Introduksjon til terrassemarkiser

Foretrekker du video i stedet for lesing har du muligheten her.

Videoen til venstre omhandler det samme som denne artikkelen.

Familie under oransje terrassemarkise
Det fine med markisen er dens fleksible konstruksjon og store anvendelighet. Du får et komfortabelt uterom som lett kan tilpasses dagens skiftende behov og enkelt kan brukes for solskjerming eller regnbeskyttelse. Markisen forvandler ganske enkelt uteplassen til et nytt hverdagsrom.
Barn leker under hvit terrassemarkise.
Markiser har mange bruksområder. At den gir beskyttelse mot sol er noe de fleste vet, og noen er innforstått med at den også kan brukes i regn, men en markise bidrar også med så mye annet.

Se eksempler på dette under.

Vi gjør oppmerksom på at mange av bildene er tatt med mobilkamera. Dette for å skape et mer naturlig inntrykk.

Familie i stue med oransje markise som senker innetemperaturen.

Eksempel 1: En markise kan bidra til vesentlig bedre innetemperatur og lavere energikostnader.
Terrassemarkise hindrer innsyn ovenfra.

Eksempel 2: I mange tilfeller vil man oppleve mer privatliv da markisen kan brukes som innsynsskjerming av både inne- og utemiljøet, som her fra oven.
Trinnløs vinkeljustering på terrassemarkise og justerbare vindsikringsstag.
Eksempel 3 (venstre bilde): Med trinnløs vinkeljustering kan du enkelt justere markisens vinkel for å hindre lav sol og/eller kald trekk.

Eksempel 4 (høyre bilde): Vindsikringsstag reduserer betraktelig sjenerende bevegelser i markisen og bidrar også til at markisen kan brukes når det er vind.

Nedsenkbar frontkappe på terrassemarkise, denne hindrer lav sol og/eller trekk.
Eksempel 5: Nedsenkbar kappe for å hindre lav sol og/eller kald trekk.
Med varmelampe og god bekledning vil uteplassen kunne brukes gjennom hele året, selv i minusgrader

Eksempel 6: Med varmelampe og god bekledning vil uteplassen kunne brukes gjennom hele året, selv i minusgrader.
Terrassemarkise skaper en lunhet.

Eksempel 7: Ved mørkets frembrudd, og temperaturen synker, vil en markise skape en lunere atmosfære. Dette fordi varmen naturlig bygger seg opp under markisen.
Familie under hvit markise ved svømmebasseng.

Oppsummert

En markise vil betraktelig forlenge antall dager uteplassen kan brukes. Dette i tillegg til ofte å sørge for et bedre inneklima, spesielt i sommerhalvåret.
Kompletterer man markisen med en form for varmeelement, kan uteplassen brukes bortimot hele året.

Den største ulempen med en markise er at den er avhengighetsskapende – er man først tilvent, så klarer man seg ikke uten.

Markiser leveres i flere modeller. Vi tilbyr både klassiske modeller og kassettmarkiser. Riktig valg av modell og størrelse er avgjørende for både det estetiske utrykket og den praktiske bruken.
Terrassemarkisen Hercules med lys grønn duk. Fra vår utstilling på Avdeling Asker og Bærum.

Klassisk modell (Hercules)

De klassiske modellene kjennetegnes ved at markiseduken er synlig når markisen er innrullet. Aluminiums takbeslag over markisen er tilvalg, og anbefales dersom markisen ikke er beskyttet når innrullet.  

Terrassemarkisen Dovre i koksgrå metall og tekstil fra vår utstilling på Avdeling Asker og Bærum.

Klassisk modellen (Dovre)

Halvkassett terrassemarkisen Palladio fra vår utstilling på avdeling Oslo.

Halvkassettmarkise (Palladio)

Kassettmarkisene kjennetegnes ved at duken er skjult i boksen når markisen er innrullet

Helkassett terrassemarkisen Corsica fra vår utstilling på avdeling Oslo.

Helkassettmarkise (Corsica)

Gammelt bilde av diverse antikke markiser.
Forskjellene mellom de ulike markisemodellene er store, og mange vil si at det var enklere før i tiden, da det ikke fantes så mange valg; Men, med god og riktig veiledning behøver det slett ikke være så vanskelig. Vi i Markisehuset bruker gjerne tid på å lose våre kunder trygt frem og i havn.

Grå terrassemarkise over utbord og stoler.
Kort fortalt kan man si at man får mer kvalitet og brukervennlighet for pengene ved å velge en av de klassiske modellene. Disse er gjerne rimeligere i pris sammenlignet med kassettmarkisene. Velger du likevel en kassettmarkise burde hovedårsaken være det estetiske utrykket.
Bilde av terrassemarkise-modeller vi tilbyr.
Våre markiser er alle toppmodeller innen sin klasse. Dette betyr at det ikke er mulig å oppgradere til en bedre kvalitet, da de allerede har de beste komponentene. Man kan oppgradere med tilvalg som eksempelvis motor, LED-lys i armene, vindsikringsstag , nedsenkbar kappe funksjon etc., men disse tilvalgene utgjør ingen forskjell i kvaliteten på produktet.

Se eksempler under.

Ekstrautstyr som integrerte LED-lys i armene på terrassemarkisen og vindsikringsstag.
Eksempel 1: Venstre bilde viser modellen Dovre lakkert i RAL 9006 (grå), med tilvalget integrerte LED-lys i armene. Lysene er dimbare. Ved å velge fjernstyrt motor på markisen kan du også dimme lysene på samme fjernkontroll som du betjener markisen.

Eksempel 2: Høyre bilde viser modellen Dovre lakkert i fargen sort/koksgrå. Her vist med tilvalgene justerbare vindsikringsstag og nedsenkbar frontkappe. Frontkappen her vist med screenduk, som sørger for at du bevarer utsynet. Kan også leveres med markiseduk for innsyn.

Antrasitt lakkert terrassemarkise Dovre med koksgrå duk.
Hvilke komponenter man bruker i tilvirkningen av markiser har stor betydning for kvaliteten og det estetiske utrykket.

Bruddstyrken i armene og bærejernet er avgjørende for hvor mye påkjenning markisen håndterer. Et vindkast kan komme raskt og bytte av armer er kostbart. En høy bruddstyrke er avhengig av hvilken aluminiumslegering man bruker, samt profilens utforming og godstykkelse.

Det ligger mer utfyllende informasjon om dette på vår nettside, men vi kan nevne noen eksempler under.

Bilde av de kraftige armene til modellen Dovre og modellen Hercules.
Eksempel 1 (Venstre bilde): Viser modellen Dovre med Ellipse form på armene. Ellipse form montert denne retningen gir armene høyere bruddstyrke ved loddrette bevegelser, som er tilfelle når markisen blir utsatt for vind.
Eksempel 2 (høyre bilde): Viser modellen Hercules med Ellipse form og langsgående profilerte kanter langs armens lengde akse. Sistnevnte bidrar også til å forsterke bruddstyrken.
Markise modellen Dovre med Ekstrem armer og integrerte LED-lys.
Eksempel 3: Viser våre kraftigste armer. Vi kaller disse «ekstrem armer». Dette er det nærmeste man kommer markiser til proff markedet uten å måtte betale prisen.
Forsterkede bærejern for modellen Dovre og modellen Hercules.
Eksempel 4 (venstre bilde): Forsterket og profilert bærejern for å øke styrken samt redusere uønskete bevegelser på markisen når vindutsatt.
Eksempel 5 (høyre bilde): Alternativt bruker vi bærejern i galvanisert stål
Utvalg av frontprofiler som kan velges på markisemodellen Hercules.
Eksempel 5: Variert utvalg av frontprofiler. Styrken på disse bidrar, og er en avgjørende faktor for stram markiseduk. Ved å bruke en svak profil vil man få svai i profilen. Denne forplanter seg videre i markiseduken, som vil oppleves som hengslete.
Forsterkede bærejern for modellen Dovre og modellen Hercules.

Oppsummert

Profilering av komponenter er en kunst som krever erfaring. Små endringer i profilen kan gjøre store utslag i komponentens bruddstyrke. Våre markiser er basert på utvikling gjennom 40-50 år, noe alle deler bærer preg av.

Overflatebehandlingen av metallet avgjør hvor lang levetid du får på markisen.

På lakkerte flater ligger nøkkelen til et vellykket resultat i forbehandlingen av metallet. Forbehandlingen er delt opp i klasser fra C1 til C5, og vi bruker de høyeste klassene, som er de beste. Kvaliteten på pulverlakken er avgjørende for både levetiden og det estetiske utrykket. Vi bruker Jotun fra Norge, Teknos fra Finland, Eller IGP-Dura fra Sveits. Disse er meget anerkjente for å levere det beste markedet kan tilby.

Gode overflatebehandlinger gjør vedlikeholdet enklere og miljøelementer mindre synlig.

Somfy logo
Markisehuset har valgt anerkjente Somfy som sin leverandør av motorer og styringssystemer.

Somfy leverer det mest kostbare alternativet, men er etter vår mening overlegne på kvalitet.

Den generelle levetiden på Somfy sine produkter er lang sammenlignet med andre, noe som betyr at man på sikt har tjent inn igjen den ekstra kostnaden; Kvalitet gir altså lang levetid, driftsmessig stabilitet og økonomiske besparelser på sikt.

Det er også bedre for miljøet å velge noe som er holdbart i lengden slik at det ikke må byttes ut så ofte.

Kvalitet gir lang levetid, driftsmessig stabilitet og økonomiske besparelser på sikt.

Viktig er også at lang levetid er gunstig for miljøet.

Vann legger seg som dråper på markisetekstil.
Markiseduker består av 100 % spinnfarget akryl, og er en standard i solskjermingsbransjen. Lysektheten, altså hvor mye duken falmer, er karakter 7 til 8, av en skala som går til 8. Det innebærer at falming av duken ofte ikke er årsaken til hvorfor man skifter markiseduk.

Markiseduken er oftest den mest kostbare komponenten på en markise, og sømmene oftest de mest utsatte i forhold til slitasje, og har dermed kortest levetid.
For å sikre lang levetid på sømmene sørger vi for at:

  • Markisedukene sys med en tynn, men veldig sterk tråd. I mange tilfeller limer vi duken.
  • I de tilfellene hvor et støttelager er nødvendig forsterker vi enten sømmen, eller bruker et støttelager med kulelager for å minimere friksjon. Se eksempler under.

Forskjellige støttelager på terrassemarkiser.

Oransje terrassemarkise.
Fargevalg er viktig. Farger påvirker både sinnsstemning og tanker. Farger kan gjøre deg munter, romantisk, oppstemt eller virke beroligende.

Fargen du velger på markiseduken vil i stor grad påvirke boligens uttrykk. Det er derfor viktig at omgivelsene, både eksteriør og interiør, blir hensyntatt for best resultat.

Se eksempler under.

Sammenligner forskjellige markisefarger på forskjellige hus.
Eksempel 1: Ønsker man å fremheve markisen, eller ønsker man en mer diskret tilnærming?
Sammenligner forskjellige markisefarger på forskjellige hus.
Eksempel 2: Det er ingen ulempe at fargen på markiseduken står til omgivelsene… Det skaper en fin atmosfære.
Sammenligner forskjellige markisefarger med farger av detaljer på huset.
Eksempel 3: Samme farge på markisestativet som andre detaljer på boligen, kan for mange gi et renere utrykk.
Kontrastfarge på markiseduken i forhold til huset.
Eksempel 4: En kontrastfarge på markiseduken kan oppleves som spennende.
Husveggen som er avbildet vil på sikt gråne slik at stativet på markisen blander seg naturlig inn i fasaden.
Den allsidige kolleksjonen av markiseduker.
Den allsidige kolleksjonen gir deg mange muligheter. Markiseduker leveres i et stort antall farger og strukturer, i både ensfargete og stripete mønster. Selv den mest kresne vil føle sine behov ivaretatt.
Viser et utvalg av forskjellige farger man kan velge på markisestativet.
I tillegg til mange valgmuligheter innen kolleksjonen av markiseduker, kan man også velge farge på stativene. Vi leverer både lagerførte farger, eller i ønsket RAL farge.
Gul/hvit stripet markisetekstil.
Det finnes flere betjeningsmuligheter på markiser. Våre klassiske modeller og vår halvkassettmarkise kan betjenes med manuell sveiv eller ulike motorløsninger. Vår helkassettmarkise betjenes med motor.

Ved valg av motor i markisen finnes to løsninger; bryterstyrt eller fjernstyrt motor. Bryterstyrt motor innebærer montering av en bryter på veggen man fysisk trykker på, som en lysbryter. Ved valg av fjernstyrt motor finnes det mange tilvalg. Disse valgene kan man også ettermontere. De mest brukte tilvalgene er solføler og vindmåler. App-styring styring har også økt i popularitet de senere årene.

Sol og vindfølere for fjernstyrte motorer til markiser. Leveres av Somfy.
De nye sol– og vindfølerne er batteridrevne og krever derfor ingen elektrisk installasjon. Enhetene har også blitt mindre av størrelse, som er gunstig for det estetiske utrykket på fasaden.
Grønn terrassemarkise av modellen Dovre med Ekstrem armer og integrerte LED-lys.
Våre markiser produseres for det meste av resirkulert aluminium. Resirkulering av aluminium er miljøvennlig da gjenvinningsprosessen krever kun 5 prosent av den energien som går med til å produsere primærmetallet. Dessuten svekkes ikke aluminium ved gjenvinning.
Collage fra forskjellige monteringer av terrassemarkiser.
Ideer til de beste løsningene baserer seg på kunnskap, og et perfekt resultat er ingen selvfølge. Avgjørende for resultatet er at personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere markisen har erfaring fra alle disse områdene. Eksempelvis kan en markise gjerne produseres av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmonerer. Dette er et samspill hvor alle detaljer er helt avgjørende for resultatet. Våre montører er også de som utfører befaringen, noe som er unikt i bransjen.
Dette ivaretar sikkerheten ved at markisen blir forskriftsmessig montert og alle konstruksjonsmessige utfordringer blir avdekket ved en eventuell befaring. Våre montører har mange års erfaring med estetiske og praktiske løsninger og har sett de ulike løsningene ferdig montert. Denne erfaringen gjør at de har kunnskapen til å veilede deg frem til beste løsning, både estetisk og praktisk.

Frode Karoliussen
Frode Karoliussen
1693610619
Dette er folk å stole på! Anbefales. Terningkast 6.
Magnar Nordtug
Magnar Nordtug
1692521185
God og nyttig informasjon under befaringen, rask levering og pen montering.
Karoline Bakkerud Nærby
Karoline Bakkerud Nærby
1691998050
Ringte for å spørre om hjelp til ekstradeler til en gammel markise, fikk veiledning og nydelig service av Norges hyggeligste, dyktigste dame. Da er prosjekt markise i gang! Takk for fantastisk hjelp.
Vasile Radu
Vasile Radu
1691531427
I visited their shop to inquire about curtains in my rented apartment that developed mold. The staff at the shop was incredibly helpful, kind, and professional. They took the time to explain how these curtains work, what's considered normal wear and tear, and how I can prevent this issue from happening again.They even went the extra mile and tried to clean the damaged curtains, which could potentially save me from having to buy new ones. Additionally, they provided me with a price quote in case my landlord decides to replace the curtains. Surprisingly, the quoted price is 20% lower than what my landlord originally paid for them at another store.What I truly appreciated the most was that throughout the entire interaction, there was never any pressure on me to make a purchase.
Ove Bakken
Ove Bakken
1691175549
Knallgod kundeservice og levering av kvalitetsproduktBestilte 3-vindus zip screen via epost/telefon og installerte på egen hånd. Markisehuset AS sørget for at jeg fikk nøyaktig det jeg trengte. Og med veiledning gikk installasjonen bortimot knirkefritt.Fra start til slutt har de vært veldig ålreite. De er proffe, hyggelige og hjelpsomme. Og de svarer raskt, så man blir ivaretatt. De tar fullt ansvar for at du får en best mulig kundeopplevelse, i et marked hvor det er mye rart.
Ove Bakken
Ove Bakken
1691166823
Knallgod kundeservice og levering av kvalitetsprodukt

Bestilte 3-vindus zip screen via epost/telefon og installerte på egen hånd. Markisehuset AS sørget for at jeg fikk nøyaktig det jeg trengte. Og med veiledning gikk installasjonen bortimot knirkefritt.

Fra start til slutt har de vært veldig ålreite. De er proffe, hyggelige og hjelpsomme. Og de svarer raskt, så man blir ivaretatt. De tar fullt ansvar for at du får en best mulig kundeopplevelse, i et marked hvor det er mye rart.
Michael Rosland
Michael Rosland
1690233582
Veldig ryddig kommunikasjon, virket profesjonelle og kunnskapsrike. Markisene ble levert og montert som forventet i henhold til avtalen.Hadde andre tilbydere på befaring, men Markisehuset skilte seg betydelig positivt ut!
Geir Lapidus
Geir Lapidus
1690198571
Meget hyggelig opplevelse med May Britt på kundeservice. Alle kastet seg rundt og hjalp til når vi fikk problemer med vår markise. Anbefales på det varmeste
Harald Hauger
Harald Hauger
1689617641
Utrolig forekommende og hjelpsom , kunnskapsrik på pruktenede selger et meget seriøst firma
Kay Vestengen
Kay Vestengen
1689156957
trengte deler til markise og ringte og pratet m ei hyggelig Dame :):)og det er ikke shell som har ekstraservice,Dama kom jammen å leverte varene på døra mi etter arbeidstid,🏆🏆🏆🏆🏆🏆👏👏👏👍👍👍
Glen Farley
Glen Farley
1687157072
Vi valgt Markisehuset primært på grunn av alle de positive omtaler de hadde og alle de negative omtaler av konkurrentene. Og Markisehuset absolutt innfridd våre forventninger. De var hyggelig, profesjonell og rimelig priset. Markiset er feilfritt og var raskt montert.
Odd Sapiraa
Odd Sapiraa
1686760256
Etter å ha ventet i vel 3 år på tillatelse for markise med diverse nedturer, var det en opptur å få kontakt med Markisehuset. Fra første hyggelige kontakt til ferdig oppsett, opplevde jeg kun vennlige, profesjonelle og serviceinnstilte mennesker. Og kvaliteten fremstår som meget god.
Odd Sapiraa
Odd Sapiraa
1686760180
Etter å ha ventet i vel 3 år på tillatelse for markise med diverse nedturer, var det en opptur å få kontakt med Markisehuset. Fra første hyggelige kontakt til ferdig oppsett, opplevde jeg kun vennlige, profesjonelle og serviceinnstilte mennesker. Og kvaliteten fremstår som meget god.
Kjetil Moberg
Kjetil Moberg
1685512500
Hadde en ulykke med markisen ved siste (uvendtede) snøfall. Duken sprakk og litt hardware gikk filleveien. Fikk befaring og pris samme dag som jeg henvendte meg. Rask levering og montering, samt reparasjon av det som kunne reddes. Meget fornøyd
Sverre Eidem Yrstad
Sverre Eidem Yrstad
1684876487
Svært fornøyd med hele prosessen fra første kontakt og befaring til ferdig monterte vindusmarkiser. Hyggelig og informativt. De hadde overraskende mange farger og kunne matche en eksisterende vi trodde var utgått. Handler her igjen. Markisehuset var også billigere enn alle de med du vet med 30 % rabatt.
Elizabeth Elton
Elizabeth Elton
1684262445
Bestilte fra avdeling Høvik. Meget god service hele veien, hyggelige ansatte som kom med forslag til gode løsninger for oss, godt tilbud og superrask levering. Er også veldig fornøyd med markisen! Anbefales!
Paul Harrington
Paul Harrington
1684221810
Det er ikke ofte at man kjøper en markise, men du er i trygge hender med Markisehuset. Helt proff fra starten til slutten. Anbefales i det sterkest.
Kätlin Noot
Kätlin Noot
1683798412
Maria Skovly
Maria Skovly
1683789702
Super service og rask levering. Proffe, service minded og veldig hyggelige 🤗
Jon Magne Moen
Jon Magne Moen
1683401538
God rådgivning, som avtalt både på pris og levering.
Håkon Stangeland Mundal
Håkon Stangeland Mundal
1682578255
Kjøpte tre utvendige screens og tre motoriserte innvendige rullgardiner. Strålende service og levering som avtalt. God veiledning og råd rundt kjøp av produkter. Når de var innom og tok mål, fikk vi råd om hvilke produkter han trodde vi hadde bruk for og hvilke de tenkte vi ikke trengte. Deilig å slippe følelse av å bli prakket på produkter man ikke har bruk for. Kan anbefales på det sterkeste!
Johannes Braaten
Johannes Braaten
1682073190
Super service, hyggelig befaring og montering.
JM
JM
1682051212
Markisen ble levert og montert til avtalt tid.Veldig god og hyggelig service hele veien.Anbefales.
Nicolai Woxmyhr
Nicolai Woxmyhr
1681897605
Rask på visning, veldig rask levering. Kjempe hyggelig installatører. God tilbakemelding hele veien hvordan det lå an med bestillingen! En klasse for seg i forhold til andre vi har hatt erfaring med.Anbefales på det sterkeste!
Stojan Kochev
Stojan Kochev
1679589558
Veldig bra, veldig fornøyd. Anbefales sterkt.
Bjørn Christoffersen
Bjørn Christoffersen
1679049422
Meget seriøst og ryddig firma å ha med å gjøre. Rask levering og montering. Hyggelige og positive folk å ha med gjøre. Kan absolutt anbefales!
Petter Nyland
Petter Nyland
1678785866
Hadde behov for solskjerming etter vindusbytte i stua. Kort fortalt ble resultatet fra Markisehuset strålende. Fikk en enestående service i alle ledd av prosessen. Alt fra barnepass i butikken mens vi kikket på de ulike mulige løsningene, til rask levering og hurtig montering. Hadde god dialog hele veien. Kommer definitivt til å bruke Markisehuset igjen om behovet melder seg!
Per G. Lunde
Per G. Lunde
1677427736
God kundeoppfølging fra første stund. God veiledning. Fikk levert et stykk markise montert i 1. etg. over terrasse. Flinke montører som monterte dette raskt og pent. Best pris uten å "skryte" på seg masse rabatter.
Morten Rasmussen
Morten Rasmussen
1677051342
Veldig godt fornøyd med hele leveransen fra befaring til montering av plissegardiner (duette) og lameller. Service og oppfølging i ettertid har også vært upåklagelig. Ingen forskuddsbetaling (som virker vanlig ellers), og fult ut konkurransedyktig på pris. Anbefales!
Tommy Amundsen
Tommy Amundsen
1665581085
Tusen takk for en fantastisk service da jeg var innom og fikk med meg deler og gode råd. Jeg anbefaler venner og bekjente å bruke dere :)
Cecilie Schløsser Møller
Cecilie Schløsser Møller
1662040982
Både befaring, bestilling og montering gikk overraskende raskt og smertefritt. Den nye markiseduken er kjempefin!
Eli Gjørven
Eli Gjørven
1658759492
Gode råd, effektiv leveranse, og veldig godt fornøyd med resultatet.
Reidun Aarstad
Reidun Aarstad
1658301068
Rask respons på forespørsel. Imøtekommende, hjelpsom, kunnskapsrik; - profesjonelle folk over hele linja. Rask levering og montering. Fagfolk er fagfolk - Markisehuset kan anbefales!!
Trine Beate Lund
Trine Beate Lund
1658220741
super service av alle.
holder alltid avtaler.
Markisehuset kan anbefales !
Terning kast 6😊
Ivar Barlindhaug
Ivar Barlindhaug
1656527161
Opplevelsen jeg fikk fra første kontakt, til veiledning og til montering av produkt (Måltilpassede Plisségardiner) gir jeg terningkast 6! Markisehuset er virkelig hel ved med kvalitet i alle ledd!
Roar Gravdahl
Roar Gravdahl
1653303072
Meget godt fornøyd med hele prosessen. Selger brukte god tid på å forklare forskjellene på type nedtrekksgardiner uten å nødvendigvis "selge inn" dyreste løsning. Hadde gode tips på fargevalg og gjorde grundig jobb med oppmåling.
Produksjonstiden er relativt lang, men de kom litt før anslått tid. Montasjen gikk fort og resultatet ble utsøkt.
Annki Varild Ruud
Annki Varild Ruud
1651245566
Alt fungerer flott! God service,rask ekspedering, og dyktige montører. Takk for hjelp til valg av farge, den er nydelig :D
Gry Jansen Jørgensen
Gry Jansen Jørgensen
1645109761
Anbefales 👍
Fra første dag vi tok kontakt, gikk alt på skinner, med befaring, tips, pris og oppsett.
Veldig fornøyd.
Atle Larsen-Asp
Atle Larsen-Asp
1639125907
kan på det sterkeste anbefale Markisehuset A/S
Da vi kontaktet de for anskaffelse av ny solskjerming på stua, fikk vi god hjelp og veiledning når det kom til type gardin og fargevalg når de var hos oss på befaring.
Rask levering og montøren var både dyktig og hyggelig.
14 dager etter montering fikk vi en hyggelig oppfølgingsmail🥰
Rigmor Irene Reitan Sigvardsson
Rigmor Irene Reitan Sigvardsson
1636723988
Er veldig fornøyd med mitt kjøp av markise , Hyggelig proff befaring . Montørene var suverene og hjelpsomme. Bor i 4 etg. Uten heis. De heiste opp markise via terrassen,med tau. Dette kunne de👍 Møtte punktlig. Kan trykt anbefale Markisehuset AS- Alna. Hyggelig betjening på telefon⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hanne Sørli
Hanne Sørli
1636113644
Jeg tok kontakt pr. telefon om å få ett tilbud på 2 vinduer på vårt styrerom. De ga meg konkret pris og rett etterpå kom det en håndverker å målte vinduet og hadde med vareprøver. De anbefalte farger. Duetgardinene kom før tiden. Montøren kom å satte de i fast og tok med eldgamle gardinene. Bra service hele veien
Rolf Eriksen
Rolf Eriksen
1636102630
Topp service og produkter. Helt ok priser. Anbefales!
Bente Gulbrandsen Eracleous
Bente Gulbrandsen Eracleous
1636046243
Skal du montere solavskerming ?
Markisehuset AS anbefales.
Jeg er skeptisk og krever mye.
Kjempefornøyd fra A til Å
God service, informasjon og ikke minst - hurtig levering - alt skjedde som avtalt 👍
At prisen også er bedre enn konkurrentene, settes pris på. ( innhentet tilbud fra 5 stk)
Guttene som monterte hos meg var hyggelige, effektive og informerte godt 👏
Siv Kristin Muren
Siv Kristin Muren
1634825264
De beste anbefalinger, dyktig , grundig og veldig god service!
Reidar Roen
Reidar Roen
1630920698
Super service, profesjonelle og dyktige medarbeidere og alt som avtalt. Vi er veldig fornøyde med vår kontakt og handel med Markisehuset, og gir våre beste anbefalinger!
Bjørn Hermansen
Bjørn Hermansen
1629805154
Kjempeservice. Trenkte noen deler til eldre utvendige persienner. Delene ble raskt skaffet, og delene ble også levert til min postkasse
Ann-Cathrin Eriksen
Ann-Cathrin Eriksen
1628105662
God service, gunstige priser, effektive og kunnskapsrike. Føler oss ivaretatt på alle måter:) Kan anbefales.
Helge Liven
Helge Liven
1625858774
Jeg bor på Lillo Gård rett nedenfor Storo senter. Vi bor i en av toppetasjene og hadde behov for en stor markise. Styret i sameiet har avtale med Markisehuset og det er jeg veldig glad for. Jeg kan ikke få fullrost den oppfølging og den servicen jeg har fått fra de nok de har gjennom hele prosessen vært behjelpelige og punktlige å ikke minst service innstilt noen man skjeden opplever i dag. Helt fra bestilling til ferdig montering har gått helt smertefritt.

Takk for hjelpen kan anbefale dere til alle andre.
Tine Lorange
Tine Lorange
1620656280
Vi har bare gode erfaringer med Markisehuset, og har kjøpt både rullgardiner og Plisse/Duettgardiner fra dem.
Vi var veldig fornøyd med veiledning, tilbud og montering. Vi kan anbefale Markisehuset på det varmeste!
Familien L'orange
×
js_loader