Fra begynnelsen har Markisehuset AS satset på høyt service nivå, høy kompetanse på produktene vi leverer og kvalitetsprodukter til lave priser. Dette klarer vi ved lang bransjeerfaring på våre medarbeidere, kvalitetsbevisste leverandører og ved å holde volumet oppe, noe som har gitt oss Norges fleste og beste omtaler.

Vi setter prestisje i perfekt resultat!

Les våre omtaler:

Facebook

Markisehuset AS
4.8
Based on 46 reviews
powered by Facebook
Ingvild Bergh de Sousa
Ingvild Bergh de Sousa
2020-09-11T09:12:59+0000
Tusen takk for flott service!! Fra første dag vi var hos Linda i butikken på Jessheim, til han som var på befaring, og til montørene som kom for å montere. Dere er imøtekommende, profesjonelle, og holder det dere lover når det kommer til å gi tilbakemeldinger og leveringsfrister dere har opplyst om. Anbefaler trygt Markisehuset avd. Jessheim! 🙂
سيف الساعدي
سيف الساعدي
2020-08-04T12:52:57+0000
Excellent company with high quality
Vicki Hoelsæther
Vicki Hoelsæther
2020-06-08T18:53:50+0000
Fantastisk service fra første kontakt helt frem til montering. Superhyggelige ansatte i alle ledd. Anbefales på det sterkeste.
Grete Forslund
Grete Forslund
2020-05-14T11:52:28+0000
Hyggelige og serviceinnstilte fra bestilling til levering og montering. Anbefales 👍😊
Geir Hønneland
Geir Hønneland
2020-04-02T08:50:13+0000
Anbefales - alltid rask tilbakemelding og god oppfølging hos Markisehuset Avd. Høvik.
Elin Ingvaldsen
Elin Ingvaldsen
2020-02-14T09:43:11+0000
Profesjonell, rask og god service fra bestilling til levering. Super kvalitet og sluttresultat!
Alf A Hammer
Alf A Hammer
2020-02-06T17:43:09+0000
Veldig bra oppfølging og service! Terningkast seks👍
Gunnar von Krogh
Gunnar von Krogh
2019-11-10T13:33:51+0000
Motoren på vår markise gikk i stykker og leverandøren ble kontaktet, men til ingen nytte. 15 m2 markiseduk var fullt utrullet og det var nødvendig å få skiftet motor for å få rullet inn markisen. Idet det var umulig å få svar på min henvendelse, kontaktet jeg i stedet Markisehuset, som svarte umiddelbart og skaffet en servicetekniker meget raskt. Jeg er svært godt fornøyd med Markisehuset, med den vennligheten og serviceinnstillingen de utviser. Jeg er ikke i tvil hvor jeg skal... henvende meg neste gang jeg trenger markise eller hjelp. Jeg gir Markisehuset mine beste anbefalinger. mvh Gunnar på Hosleread more
Eva Fjørtoft
Eva Fjørtoft
2019-09-10T07:57:12+0000
Er veldig fornøyd med hele prosessen og selve produktet Duette gardiner. Produktet er over forventning 😃
Hallgerd Benan
Hallgerd Benan
2019-08-06T17:03:05+0000
Rett og slett usedvanlig hyggelig, profesjonell og rask kundebehandling og gjennomføring av tjenesten, både av May Britt på telefonen og montør Marco.
Henriette Andresen
Henriette Andresen
2019-08-06T12:11:35+0000
Kjempefornøyd!! Proff befaring, nydelige plissegardiner og perfekt montering!
Arletta Lech
Arletta Lech
2019-07-05T20:16:33+0000
Veldig profesjonelt, levering etter avtale, hyggelige ansatte og behjelpelige med råd
Wenche Evertsen
Wenche Evertsen
2019-07-05T03:39:20+0000
Vi er veldig fornøyd med resultatet! Og med hele prosessen, fra A til Å 🙂 Jeg vil spesielt berømme for oppfølging underveis og en fantastisk service innstilling. Dere har vært tett på hele veien, informert og holdt oss oppdatert. Han som var på befaring gjorde også en glimrende jobb. Anbefalingene var helt rett, både på valg av løsning og fargeforslag. Våre forventninger er innfridd og jeg kan sterkt anbefale Markisehuset til andre!
Jørgen Gulliksen
Jørgen Gulliksen
2019-06-28T08:03:41+0000
Så flotte markiser a gitt!
Kaman Choi
Kaman Choi
2019-03-16T10:31:31+0000
Veldig god service og fremstår som ekstrem profesjonelle. Vi hadde en montør på befaring som virkelig kunne faget sitt også var vi innom showrommet på Alnabru for å se på farger og da vi fikk kjempegod service. Anbefaler selskapet på det sterkeste hvis man trenger solskjermingsprodukter! 🙂
Ole Jørgen Jølle Dalberg
Ole Jørgen Jølle Dalberg
2018-12-08T12:29:33+0000
Kjempe service hele veien. Takk til hele gjengen på Alnabru😄
Anne-Line Slette Christensen
Anne-Line Slette Christensen
2018-07-03T08:56:55+0000
Super service fra May Britt. Fikk raskt svar på telefon og Mail. I tillegg ble det noen ekstra bruker tips i butikken 🙂
Hilde Johansen
Hilde Johansen
2018-06-19T10:23:09+0000
Har nettopp fått montert markise og duettgardiner i vår nye leilighet på Kruttverket i Nittedal. Vi er kjempefornøyd. Veldig god service og rask levering.
Knut Lorentzen
Knut Lorentzen
2018-04-14T17:21:58+0000
Hei! Her kommer min tilbakemelding. • Vi var veldig fornøyd med den mottakelsen vi fikk ca. 10 min. etter stengetid, samt informasjonen vi fikk om de forskjellige typer av gardiner. • Veiledningen ved befaringen satte vi veldig stor pris på. Selger hadde med seg ett stort og rikholdig utvalg miniatyrgardiner, og viste dem frem på en meget profesjonell måte, samt tok seg god tid. • Tilbudet og prisen ble godt forankret hos oss ovenfor de forskjellige typene. • Montøren viste en... profesjonell måte å opptre på. Tok seg god tid til instruksjon og bruk etter montering, samt ryddet opp og tok med seg avfallet av innpakningen. • Leveringen kom faktisk litt før forventet og på en solskinnsdag. Totalt sett er vi meget fornøyd med Markisehusets tjenester og kan på det sterkeste anbefales til andre. Mvh. Knut Lorentzenread more
Roy Karlsen
Roy Karlsen
2018-04-12T10:23:16+0000
God mottagelse, og kjempefin service. Anbefaler Markisehuset på det varmeste.
Anne-Cathrine Reppen
Anne-Cathrine Reppen
2018-03-27T11:01:33+0000
Nå har jeg kjøpt duett-gardiner fra Markisehuset, og det er min tredje handel der. Jeg er superfornøyd, både med produktene og med servicen! Vennlige, pålitelige og presise. Jeg er ikke i tvil om hvor jeg vil handle om jeg skulle trenge mer solskjerming!
Torill Hermansen
Torill Hermansen
2018-03-26T14:40:31+0000
Superfornøyd fra første telefon samtale og til ferdig montering.Super profesjonelt og rask service.Kjempefornøyd med min nye markise,og kan anbefales på det varmeste.
Jan Petter Backer
Jan Petter Backer
2018-03-16T09:59:00+0000
Markisehuset – ikke bruk dette selskapet hvis du vil unngå trøbbel. Etter ni måneder er vår reklamasjon overfor Markisehuset endelig løst. Vår reklamasjon gjaldt feil montert duette gardiner som medførte at vindu sprakk. Vår opplevelse av Markisehuset er svært negativ. Markisehuset viste ingen vilje til å få løst vår sak minnelig, hverken etter vår reklamasjon eller ved megling hos Forbrukerrådet. Vi opplevde Markisehuset som lite imøtekommende, useriøse og direkte ufine.... Saken ble til slutt avgjort i Forbrukerklageutvalget og vi fikk hevet kjøpet mot full refusjon, delvis erstatning av sprukket vindu og renter på vårt krav. Avgjørelsen kan man lese ved å gå inn på Forbrukerutvalgets sider og søke opp avgjørelse med saksnummer 17/1352. Vi har mottatt oppgjør og Markisehuset har hentet gardinene. Før henting av gardinene, krevde Markisehuset at vi skulle dekke lønnsutgifter til selskapets montører i strid med Forbrukerklageutvalgets vedtak. Markisehuset slutter tydeligvis aldri å prøve seg.read more
Laura Cruz Stieglmeier
Laura Cruz Stieglmeier
2017-12-15T11:25:46+0000
Super service og kvalitetsprodukter. Vi har hatt lystette duette pliségardiner på forrige hjem siden 2013 som vi var så fornøyde med og vi ønsket å ha det på alle vinduer i det nye hjemmet. Foruten lystette duette pliségardiner med barnesikker snorløsning i soverommene har vi også gått for pene lameller og pliségardiner i stua med en lun farge. En fryd i hverdagen. God veiledning, utvalg og service fra befaring til montering.
Vibecke Vannebo
Vibecke Vannebo
2017-11-14T09:06:01+0000
Anbefaler Markisehuset på det sterkeste . Veldig gode produkter , utrolig mange valgmuligheter. Har blitt møtt av serviceinnstilte personale i alle ledd .
Mo Sullis
Mo Sullis
2017-09-01T09:03:36+0000
Veldig fornøyd med hele prosessen fra bestilling til levering og montering og alt underveis. Flinke fagfolk, ikke verst priser og ikke minst en veldig hyggelig og flink dame i administrasjonen som forklarte alt underveis i prosessen. Markisehuset leverte som avtalt og kan trygt anbefales.
Fawzi Attia
Fawzi Attia
2017-06-28T12:09:22+0000
Topp service, hyggelige medarbeidere, rask levering og montering! Anbefaler Markishuset på det sterkeste!
Stian Vik Thomassen
Stian Vik Thomassen
2017-02-08T10:29:20+0000
Vi er svært fornøyd med Markisehuset. Kjempegod service, rask levering og montering. Anbefaler Markisehuset på det sterkeste.
Line Bolgvåg
Line Bolgvåg
2017-01-04T08:24:21+0000
Jeg er veldig fornøyd med markisene, pris i forhold til kvalitet, og med kundebehandlingen, og vil ikke nøle med å anbefale Markisehuset AS videre til andre.
Ruth Elinor Larsen
Ruth Elinor Larsen
2016-12-21T09:40:05+0000
Veldig god service og god informasjon underveis i prosessen. Hyggelige og dyktige montører. Er svært fornøyd.
Ellen Østberg
Ellen Østberg
2016-12-16T19:21:52+0000
Valgt Markisehuset til plisségardiner på nytt etter flytting. Topp oppfølging, kommer som avtalt, godt resultat! Anbefales!!
Hilde Leite Gaupås
Hilde Leite Gaupås
2016-11-12T11:04:29+0000
Topp service og utført jobb! Anbefales! �
Hanna Ekeli
Hanna Ekeli
2016-09-12T11:16:11+0000
Renate Karlsnes Skilnand
Renate Karlsnes Skilnand
2016-08-22T08:15:40+0000
Vi valgte Markisehuset som leverandør av både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter og vi er superfornøyde. Vi fikk god informasjon om de ulike produktene, super oppfølging og rask levering.
Inge Ottervig
Inge Ottervig
2016-08-18T17:38:15+0000
Topp service! Kommer som avtalt og meget hyggelige folk. Veldig fornøyd med plissé-gardinene som ble montert, så kan på det sterkeste anbefale Markisehuset:)
Camilla Wiermyhr
Camilla Wiermyhr
2016-07-11T19:13:02+0000
Super service i alle ledd. Hyggelige, ekspeditte og raske på befaring og levering . Handler garantert her flere ganger .
Merete Skogrand Nymoen
Merete Skogrand Nymoen
2016-07-11T08:19:11+0000
Markisehuset var den 4. leverandøren vi hadde på besøk, og begynte å bli passe lei. De var raske til å svare på vår henvendelse, selger kom med gode forslag og løsninger, leveransen kom slik som avtalt og montøren gjorde en god og effektiv jobb. Vi er veldig fornøyde med resultatet.
Stein Mathisen
Stein Mathisen
2016-07-04T20:56:43+0000
Hele prosessen har vært en fornøyelse fra befaring til montering. Spesielt servicen fra kontoret på Alnabru. Har kjøpt fra Rex markiser flere ganger før og vært meget fornøyd. Det blir jeg sikkert nå også.
Steffen Rikenberg
Steffen Rikenberg
2016-06-29T11:29:22+0000
Utrolig fornøyd! Ekstremt flinke og hyggelige folk. Bra service og gjennomsiktighet i forhold til pris og produkter i motsetning til andre.
Espen Dennis Kristoffersen
Espen Dennis Kristoffersen
2016-06-19T17:15:37+0000
God og rask gjennomføring fra første telefon til markisen kunne tas i bruk.
Linn Bøhler
Linn Bøhler
2016-06-18T06:56:01+0000
Jeg har veldig god erfaring med Markisehuset. De var veldig hyggelige på telefon og ordnet med rask befaring i leiligheten min. Befaringen var også en hyggelig opplevelse og jeg fikk gode råd til både løsninger og farger. Montøren som kom var også hyggelig, og tok seg tid til å vise meg bruk og rengjøringstips. Og kanskje det viktigste, det ble skikkelig lekkert. Anbefaler Markisehuset på det varmeste.
Tom Birkeland
Tom Birkeland
2015-11-04T16:58:16+0000
Vår markisesnor hadde røket og jeg var usikker på hvilket firma som hadde installert den, men trodde det var Markisehuset og fikk kontakt med dem. Det var ikke de som hadde installert den, men Kjells Markiser. Jeg var irritert fordi det var tredje gangen den hadde røket på få år og uten å si dette til Markisehuset svarte de at hos dem hadde det vært en garantisak etter de to årene som var gått siden siste reparasjon. Kjells markiser kom i forsvar med en gang jeg kontaktet dem - og... før jeg fikk svar på om de kunne komme i den perioden jeg behøvde dem ba de om fakturaadresse! Ungikk helt å diskutere eventuell garanti. Jeg mislikte da Kjells Markiser så sterkt etter møtet med Markishuset at jeg bestemte meg for å bruke dem i stedet for å disktuere mer med Kjells Markiser. De kom etter et par dager, de justerte markisen for feilen som hadde årsaket at den røk tidligere og de kom med en meget behagelig faktura dessuten. Jeg kan ikke anbefale dette firmaet nok!!read more
Eirik Thomassen
Eirik Thomassen
2015-10-07T09:29:18+0000
Kjempefornøyd! Kjapp bestilling, kort leveringstid og hyggelig og kjapp montering. Mvh Eirik
Geirr Sletbak
Geirr Sletbak
2015-09-24T08:05:54+0000
Kan anbefale Markisehuset AS på det varmeste, bare hyggelige mennesker utmerket service og flotte produkter.
Gerd Lisbeth Winger
Gerd Lisbeth Winger
2015-09-03T21:34:20+0000
Markisehuset anbefales. Hyggelige og profesjonelle . Rask levering og akseptabel pris.
Erling Frøysa
Erling Frøysa
2015-08-23T09:15:04+0000
Vi anbefaler Markisehuset på det varmeste. Helt fra vi gikk inn døren første gang har vi fått raske svar, god oppfølging og gode anbefalinger tilpasset vår bolig. Dette er folk som tar seg god tid og lytter til kunden. Anbefaler befaring hvor det blir enklere å få en feeling på hva som er riktig farge på solskjermingen, samtidig som de måler opp vinduene for et perfekt resultat. Hurtig montering, helt til avtalt tid. Alt i alt en veldig hyggelig kundeopplevelse.
Rigmor Ødegård
Rigmor Ødegård
2015-08-20T15:02:19+0000
Litt kronglete å finne første gang (selv med GPS). Men meget vennlig mottakelse gjorde raskt opp for det! God veiledning, hyggelig oppfølging. Montering gikk raskt og effektivt, og vi er fornøyde. Kommer nok tilbake med ny bestilling etter hvert. 😉
Cecilie Høivik
Cecilie Høivik
2015-07-14T18:18:57+0000
Veldig god service. Fikk raskt svar, befaring med en gang og rask levering og montering. Fikk god hjelp og tips på befaring. Servicen har vært super og de som jobber for Markisehuset har vært veldig profesjonelle. Kommer til å anbefale dem på det sterkeste til andre!
Kirsten Anne Buller
Kirsten Anne Buller
2015-06-10T15:20:15+0000
Vi er veldig fornøyde med servicen til Markisehuset! Vi tok først kontakt på e-post med omtrentlige mål av vinduene vi ville ha solskjerming på, og fikk svar allerede dagen etter med omtrentlige priser på de ulike produktene. Vi hadde Bjørn på gratis befaring. Han er veldig kunnskapsrik og hyggelig. Det tok deretter ca. 3 uker til våre "duetter" var klare for montering. Bjørn var fleksibel i forhold til når han kunne komme og montere dem, noe som betydde mye for oss. Produktene er... av høy kvalitet! Vi anbefaler Markisehuset på det varmeste!read more
Morten Bøe-Valø
Morten Bøe-Valø
2015-05-19T20:37:56+0000
Vi var i kontakt med flere leverandører, men Markisehuset utmerket seg med hyggelig og profesjonell opptreden. Ikke noe forsøk på å presse frem en rask avgjørelse, som visse andre. Rett og slett en veldig behagelig opplevelse hele veien fra tilbud til montering. I tillegg var de konkurransedyktige på pris.
Bo Christensen
Bo Christensen
2015-05-16T14:45:53+0000
Helt supert hengte opp nye markiser på no time, 2 kjempe hyggelige montører som jobbet effektivt
Kari Sundby
Kari Sundby
2015-04-16T07:50:45+0000
Kjempefornøyd med service fra første befaring og til montering var avsluttet. Hyggelig og pålitelig. Kommer til rett tid, Kan trygt anbefale markisehuset. Dersom jeg flytter og trenger solskjerming, ringer jeg Markisehuset uten tvil.
André Evensen
André Evensen
2015-04-15T07:35:44+0000
Strålende service, gode råd, hyggelig og kunnskapsrik montør og flotte produkter (lameller og duetter). Jeg ringer Markisehuset neste gang også!
Merete Røberg-Larsen
Merete Røberg-Larsen
2015-03-20T12:44:36+0000
Fantastisk service, flere gode råd av dyktige folk, og veldig rask levering! Er så fornøyd med resultatet. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke bestilte dette tidligere:) Anbefales på det varmeste!
Jannicke Halvorsen
Jannicke Halvorsen
2015-02-26T20:46:46+0000
Veldig fornøyd med Markisehuset. God kundeoppfølging, hurtig levering og veldig bra resultat. Anbefales på det sterkeste!
Lise Wold
Lise Wold
2015-02-17T10:20:51+0000
Kan anbefale Markisehuset på det sterkeste. Har brukt disse to ganger nå, og de er raske, flinke og profesjonelle. Og sist men ikke minst hyggelige.
Janco Johan Nicolai Støren
Janco Johan Nicolai Støren
2014-10-08T12:25:33+0000
Kjempefornøyd med Markisehuset! Kom når de skulle, leverte det de lovte og svarte raskt på mailer og telefoner. ANBEFALES!
Anne Beate Mellegaard
Anne Beate Mellegaard
2014-09-11T19:57:34+0000
FANTASTISK SERVICE!!( salgsperson)....ombestemte meg ang.type..solgardin..INTET problem!!leveranse raskere enn forventet!!...2 veldig hyggelige karer som kom og monterte!!Har både fått markiser+ plissegardiner....SUPERFORNØYD FRA A TIL Å !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gro Berge
Gro Berge
2014-09-10T14:07:31+0000
Svært fornøyd med både utvendige persienner og innvendige plissegardiner. Rask tilbakemelding, god service og pent utført arbeide. Kan anbefales på det varmeste 🙂
Morten Walloe Tvedt
Morten Walloe Tvedt
2014-09-06T09:01:29+0000
Flotte svevegardiner, veltilpasset og gode fargevalg. Ganske dyrt, men tilsynelatende god kvalitet (har hatt dem I et halvt år). Finfin service og flinke folk. Anbefales varmt!
Heidi Bragerhaug
Heidi Bragerhaug
2014-07-07T19:03:38+0000
Fenomenal service! Svarer lynraskt på Mail og tlf. Utrolig hyggelige karer.... Mens de monterte, tilbøy de seg til og med å bære opp den nyankomne sofaen, som budfirma fra Bolia nektet å bære opp, i 2.etg for meg! Og nå sitter vi her i sofaen å nyter vakre lammeller, duett gardiner og rullgardiner! Thanks!
Unni E. Bakken
Unni E. Bakken
2014-02-17T20:32:40+0000
Meget hyggelig service og proffesjonel veiledning. Leverte lekre plissègardiner til avtalt tid og pris. Er veldig fornøyd med Markisehuset og anbefaler dere gjerne videre. Mange fine produkter i god kvalitet!
Tom Rikenberg
Tom Rikenberg
2014-02-14T20:52:04+0000
Anett Lunde
Anett Lunde
2014-01-27T05:54:19+0000
Bjørn Hjelle
Bjørn Hjelle
2013-11-15T12:38:43+0000
Har nettopp fått reparert en markise av Markisehuset AS. Meget bra service og flinke og hyggelige medarbeidere som kom og gjorde jobben. Anbefales på det varmeste!
Roar Henry Jakobsen
Roar Henry Jakobsen
2013-08-17T21:38:27+0000
Ingar Sagedal Bie
Ingar Sagedal Bie
2013-08-09T12:04:03+0000
Vår markise løsnet i et uvær. Ringte neste dag til Markisehuset, som sa at de hadde mye å gjøre, men at de kunne forsøke å finne plass blant en del andre oppdrag. Anbefalte meg å undersøke med andre firma i nærheten også, for det kunne ta opptil en uke. jeg gjorde så, men alle kunne fortelle om laaaange ventelister, opptil fire måneder. To hyggelige menn fra Markisehuset kom neste dag. Etter tre kvarter var de ferdige. Regning to dager senere ble 1500,- Vi er svært fornøyd.
Next Reviews

Markisehuset AS – Avd. Alnabru

Markisehuset AS - Avd. Alnabru
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

P. R. Johansen
P. R. Johansen

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Have bought awnings at Markisehuset on two occasions, in 2016 and 2020. Well satisfied both times, both price offer, communication, inspection and the product itself. Can definitely be recommended.

Kjersti Ruud Haraldsen
Kjersti Ruud Haraldsen

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Super service throughout the entire process from first contact to installation of awning. Nice inspection, efficient installation and when the awning arrived two weeks before the expected time, you really can not complain.

Bjørn Sandaker
Bjørn Sandaker

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Top service from the first moment. Inspection, follow-up, assembly were all very good and completely by appointment. Professional people. (and nice)

Hanne Karina Jenshagen
Hanne Karina Jenshagen

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Super customer service from start to finish

Good guidance along the way with the choice of solution for both awning and heat lamp.
Agreements were complied with with high quality in the delivery.

Thank you very much to good salesmen, installers and the staff in the office.

Peter Øygard Oma
Peter Øygard Oma

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Super dealer of awnings. Very satisfied with both price, service and installation. Recommended!

Markisehuset AS – Avd. Høvik

Markisehuset AS - Avd. Høvik
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Xu Han
Xu Han

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Timely and quick response for all my inquiries and questions. Very nice, experienced and professional inspection and assembly. Product is of great quality so far.

Sonja Wikberg
Sonja Wikberg

5 out of 5 stars

posted 2 days ago

Markisehuset ga oss god service fra start til slutt. Dyktige folk med god kunnskap og flinke til å montere. Vi kan helt klart anbefale Markisehuset til andre.

Jan Steinar Røsting Brekke
Jan Steinar Røsting Brekke

4 out of 5 stars

posted 4 months ago

Not the cheapest place to shop awnings but very good sales service and nice seller! We will see if there is a purchase and then possibly a review of the review.

Andrea Hagen
Andrea Hagen

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Fast response and very good service throughout the process. Highly recommended

Henning Kolstad
Henning Kolstad

5 out of 5 stars

posted 6 months ago

An annoying complaint turned into pleasure! One of our three pleated curtains went up in the glue after almost five years in the sun. "We swap all three"! said the awning. After under a week we had three new curtains that fit perfectly where the old ones had been. The best supplier turns out to be the complaint supplier.

Markisehuset AS – Avd. Jessheim

Markisehuset AS - Avd. Jessheim
Reviewed from Google

4.8 out of 5 stars

Ingvild de Sousa
Ingvild de Sousa

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Tusen takk for flott service!! 🙂 Fra den første dagen vi var hos dere i butikken og møtte Linda, til han som var på befaring, og til montørene som kom for å montere. Dere er imøtekommende, profesjonelle, og holder det dere lover når det kommer til å gi tilbakemeldinger og leveringsfrister dere har opplyst om. Jeg vil trygt anbefale Markisehuset avd Jessheim 🙂

Jorn Pedersen
Jorn Pedersen

5 out of 5 stars

posted 2 months ago

Hello.
A fantastic experience from a visit to the store to delivery and assembly. A very good service where everyone involved in the process appeared to be professionals.
Takk👍

vicki hoelsæther
vicki hoelsæther

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Dice roll 6 from first contact, attendance (punctual), help to find the right products and assembly. Fight nice nice employees at every level. Highly recommend the Marquise House.

Hans Eik
Hans Eik

5 out of 5 stars

posted 6 months ago

Very neat and punctual company all the way from first contact to delivery. Very nice staff at all levels.

Michelle
Michelle

5 out of 5 stars

posted 10 months ago

Here everything was exceptional. Got a quick and easy response to my inquiry. Pleasant and service minded both at inspection at my home, in office / mail and at attendance at the store. I felt so taken care of from the first moment that I saw no need to steer with a tender. Good price, fast delivery, short wait to have it delivered and fitted with an installer. It's just bowing in the hat. Recommended !!!