Solskjerming til sameier og borettslag

Markisehuset AS tilbyr både innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming.

Vi har lang erfaring fra bransjen og har per i dag avtaler med flere store og små sameier og borettslag. De syv største er:

 • Hagebyen, Fornebu, 345 leiligheter.
 • Tiedemannsbyen, Oslo, 172 leiligheter og 27 rekkehus.
 • Torshov Torg, Oslo, 220 leiligheter.
 • Sofiemo, Oslo, 140 leiligheter.
 • Bjerkedalen, Oslo, 290 leiligheter.
 • Frydenberg 1, Oslo, 98 leiligheter.
 • Solhøgda Borettslag, Oslo, 536 leiligheter.

Referanser fra styrene kan oppgis på forespørsel eller les gjerne våre omtaler.

Markisehuset AS leverer både innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming. Vi har avtale med mange store og små sameier og borettslag, disse har alle erfart verdien av å ha en anbefalt leverandør.

Markisehuset AS har kontorer som betjener hvert sitt geografiske område. Kontorene er betjent på hverdager og har en utstilling med vårt produktsortiment.

Finn din avdeling

Vår strategi har hele tiden vært; høyt volum – høyt servicenivå – kompetanse – kvalitetsprodukter – lave kostnader – lave priser. Vår strategi har lykkes takket være lang bransjeerfaring på våre entusiastiske medarbeidere, kvalitetsbevisste leverandører og ved å holde volumet oppe.

Vi er medlemmer av StartBANK.

«StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Med 5500 leverandører som er evaluert på grunnlag av forhåndsbestemte godkjenningskriterier, er StartBANK en rettferdig, åpen og sikker løsning for valg av pålitelige leverandører. Dette gir leverandørene mulighet til å konkurrere på like vilkår og bidrar til bruk av seriøse aktører, og skaper nye forretningsmuligheter for både innkjøpere og leverandører».


«Bransjenettverket StartBANK ble startet på grunnlag av et pilotprosjekt kalt «Seriøsitet i byggenæringen» som ble lansert i 2005 i samarbeid mellom Byggenæringens landsforening (BNL) og Achilles. StartBANK utvikles kontinuerlig for å oppfylle de stadig mer krevende juridiske føringene og behovene for risikohåndtering i byggebransjen».

Avtalen

En eventuell avtale handler ikke om felles innkjøp av solskjerming, men at den enkelte beboer har mulighet til å kontakte et firma som har levert på pris, service og kvalitet. Les mer om fordelene under. Dette er ikke en skriftlig avtale, mer en uforpliktende anbefaling fra styret til sine beboere. Vi ønsker at vårt firma kringkastes til beboerne for eksempel gjennom nettsiden, oppslagstavle eller en lapp i postkassen.

Fordeler ved å ha en uforpliktende avtale med oss:

 • Bedre innkjøpsbetingelser for alle beboerne, på både innvendig og utvendig solskjerming.
 • Beboere trenger ikke å innhente tilbud fra ulike aktører på produktet de søker, med mindre de ønsker det. NB! En eventuell uforpliktende avtale med oss innebærer ikke at beboerne må bestille hos oss.
 • Man får en service garanti; etter kort tid vil man få bekreftet om Markisehuset AS leverer både den servicen og kvaliteten som er ønskelig. Dette får man ikke dersom beboerne selv må søke en tilfeldig forhandler. Se gjerne link til våre omtaler under.
 • Beboerne kan enkelt kontakte oss dersom det oppstår en situasjon hvor de ønsker å få utført et serviceoppdrag – alle vi har avtale med prioriteres.
 • Dersom Markisehuset AS ikke leverer det vi lover kan vårt navn fjernes umiddelbart.
 • Alle utvendige produkter blir montert på samme måte. Dette øker det estetiske uttrykket på fasaden.
 • Det kan fastsettes regler på hvilke farger og produkter som tillates. Beboere som da har spørsmål angående solskjerming kan kontakte oss i stedet for medlemmer av styret.
 • Vi utfører befaring hos den enkelte kunde som ønsker dette. Beboer kontakter oss for en slik befaring. Beboer mottar i etterkant et uforpliktende tilbud til vurdering.
 • Medlemmer av styret vil ha lite eller ingen jobb med dette.

Vi kan tilby:

 • Alle våre produkter til faste lave priser.
 • Anbefalte løsninger på bygningens fasade som vil dekke behovene til beboerne.
 • Kort leveringstid.
 • Vi utfører gratis befaring hos den enkelte beboer. Det er våre montører som utfører befaringen, noe som også er unikt i bransjen. Dette har mange fordeler som blant annet å avdekke konstruksjonsmessige forhold og kunne veilede frem til beste løsning, både estetisk og praktisk.
 • Markisestoff leveres i veldig mange forskjellige farger – vi har samme pris uansett fargevalg.
 • Vi utfører også service, dukskift og motorisering på gamle markiser.

Om oss:

Markisehuset AS tilbyr kun kvalitetsprodukter og dette fra de mest anerkjente leverandørene som finnes på markedet. De aller fleste produktene produseres i Norge under strenge kvalitetskrav, og leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (5 år).

Vi har valgt å spesialisere oss på innvendig og utvendig solskjerming. Våre montører er også de som utfører befaringen, noe som er unikt i bransjen. Disse har mange års erfaring med estetiske og praktiske løsninger både for hjem og kontor. Så dersom vi har produktet du søker, kan vi bortimot garantere at ingen i Norge har den kompetansen og entusiasmen som våre montører/selgere.

Kompetanse på disse produktene er avgjørende for resultatet. Personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere produktet bør ha lang erfaring fra alle disse områdene. De ulike produktene kan gjerne produseres av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmoniserer. Dette er et samspill hvor alle detaljer er avgjørende for sluttresultatet.

Utvendige produkter:

Markisehuset AS er Norges største Rex forhandler. Rex AS er en norsk fabrikk som har produsert markiser for det nordiske klimaet i mer enn 50 år. De gjør ingen kompromisser på kvaliteten og leverer til over 150 forhandlere i Norden. Rex markisen er den eneste, av mange forskjellige produsenter, som bestod kvalitetskravene som kreves av det værharde klimaet på Færøyene og er dermed eneste leverandør av markiser dit.

Vi tilbyr toppmodellen «Hercules» som en standard. Markisen leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (5år) samt en samlet garanti på rammeverket på hele 15 år fra kjøpsdato. Disse dekkes både av Markisehuset AS og fabrikken, noe som gjør kjøpet meget trygt og er enestående i bransjen.

Markisehuset AS leverer også kassettmarkiser fra den meget anerkjente produsenten Selt SPS.

Se beskrivelser og bilder av våre markiser i menyen.

Innvendige produkter:

Markisehuset AS er en av de største leverandørene av innvendige solskjermingsprodukter i Oslo og Akershus. Alle våre innvendige produkter produseres av Vema Produkter AS, og de aller fleste på den norske fabrikken. Produksjonen foregår under strenge kvalitetskrav og leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (5 år).
Vi tilbyr mange forskjellige innvendige produkter som dekker ulike behov. Se i menyen for produktvalg. Vi anbefaler også å lese om kvalitetsforskjeller, som står som et eget menyvalg inne på produktsidene.

Ta gjerne kontakt med oss for å avtale en befaring hvor vi kan anbefale en løsning for ditt borettslag eller sameie. Vi foretar da en oppmåling og utarbeider en prismatrise som vil dekke de valgte produktene. Fargeprøver kan lånes.
Bruk gjerne kontaktskjemaet til en av våre avdelinger.

Kontakt Alnabru! Kontakt Vøyenenga! Kontakt Jessheim!

Vi håper dette er av interesse og at dere vil vurdere Markisehuset AS som deres anbefalte leverandør av solskjerming.