Utvendig solskjerming – hva skal man velge?

Mange er usikre på hva som tilbys og hvilken utvendig solskjerming man skal velge, så ved å presentere forskjellene mellom de, gjør det kanskje valget enklere for deg.

Artikkelen baserer seg på kjente problemstillinger og inneholder en generell beskrivelse av produktene med sine fordeler og ulemper.

I vårt produktsortiment av utvendige produkter kan man velge mellom:

Terrassemarkiser

Vindusmarkiser

Screengardiner

Utvendige persienner

Valg av produkt påvirkes av flere faktorer. Verdt å nevne:

 • Hvilket produkt dekker behovet best
 • Er behovet å senke innetemperaturen, bevare utsyn, innsynsskjerming, skape en uteplass, vindskjerming, dempe belysningen, eller er det en kombinasjon av flere av disse? Under presenterer vi produktene og hva disse kan bidra med.

 • Hvilket produkt liker du best
 • Hvilket produkt lar seg montere på en estetisk korrekt måte
  Verdt å nevne er at det i mange tilfeller kan være en konflikt mellom det praktiske og det estetiske. Med det menes at produktet du verdsetter høyest kanskje ikke er det produktet som dekker behovene best, eller lar seg montere på en estetisk korrekt måte. I slike tilfeller må man vurdere hva som er det viktigste.

  For eksempel ønsker de fleste at produktet blir montert slik at det er skjult, altså ikke er synlig innenfra når solskjermingen ikke er i bruk, da dette reduserer utsyn og lys inn. Har man da vannbrett over vinduet, og høyden mellom glass og vannbrett er for liten til å skjule solskjermingen, må produktet monteres på utsiden/over vannbrettet. I slike tilfeller vil produkter som utvendige persienner og screengardiner måtte fores ut fra vegg for å gå klar av vannbrettet. Dybden på vannbrettet påvirker størrelsen på utforinger, som igjen påvirker det estetiske utrykket. Generelt mener vi at utforinger på inntil 5-6 cm går fint. De fleste vannbrett har en dybde på 4-5 cm eller mindre. Har man dype vannbrett (>6 cm) kan man i stedet vurdere en vindusmarkise, da disse sjeldent har behov for utforinger, eller alternativt gjøre noe med vannbrettene.

 • Estetikk. Hva passer best på blokker, funkishus, moderne hus, herskapelige hus, klassiske hus
  Erfaringen er at mange mener at screengardiner er et nymotens produkt, og passer derfor best til blokker, moderne hus, funkishus og noen varianter av klassiske hus. Mens vindusmarkiser og utvendige persienner kan passe til alle typer hus. Dette synet deler vi, men det er mange forskjellige hus innenfor hver sjanger, så utsagnet blir veldig generelt, og i tillegg kan det være forhold relatert til monteringen som kan påvirke avgjørelsen. Uansett, det estetiske vil være en individuell vurdering.
 • Bruksmønster. Har man behov for et produkt som kan brukes uansett værforhold
  Våre screens kan brukes i sterk vind, og fungerer også godt som levegg. Disse kan man reise fra uten å være bekymret for vindforhold. Vindusmarkiser og utvendige persienner tåler også mye vind, men de har lavere toleransenivåer og er ikke lydløse, noe som kan være sjenerende både for deg og nabo. Det finnes løsninger som sol– og vindautomatikk som kan nøytralisere dette problemet, men det forutsetter valg av motorisert løsning.
 • De fleste må også tenke økonomi. Ved en rangering på pris, så ville listen se slik ut, med rimeligst på topp:
  Vindusmarkiser
  Utvendige persienner
  Screengardiner
  Terrassemarkiser

  Denne rangeringen kan raskt endre seg avhengig av mål, betjening og modellvalg. Det viktigste er å velge korrekt produkt. Økonomi, samt hvilket produkt man liker best, vil være en individuell vurdering.

 • Vindustype. Innadslående vinduer, eller utadslående
  Utvendige persienner og screengardiner føres tett inntil glasset, så har man utadslående vinduer vil åpningen av disse begrenses når produktet er i bruk, med mindre solskjermingen er festet direkte til vindusbladet. En vindusmarkise føres i en halvmåne ut fra vegg, så her vil åpning av vindu ikke begrenses på samme måte.
 • Skal solskjermingen monteres på en balkong hvor du ferdes eller har sittegruppe
  En vindusmarkise er sjelden en god idé på slike steder da markisen, når i bruk, kommer i konflikt med fri passasje eller sittegruppe.
 • Høye vinduer
  På utvendige persienner endres byggehøyden på produktet, altså hvor mye den bygger når den ikke er i bruk. Hvor stor byggehøyden blir er avhengig av høyden på vinduet. Dette i motsetning til screengardiner som har samme byggehøyde på en gitt modell.
 • Levetid
  Vi beregner cirka 30-40 års levetid på terrassemarkiser, 25-30 års levetid på vindusmarkiser, cirka 20-25 års levetid på screengardiner og 15-20 års levetid på utvendige persienner. Alle produktene leveres i forskjellige modeller, og levetiden påvirkes av hvilken modell man velger. Ved valg av markiser må man beregne å skifte markiseduken i løpet av levetiden. Våre utvendige persienner og screengardiner har ingen komponenter som må byttes i sin levetid.

Ved en eventuell befaring belyses alle slike problemstillinger slik at valgene du tar gir best utbytte i forhold til dine praktiske og estetiske vurderinger.

Til informasjon produseres alle våre utvendige solskjermingsprodukter på mål, altså det er ingen standarder på for eksempel bredde og høyde.

Nedenfor en kort teknisk gjennomgang av produktene. For mer utfyllende informasjon om de enkelte produktene se våre videoer eller vår nettside. Teknisk informasjon oppgitt under viser ytterpunktene og vil variere avhengig av hvilken modell du velger. For eksempel har vi fire modeller av terrassemarkiser, hvor alle har sine egne tekniske beskrivelser. Modellene vi tilbyr finner du under «modellvalg» på vår nettside, eller på linkene under.
TerrassemarkiserVindusmarkiseScreensUtvendige persienner

Terrassemarkiser

Antrasitt terrassemarkisen Dovre fra utstillingen Markisehuset AS - Avdeling Oslo

Teknisk info:

Maks bredde: 900cm
Maks utfall: 360cm
Minste utfall: 150cm (intervaller på 50cm)
Betjeningsmuligheter: Sveiv eller motor
Farger på rammeverk: Koksgrå/sort, antrasitt, hvit og grå.

Terrassemarkiser er et veldig allsidig produkt. Det fine med markisen er dens fleksible konstruksjon og store anvendelighet. Du får et komfortabelt uterom som lett kan tilpasses etter dagens skiftende behov.
Markiser har mange bruksområder som kanskje ikke er like kjent. At den gir beskyttelse mot sol er noe de fleste vet, og noen er innforstått med at den også kan brukes i regn, men en markise bidrar også med så mye annet. Verdt å nevne er for eksempel: 


En markise kan bidra til vesentlig bedre innetemperatur og lavere energikostnader

I mange tilfeller vil man oppleve mer privatliv da markisen kan brukes som innsynsskjerming av både inne- og utemiljøet, som her fra oven

Med varmelampe og god bekledning vil uteplassen kunne brukes gjennom hele året, selv i minusgrader

Ved mørkets frembrudd, og temperaturen synker, vil en markise skape en lunere atmosfære. Dette fordi varmen naturlig bygger seg opp under markisen

Med trinnløs vinkeljustering kan du enkelt justere markisens vinkel for å hindre lav sol og/eller kald trekk.

Vindsikringsstag reduserer betraktelig sjenerende bevegelser i markisen og bidrar også til at markisen kan brukes når vindfullt.

Nedsenkbar kappe for å hindre lav sol og/eller kald trekk. Kan leveres med screenduk som vist her, eller med markiseduk.

Vindusmarkiser

Teknisk info:

Maks bredde: 700cm
Arm lengde: Tilpasses høyden på vindu
Betjening: Snor, sveiv og motor
Farge på rammeverk: Koksgrå/sort, antrasitt, hvit og grå.

Screengardiner

Teknisk info:

Maks bredde: 500cm
Maks høyde: 500cm
Betjening: Snor og motor
Farge på rammeverk: 25 lagerførte farger.

Utvendige persienner

Teknisk info:

Maks bredde: 460cm
Maks høyde: 500cm
Betjening: Snor og motor
Farge på rammeverk: 30 lagerførte farger.

Vindusmarkiser, screengardiner og utvendige persienner dekker mange av de samme behovene. Vi kan nevne følgende:

 • De bidrar til vesentlig bedre innetemperatur. På varme dager i utsatte rom har vi erfaring med hele 10°C reduksjon i innetemperatur. Best er utvendige persienner, med screengardiner på en god andreplass. Erfaringen er at de alle gjør nytten, så man kan heller vektlegge de andre faktorene nevnt innledningsvis.
 • Lyssettingen inne kan reguleres til et behagelig nivå.
 • Reduserer sjenerende sollys i ansiktet eller på TV skjermen.
 • Mesteparten av skadelige UV-stråler kan stoppes. Dette beskytter møbler, gulv, blomster og andre gjenstander.
 • Reduserer og hindrer innsyn.

Forskjellene

En screengardin er perfekt hvis man ønsker å bevare utsynet.
Fargene ute blir noe mindre tydelige, men mye av utsynet bevares. Ved å bevare utsynet vil romfølelsen inne oppleves som større.
En screengardin er transparent, så den reduserer innsyn, men fjerner ikke. Dette når det er mørkt ute og lyst inne.
På dagtid er en screengardin nærmest innsynstett, men de fleste har behov for innsynskjerming når det er mørkt ute. Eventuelt kan man løse innsynet med et innvendig produkt.
Kan også brukes som en levegg.
En utvendig persienne fungerer bra hvis man ønsker muligheten til å bestemme lyssettingen og innsynet. Ved å styre åpningen på lamellene bestemmer man graden av utsyn, innsyn og lys.
Ved å lukke lamellene vil man kunne mørklegge rommet ganske bra.
Viktig å vite er at ved lav sol, for eksempel mot vest, vil det være nødvendig å lukke lamellene mye for å hindre solstrålene og dermed oppvarmingen. Dette påvirker da betraktelig utsynet og lyset.
En vindusmarkise kan gi deg et veldig klassisk utrykk, men velg en annen modell og farge så blir utrykket helt annerledes.
Avhengig av tekstilfarge kan den også betraktelig dempe lyset inne.
Siden den føres utfra fasaden vil den ofte kunne bidra til bedre romfølelse sammenlignet med en utvendig persienne.
Man trenger sjeldent å føre markisen helt ned og inntil veggen for å ta varmen inn. Som bildet viser er markisene halvt nede, men gir skygge til hele vindusfeltet. På den måten bevarer man også mer romfølelse. Dette vil avhenge av solens vinkel.
En vindusmarkise kan legges forholdsvis tett inntil vinduet, som vil begrense innsynet til kun å være fra sidene.

Konklusjon

Vindusmarkiser, screengardiner og utvendige persienner har mer definerte bruksområder. En terrassemarkise kan bidra med mye mer sammenlignet med de tre andre produktene. Valg av terrassemarkise forutsetter ofte at du har behov for solskjerming på din terrasse eller uteplass. Unntaket kan for eksempel være at du har dør mot utearealet, som jevnlig brukes, og det er behov for å redusere temperatur og belysning inne. I slike tilfeller kan det være upraktisk med en screengardin som går rett ned foran døren du skal inn og ut. Mange velger da heller en terrassemarkise selv om behovet for uteplass ikke er tilstede.

Vindusmarkiser, screengardiner og utvendige persienner er bedre på visse områder som sidesol og toleransenivåer. I tillegg blir de ofte mindre dominerende på fasaden.

Erfaringen er at våre kunder får mer utbytte av en terrassemarkise hvis behovet for en uteplass er tilstede.

Håper denne innføringen i utvendige solskjermingsprodukter har gjort valget ditt enklere. Ved en eventuell befaring vil vi presentere konkrete forslag som passer deg og din bolig.

Les gjerne mer detaljert om produktene:
TerrassemarkiserVindusmarkiserScreengardinerUtvendige persienner

Frode Karoliussen
Frode Karoliussen
1693610619
Dette er folk å stole på! Anbefales. Terningkast 6.
Magnar Nordtug
Magnar Nordtug
1692521185
God og nyttig informasjon under befaringen, rask levering og pen montering.
Karoline Bakkerud Nærby
Karoline Bakkerud Nærby
1691998050
Ringte for å spørre om hjelp til ekstradeler til en gammel markise, fikk veiledning og nydelig service av Norges hyggeligste, dyktigste dame. Da er prosjekt markise i gang! Takk for fantastisk hjelp.
Vasile Radu
Vasile Radu
1691531427
I visited their shop to inquire about curtains in my rented apartment that developed mold. The staff at the shop was incredibly helpful, kind, and professional. They took the time to explain how these curtains work, what's considered normal wear and tear, and how I can prevent this issue from happening again.They even went the extra mile and tried to clean the damaged curtains, which could potentially save me from having to buy new ones. Additionally, they provided me with a price quote in case my landlord decides to replace the curtains. Surprisingly, the quoted price is 20% lower than what my landlord originally paid for them at another store.What I truly appreciated the most was that throughout the entire interaction, there was never any pressure on me to make a purchase.
Ove Bakken
Ove Bakken
1691175549
Knallgod kundeservice og levering av kvalitetsproduktBestilte 3-vindus zip screen via epost/telefon og installerte på egen hånd. Markisehuset AS sørget for at jeg fikk nøyaktig det jeg trengte. Og med veiledning gikk installasjonen bortimot knirkefritt.Fra start til slutt har de vært veldig ålreite. De er proffe, hyggelige og hjelpsomme. Og de svarer raskt, så man blir ivaretatt. De tar fullt ansvar for at du får en best mulig kundeopplevelse, i et marked hvor det er mye rart.
Ove Bakken
Ove Bakken
1691166823
Knallgod kundeservice og levering av kvalitetsprodukt

Bestilte 3-vindus zip screen via epost/telefon og installerte på egen hånd. Markisehuset AS sørget for at jeg fikk nøyaktig det jeg trengte. Og med veiledning gikk installasjonen bortimot knirkefritt.

Fra start til slutt har de vært veldig ålreite. De er proffe, hyggelige og hjelpsomme. Og de svarer raskt, så man blir ivaretatt. De tar fullt ansvar for at du får en best mulig kundeopplevelse, i et marked hvor det er mye rart.
Michael Rosland
Michael Rosland
1690233582
Veldig ryddig kommunikasjon, virket profesjonelle og kunnskapsrike. Markisene ble levert og montert som forventet i henhold til avtalen.Hadde andre tilbydere på befaring, men Markisehuset skilte seg betydelig positivt ut!
Geir Lapidus
Geir Lapidus
1690198571
Meget hyggelig opplevelse med May Britt på kundeservice. Alle kastet seg rundt og hjalp til når vi fikk problemer med vår markise. Anbefales på det varmeste
Harald Hauger
Harald Hauger
1689617641
Utrolig forekommende og hjelpsom , kunnskapsrik på pruktenede selger et meget seriøst firma
Kay Vestengen
Kay Vestengen
1689156957
trengte deler til markise og ringte og pratet m ei hyggelig Dame :):)og det er ikke shell som har ekstraservice,Dama kom jammen å leverte varene på døra mi etter arbeidstid,🏆🏆🏆🏆🏆🏆👏👏👏👍👍👍
Glen Farley
Glen Farley
1687157072
Vi valgt Markisehuset primært på grunn av alle de positive omtaler de hadde og alle de negative omtaler av konkurrentene. Og Markisehuset absolutt innfridd våre forventninger. De var hyggelig, profesjonell og rimelig priset. Markiset er feilfritt og var raskt montert.
Odd Sapiraa
Odd Sapiraa
1686760256
Etter å ha ventet i vel 3 år på tillatelse for markise med diverse nedturer, var det en opptur å få kontakt med Markisehuset. Fra første hyggelige kontakt til ferdig oppsett, opplevde jeg kun vennlige, profesjonelle og serviceinnstilte mennesker. Og kvaliteten fremstår som meget god.
Odd Sapiraa
Odd Sapiraa
1686760180
Etter å ha ventet i vel 3 år på tillatelse for markise med diverse nedturer, var det en opptur å få kontakt med Markisehuset. Fra første hyggelige kontakt til ferdig oppsett, opplevde jeg kun vennlige, profesjonelle og serviceinnstilte mennesker. Og kvaliteten fremstår som meget god.
Kjetil Moberg
Kjetil Moberg
1685512500
Hadde en ulykke med markisen ved siste (uvendtede) snøfall. Duken sprakk og litt hardware gikk filleveien. Fikk befaring og pris samme dag som jeg henvendte meg. Rask levering og montering, samt reparasjon av det som kunne reddes. Meget fornøyd
Sverre Eidem Yrstad
Sverre Eidem Yrstad
1684876487
Svært fornøyd med hele prosessen fra første kontakt og befaring til ferdig monterte vindusmarkiser. Hyggelig og informativt. De hadde overraskende mange farger og kunne matche en eksisterende vi trodde var utgått. Handler her igjen. Markisehuset var også billigere enn alle de med du vet med 30 % rabatt.
Elizabeth Elton
Elizabeth Elton
1684262445
Bestilte fra avdeling Høvik. Meget god service hele veien, hyggelige ansatte som kom med forslag til gode løsninger for oss, godt tilbud og superrask levering. Er også veldig fornøyd med markisen! Anbefales!
Paul Harrington
Paul Harrington
1684221810
Det er ikke ofte at man kjøper en markise, men du er i trygge hender med Markisehuset. Helt proff fra starten til slutten. Anbefales i det sterkest.
Kätlin Noot
Kätlin Noot
1683798412
Maria Skovly
Maria Skovly
1683789702
Super service og rask levering. Proffe, service minded og veldig hyggelige 🤗
Jon Magne Moen
Jon Magne Moen
1683401538
God rådgivning, som avtalt både på pris og levering.
Håkon Stangeland Mundal
Håkon Stangeland Mundal
1682578255
Kjøpte tre utvendige screens og tre motoriserte innvendige rullgardiner. Strålende service og levering som avtalt. God veiledning og råd rundt kjøp av produkter. Når de var innom og tok mål, fikk vi råd om hvilke produkter han trodde vi hadde bruk for og hvilke de tenkte vi ikke trengte. Deilig å slippe følelse av å bli prakket på produkter man ikke har bruk for. Kan anbefales på det sterkeste!
Johannes Braaten
Johannes Braaten
1682073190
Super service, hyggelig befaring og montering.
JM
JM
1682051212
Markisen ble levert og montert til avtalt tid.Veldig god og hyggelig service hele veien.Anbefales.
Nicolai Woxmyhr
Nicolai Woxmyhr
1681897605
Rask på visning, veldig rask levering. Kjempe hyggelig installatører. God tilbakemelding hele veien hvordan det lå an med bestillingen! En klasse for seg i forhold til andre vi har hatt erfaring med.Anbefales på det sterkeste!
Stojan Kochev
Stojan Kochev
1679589558
Veldig bra, veldig fornøyd. Anbefales sterkt.
Bjørn Christoffersen
Bjørn Christoffersen
1679049422
Meget seriøst og ryddig firma å ha med å gjøre. Rask levering og montering. Hyggelige og positive folk å ha med gjøre. Kan absolutt anbefales!
Petter Nyland
Petter Nyland
1678785866
Hadde behov for solskjerming etter vindusbytte i stua. Kort fortalt ble resultatet fra Markisehuset strålende. Fikk en enestående service i alle ledd av prosessen. Alt fra barnepass i butikken mens vi kikket på de ulike mulige løsningene, til rask levering og hurtig montering. Hadde god dialog hele veien. Kommer definitivt til å bruke Markisehuset igjen om behovet melder seg!
Per G. Lunde
Per G. Lunde
1677427736
God kundeoppfølging fra første stund. God veiledning. Fikk levert et stykk markise montert i 1. etg. over terrasse. Flinke montører som monterte dette raskt og pent. Best pris uten å "skryte" på seg masse rabatter.
Morten Rasmussen
Morten Rasmussen
1677051342
Veldig godt fornøyd med hele leveransen fra befaring til montering av plissegardiner (duette) og lameller. Service og oppfølging i ettertid har også vært upåklagelig. Ingen forskuddsbetaling (som virker vanlig ellers), og fult ut konkurransedyktig på pris. Anbefales!
Tommy Amundsen
Tommy Amundsen
1665581085
Tusen takk for en fantastisk service da jeg var innom og fikk med meg deler og gode råd. Jeg anbefaler venner og bekjente å bruke dere :)
Cecilie Schløsser Møller
Cecilie Schløsser Møller
1662040982
Både befaring, bestilling og montering gikk overraskende raskt og smertefritt. Den nye markiseduken er kjempefin!
Eli Gjørven
Eli Gjørven
1658759492
Gode råd, effektiv leveranse, og veldig godt fornøyd med resultatet.
Reidun Aarstad
Reidun Aarstad
1658301068
Rask respons på forespørsel. Imøtekommende, hjelpsom, kunnskapsrik; - profesjonelle folk over hele linja. Rask levering og montering. Fagfolk er fagfolk - Markisehuset kan anbefales!!
Trine Beate Lund
Trine Beate Lund
1658220741
super service av alle.
holder alltid avtaler.
Markisehuset kan anbefales !
Terning kast 6😊
Ivar Barlindhaug
Ivar Barlindhaug
1656527161
Opplevelsen jeg fikk fra første kontakt, til veiledning og til montering av produkt (Måltilpassede Plisségardiner) gir jeg terningkast 6! Markisehuset er virkelig hel ved med kvalitet i alle ledd!
Roar Gravdahl
Roar Gravdahl
1653303072
Meget godt fornøyd med hele prosessen. Selger brukte god tid på å forklare forskjellene på type nedtrekksgardiner uten å nødvendigvis "selge inn" dyreste løsning. Hadde gode tips på fargevalg og gjorde grundig jobb med oppmåling.
Produksjonstiden er relativt lang, men de kom litt før anslått tid. Montasjen gikk fort og resultatet ble utsøkt.
Annki Varild Ruud
Annki Varild Ruud
1651245566
Alt fungerer flott! God service,rask ekspedering, og dyktige montører. Takk for hjelp til valg av farge, den er nydelig :D
Gry Jansen Jørgensen
Gry Jansen Jørgensen
1645109761
Anbefales 👍
Fra første dag vi tok kontakt, gikk alt på skinner, med befaring, tips, pris og oppsett.
Veldig fornøyd.
Atle Larsen-Asp
Atle Larsen-Asp
1639125907
kan på det sterkeste anbefale Markisehuset A/S
Da vi kontaktet de for anskaffelse av ny solskjerming på stua, fikk vi god hjelp og veiledning når det kom til type gardin og fargevalg når de var hos oss på befaring.
Rask levering og montøren var både dyktig og hyggelig.
14 dager etter montering fikk vi en hyggelig oppfølgingsmail🥰
Rigmor Irene Reitan Sigvardsson
Rigmor Irene Reitan Sigvardsson
1636723988
Er veldig fornøyd med mitt kjøp av markise , Hyggelig proff befaring . Montørene var suverene og hjelpsomme. Bor i 4 etg. Uten heis. De heiste opp markise via terrassen,med tau. Dette kunne de👍 Møtte punktlig. Kan trykt anbefale Markisehuset AS- Alna. Hyggelig betjening på telefon⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hanne Sørli
Hanne Sørli
1636113644
Jeg tok kontakt pr. telefon om å få ett tilbud på 2 vinduer på vårt styrerom. De ga meg konkret pris og rett etterpå kom det en håndverker å målte vinduet og hadde med vareprøver. De anbefalte farger. Duetgardinene kom før tiden. Montøren kom å satte de i fast og tok med eldgamle gardinene. Bra service hele veien
Rolf Eriksen
Rolf Eriksen
1636102630
Topp service og produkter. Helt ok priser. Anbefales!
Bente Gulbrandsen Eracleous
Bente Gulbrandsen Eracleous
1636046243
Skal du montere solavskerming ?
Markisehuset AS anbefales.
Jeg er skeptisk og krever mye.
Kjempefornøyd fra A til Å
God service, informasjon og ikke minst - hurtig levering - alt skjedde som avtalt 👍
At prisen også er bedre enn konkurrentene, settes pris på. ( innhentet tilbud fra 5 stk)
Guttene som monterte hos meg var hyggelige, effektive og informerte godt 👏
Siv Kristin Muren
Siv Kristin Muren
1634825264
De beste anbefalinger, dyktig , grundig og veldig god service!
Reidar Roen
Reidar Roen
1630920698
Super service, profesjonelle og dyktige medarbeidere og alt som avtalt. Vi er veldig fornøyde med vår kontakt og handel med Markisehuset, og gir våre beste anbefalinger!
Bjørn Hermansen
Bjørn Hermansen
1629805154
Kjempeservice. Trenkte noen deler til eldre utvendige persienner. Delene ble raskt skaffet, og delene ble også levert til min postkasse
Ann-Cathrin Eriksen
Ann-Cathrin Eriksen
1628105662
God service, gunstige priser, effektive og kunnskapsrike. Føler oss ivaretatt på alle måter:) Kan anbefales.
Helge Liven
Helge Liven
1625858774
Jeg bor på Lillo Gård rett nedenfor Storo senter. Vi bor i en av toppetasjene og hadde behov for en stor markise. Styret i sameiet har avtale med Markisehuset og det er jeg veldig glad for. Jeg kan ikke få fullrost den oppfølging og den servicen jeg har fått fra de nok de har gjennom hele prosessen vært behjelpelige og punktlige å ikke minst service innstilt noen man skjeden opplever i dag. Helt fra bestilling til ferdig montering har gått helt smertefritt.

Takk for hjelpen kan anbefale dere til alle andre.
Tine Lorange
Tine Lorange
1620656280
Vi har bare gode erfaringer med Markisehuset, og har kjøpt både rullgardiner og Plisse/Duettgardiner fra dem.
Vi var veldig fornøyd med veiledning, tilbud og montering. Vi kan anbefale Markisehuset på det varmeste!
Familien L'orange
×
js_loader