Fra begynnelsen har Markisehuset AS satset på høyt service nivå, høy kompetanse på produktene vi leverer og kvalitetsprodukter til lave priser. Dette klarer vi ved lang bransjeerfaring på våre medarbeidere, kvalitetsbevisste leverandører og ved å holde volumet oppe, noe som har gitt oss Norges fleste og beste omtaler.

Vi setter prestisje i perfekt resultat!

Våre omtaler:

Markisehuset AS - Avd. Høvik
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Xu Han
Xu Han

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Timely and quick response for all my inquiries and questions. Very nice, experienced and professional inspection and assembly. Product is of great quality so far.

Arne Sjøvik
Arne Sjøvik

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Meget profesjonelt fagmiljø som ga meget god informasjon om egenskapene til de ulike typer av markiser kunne tilfredstille mine krav til funksjonalitet; kvalitet ;og lev levetid.
Meget god oppfølging og leveransen var iht tilbud.
Montøren ryddet etter seg og tok med gamle markiser.
Markisene er en glede å operere, og er preget av kvalitet.

Asbjørn Evensen
Asbjørn Evensen

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Vi tok kontakt med Markisehuset for å få plissegardiner i hele leiligheten. De responderte utrolig raskt, og kom bare noen dager etterpå på befaring. Selger som kom var meget dyktig i sin veiledning, og hjalp oss med å plukke ut og bestemme oss i et hav av muligheter. De leverte raskere enn beregnet, og vi er meget fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste.

Nils Erland Mikkelsen
Nils Erland Mikkelsen

5 out of 5 stars

posted 1 year ago

Profesjonelle, god kompetanse og gode rådgivere.
Dette kan de!
Anbefales.

Merete Skogrand Nymoen
Merete Skogrand Nymoen

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Markisehuset var den 4. leverandøren vi hadde på besøk, og begynte å bli passe lei. De var raske til å svare på vår henvendelse, selger kom med gode forslag og løsninger, leveransen kom slik som avtalt og montøren gjorde en god og effektiv jobb. Vi er veldig fornøyde med resultatet.