SOL-SOL-SOL

Da er det ikke lenger noen tvil – sesongen er i gang for fullt, solen skinner og temperaturene er av de varmeste i Europa. For en start på sommeren! Det slås stadig nye varmerekorder, og mai har vært en eneste lang solskinnshistorie.

Dekk uteplassen med en markise.

Mai er en fantastisk måned, med den første gode varmen og forventninger om hva som venter denne sommeren, og ikke minst om det blir en god eller dårlig sommer… Været er ihvertfall et tema som aldri går ut på dato i dette landet. Ikke så rart, når det vi drømmer om etter en lang vinter er mange deilige og solrike uker, for å nyte tiden utendørs og lade batteriene igjen til høst og vinter. Gjerne med noen oppfriskende regnskurer i ny og ne 😉

VI TRENGER EN GOD SOMMER og spesielt gode temperaturer, og når det er sagt trenger vi også å beskytte oss litt fra sol og blending. Uteplassen blir straks mer anvendelig og hyggelig med en markise, som gir deg et avbrekk fra de stekende solstrålene og ikke minst fra regnet som garantert dukker opp. Forhåpentligvis får vi gode temperaturer og kan benytte uteplassen uansett værforhold. Og ikke minst inne, for å unngå å bli blendet av solen når du eksempel spiser, ubehagelige innendørstemperaturer og for å beskytte møbler og gulv mot solbleking. Det finnes farger og muligheter for de fleste ønsker og behov.

Ta gjerne en titt på vår hjemmeside for tips, råd og inspirasjon, og selvfølgelig er du alltid hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Våre avdelinger på Høvik, Alnabru og Jessheim har også utstilling og hyggelige medarbeidere som tar deg imot, dersom du ønsker å ta en titt på kolleksjonene og mulighetene. Vi kommer dessuten på gratis og uforpliktende befaring for å ta mål, komme med gode forslag og sammen finne den beste løsningen for deg og ditt behov. Kanskje er du usikker på hva slags produkt eller løsning som passer best til ditt hjem? Det er ikke alltid lett å finne den beste løsningen på egenhånd. Derfor kan det være greit å få en fagperson til å hjelpe deg på vei.

Vil du vite hva andre kunder mener om oss, les gjerne omtalene våre 🙂

En riktig god og behagelig sommer, med eller uten markise ??