Fra begynnelsen har Markisehuset AS satset på høyt service nivå, høy kompetanse på produktene vi leverer og kvalitetsprodukter til lave priser. Dette klarer vi ved lang bransjeerfaring på våre medarbeidere, kvalitetsbevisste leverandører og ved å holde volumet oppe, noe som har gitt oss Norges fleste og beste omtaler.

Vi setter prestisje i perfekt resultat!

Les våre omtaler:

Facebook

Markisehuset AS
5.0
Based on 73 reviews
powered by Facebook
Camilla Renè Jensen
Camilla Renè Jensen
2021-03-12T10:26:49+0000
I dag ønsker jeg å gi en rose til Markisehuset for en virkelig god opplevelse rundt en stor investering til huset mitt. I en jungel av tilbydere av de samme produktene er jeg så glad for at jeg valgte Markisehuset - de har virkelig levert både på pris og service! De har fulgt meg opp fra dag 1, kom raskt på befaring, leveringstiden fra bestilling til ferdig montert tok kun to uker og de har virkelig levert både på service og opplevelse for meg som kunde - kan varmt anbefale Marksehuset til... andre som vurderer å anskaffe😍 solskjerming! Takk for gode råd og oppfølging under hele prosessen fra alle hos dere som jeg har vært i kontakt med! Camilla Renè Jensenread more
Ann-Cathrin Vikbjer
Ann-Cathrin Vikbjer
2021-02-22T15:11:30+0000
God service og veiledning både ved bestilling og montering. levert på tid og enkel å få montert.. selv for en med 10 tommeltotter! Anbefales!
Camilla Bjerke Olsen
Camilla Bjerke Olsen
2021-02-19T09:14:41+0000
Veldig fornøyd med Markisehuset avd. Høvik v/Bjørn. Han er veldig profesjonell i yrket sitt, og hyggelig som person. De er ikke de rimeligste i markedet, men tryggheten Bjørn ga oss ble avgjørende. Anbefales!
Even T Vindheim
Even T Vindheim
2021-02-04T13:10:17+0000
Vi fikk montert innvendige duet persienner fra Markisehuset Jessheim. Veldig hyggelig folk, de kommer å måler opp, og kan sine saker. De har stort visningsenter på Jessheim, og kjapp levering. Ikke de billigste, men enn får det enn betaler for.
Nils Vogt-Kielland
Nils Vogt-Kielland
2021-01-28T08:33:41+0000
Helt topp, profesjonell og god hjelp fra første kontakt til ferdig monterte terrassemarkiser. Rask levering og god informasjon hele veien gjorde dette til en meget hyggelig opplevelse, anbefales på det sterkeste😊👍🏻
Christopher Hagelund
Christopher Hagelund
2021-01-05T14:08:12+0000
Flotte produkter med høy kvalitet, gode priser og topp service. Har brukt Markisehuset flere ganger. Kan absolutt anbefales!
Connie Gran
Connie Gran
2020-12-27T16:10:31+0000
Super service, elsker duette gardinene vi kjøpte til hytta vår. Rask levering og alt var tipp topp. Anbefales på det sterkeste!
Sara Veronica Vatn
Sara Veronica Vatn
2020-12-16T18:40:07+0000
Topp service og utført jobb! Terningkast seks!
Ingvild Bergh de Sousa
Ingvild Bergh de Sousa
2020-09-11T09:12:59+0000
Tusen takk for flott service!! Fra første dag vi var hos Linda i butikken på Jessheim, til han som var på befaring, og til montørene som kom for å montere. Dere er imøtekommende, profesjonelle, og holder det dere lover når det kommer til å gi tilbakemeldinger og leveringsfrister dere har opplyst om. Anbefaler trygt Markisehuset avd. Jessheim! 🙂
سيف الساعدي
سيف الساعدي
2020-08-04T12:52:57+0000
Excellent company with high quality
Grete Forslund
Grete Forslund
2020-05-14T11:52:28+0000
Hyggelige og serviceinnstilte fra bestilling til levering og montering. Anbefales 👍😊
Geir Hønneland
Geir Hønneland
2020-04-02T08:50:13+0000
Anbefales - alltid rask tilbakemelding og god oppfølging hos Markisehuset Avd. Høvik.
Elin Ingvaldsen
Elin Ingvaldsen
2020-02-14T09:43:11+0000
Profesjonell, rask og god service fra bestilling til levering. Super kvalitet og sluttresultat!
Alf A Hammer
Alf A Hammer
2020-02-06T17:43:09+0000
Veldig bra oppfølging og service! Terningkast seks👍
Gunnar von Krogh
Gunnar von Krogh
2019-11-10T13:33:51+0000
Motoren på vår markise gikk i stykker og leverandøren ble kontaktet, men til ingen nytte. 15 m2 markiseduk var fullt utrullet og det var nødvendig å få skiftet motor for å få rullet inn markisen. Idet det var umulig å få svar på min henvendelse, kontaktet jeg i stedet Markisehuset, som svarte umiddelbart og skaffet en servicetekniker meget raskt. Jeg er svært godt fornøyd med Markisehuset, med den vennligheten og serviceinnstillingen de utviser. Jeg er ikke i tvil hvor jeg skal henvende meg... neste gang jeg trenger markise eller hjelp. Jeg gir Markisehuset mine beste anbefalinger. mvh Gunnar på Hosleread more
Eva Fjørtoft
Eva Fjørtoft
2019-09-10T07:57:12+0000
Er veldig fornøyd med hele prosessen og selve produktet Duette gardiner. Produktet er over forventning 😃
Hallgerd Benan
Hallgerd Benan
2019-08-06T17:03:05+0000
Rett og slett usedvanlig hyggelig, profesjonell og rask kundebehandling og gjennomføring av tjenesten, både av May Britt på telefonen og montør Marco.
Henriette Andresen
Henriette Andresen
2019-08-06T12:11:35+0000
Kjempefornøyd!! Proff befaring, nydelige plissegardiner og perfekt montering!
Arletta Lech
Arletta Lech
2019-07-05T20:16:33+0000
Veldig profesjonelt, levering etter avtale, hyggelige ansatte og behjelpelige med råd
Wenche Evertsen
Wenche Evertsen
2019-07-05T03:39:20+0000
Vi er veldig fornøyd med resultatet! Og med hele prosessen, fra A til Å 🙂 Jeg vil spesielt berømme for oppfølging underveis og en fantastisk service innstilling. Dere har vært tett på hele veien, informert og holdt oss oppdatert. Han som var på befaring gjorde også en glimrende jobb. Anbefalingene var helt rett, både på valg av løsning og fargeforslag. Våre forventninger er innfridd og jeg kan sterkt anbefale Markisehuset til andre!
Jørgen Gulliksen
Jørgen Gulliksen
2019-06-28T08:03:41+0000
Så flotte markiser a gitt!
Kaman Choi
Kaman Choi
2019-03-16T10:31:31+0000
Veldig god service og fremstår som ekstrem profesjonelle. Vi hadde en montør på befaring som virkelig kunne faget sitt også var vi innom showrommet på Alnabru for å se på farger og da vi fikk kjempegod service. Anbefaler selskapet på det sterkeste hvis man trenger solskjermingsprodukter! 🙂
Ole Jørgen Jølle Dalberg
Ole Jørgen Jølle Dalberg
2018-12-08T12:29:33+0000
Kjempe service hele veien. Takk til hele gjengen på Alnabru😄
Anne-Line Slette Christensen
Anne-Line Slette Christensen
2018-07-03T08:56:55+0000
Super service fra May Britt. Fikk raskt svar på telefon og Mail. I tillegg ble det noen ekstra bruker tips i butikken 🙂
Hilde Johansen
Hilde Johansen
2018-06-19T10:23:09+0000
Har nettopp fått montert markise og duettgardiner i vår nye leilighet på Kruttverket i Nittedal. Vi er kjempefornøyd. Veldig god service og rask levering.
Knut Lorentzen
Knut Lorentzen
2018-04-14T17:21:58+0000
Hei! Her kommer min tilbakemelding. • Vi var veldig fornøyd med den mottakelsen vi fikk ca. 10 min. etter stengetid, samt informasjonen vi fikk om de forskjellige typer av gardiner. • Veiledningen ved befaringen satte vi veldig stor pris på. Selger hadde med seg ett stort og rikholdig utvalg miniatyrgardiner, og viste dem frem på en meget profesjonell måte, samt tok seg god tid. • Tilbudet og prisen ble godt forankret hos oss ovenfor de forskjellige typene. • Montøren viste en profesjonell måte... å opptre på. Tok seg god tid til instruksjon og bruk etter montering, samt ryddet opp og tok med seg avfallet av innpakningen. • Leveringen kom faktisk litt før forventet og på en solskinnsdag. Totalt sett er vi meget fornøyd med Markisehusets tjenester og kan på det sterkeste anbefales til andre. Mvh. Knut Lorentzenread more
Roy Karlsen
Roy Karlsen
2018-04-12T10:23:16+0000
God mottagelse, og kjempefin service. Anbefaler Markisehuset på det varmeste.
Anne-Cathrine Reppen
Anne-Cathrine Reppen
2018-03-27T11:01:33+0000
Nå har jeg kjøpt duett-gardiner fra Markisehuset, og det er min tredje handel der. Jeg er superfornøyd, både med produktene og med servicen! Vennlige, pålitelige og presise. Jeg er ikke i tvil om hvor jeg vil handle om jeg skulle trenge mer solskjerming!
Torill Hermansen
Torill Hermansen
2018-03-26T14:40:31+0000
Superfornøyd fra første telefon samtale og til ferdig montering.Super profesjonelt og rask service.Kjempefornøyd med min nye markise,og kan anbefales på det varmeste.
Jan Petter Backer
Jan Petter Backer
2018-03-16T09:59:00+0000
Markisehuset – ikke bruk dette selskapet hvis du vil unngå trøbbel. Etter ni måneder er vår reklamasjon overfor Markisehuset endelig løst. Vår reklamasjon gjaldt feil montert duette gardiner som medførte at vindu sprakk. Vår opplevelse av Markisehuset er svært negativ. Markisehuset viste ingen vilje til å få løst vår sak minnelig, hverken etter vår reklamasjon eller ved megling hos Forbrukerrådet. Vi opplevde Markisehuset som lite imøtekommende, useriøse og direkte ufine. Saken ble til slutt... avgjort i Forbrukerklageutvalget og vi fikk hevet kjøpet mot full refusjon, delvis erstatning av sprukket vindu og renter på vårt krav. Avgjørelsen kan man lese ved å gå inn på Forbrukerutvalgets sider og søke opp avgjørelse med saksnummer 17/1352. Vi har mottatt oppgjør og Markisehuset har hentet gardinene. Før henting av gardinene, krevde Markisehuset at vi skulle dekke lønnsutgifter til selskapets montører i strid med Forbrukerklageutvalgets vedtak. Markisehuset slutter tydeligvis aldri å prøve seg.read more
Laura Cruz Stieglmeier
Laura Cruz Stieglmeier
2017-12-15T11:25:46+0000
Super service og kvalitetsprodukter. Vi har hatt lystette duette pliségardiner på forrige hjem siden 2013 som vi var så fornøyde med og vi ønsket å ha det på alle vinduer i det nye hjemmet. Foruten lystette duette pliségardiner med barnesikker snorløsning i soverommene har vi også gått for pene lameller og pliségardiner i stua med en lun farge. En fryd i hverdagen. God veiledning, utvalg og service fra befaring til montering.
Vibecke Vannebo
Vibecke Vannebo
2017-11-14T09:06:01+0000
Anbefaler Markisehuset på det sterkeste . Veldig gode produkter , utrolig mange valgmuligheter. Har blitt møtt av serviceinnstilte personale i alle ledd .
Mo Sullis
Mo Sullis
2017-09-01T09:03:36+0000
Veldig fornøyd med hele prosessen fra bestilling til levering og montering og alt underveis. Flinke fagfolk, ikke verst priser og ikke minst en veldig hyggelig og flink dame i administrasjonen som forklarte alt underveis i prosessen. Markisehuset leverte som avtalt og kan trygt anbefales.
Fawzi Attia
Fawzi Attia
2017-06-28T12:09:22+0000
Topp service, hyggelige medarbeidere, rask levering og montering! Anbefaler Markishuset på det sterkeste!
Stian Vik Thomassen
Stian Vik Thomassen
2017-02-08T10:29:20+0000
Vi er svært fornøyd med Markisehuset. Kjempegod service, rask levering og montering. Anbefaler Markisehuset på det sterkeste.
Line Bolgvåg
Line Bolgvåg
2017-01-04T08:24:21+0000
Jeg er veldig fornøyd med markisene, pris i forhold til kvalitet, og med kundebehandlingen, og vil ikke nøle med å anbefale Markisehuset AS videre til andre.
Ruth Elinor Larsen
Ruth Elinor Larsen
2016-12-21T09:40:05+0000
Veldig god service og god informasjon underveis i prosessen. Hyggelige og dyktige montører. Er svært fornøyd.
Ellen Østberg
Ellen Østberg
2016-12-16T19:21:52+0000
Valgt Markisehuset til plisségardiner på nytt etter flytting. Topp oppfølging, kommer som avtalt, godt resultat! Anbefales!!
Hilde Leite Gaupås
Hilde Leite Gaupås
2016-11-12T11:04:29+0000
Topp service og utført jobb! Anbefales! �
Hanna Ekeli
Hanna Ekeli
2016-09-12T11:16:11+0000
Renate Karlsnes Skilnand
Renate Karlsnes Skilnand
2016-08-22T08:15:40+0000
Vi valgte Markisehuset som leverandør av både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter og vi er superfornøyde. Vi fikk god informasjon om de ulike produktene, super oppfølging og rask levering.
Inge Ottervig
Inge Ottervig
2016-08-18T17:38:15+0000
Topp service! Kommer som avtalt og meget hyggelige folk. Veldig fornøyd med plissé-gardinene som ble montert, så kan på det sterkeste anbefale Markisehuset:)
Camilla Wiermyhr
Camilla Wiermyhr
2016-07-11T19:13:02+0000
Super service i alle ledd. Hyggelige, ekspeditte og raske på befaring og levering . Handler garantert her flere ganger .
Merete Skogrand Nymoen
Merete Skogrand Nymoen
2016-07-11T08:19:11+0000
Markisehuset var den 4. leverandøren vi hadde på besøk, og begynte å bli passe lei. De var raske til å svare på vår henvendelse, selger kom med gode forslag og løsninger, leveransen kom slik som avtalt og montøren gjorde en god og effektiv jobb. Vi er veldig fornøyde med resultatet.
Stein Mathisen
Stein Mathisen
2016-07-04T20:56:43+0000
Hele prosessen har vært en fornøyelse fra befaring til montering. Spesielt servicen fra kontoret på Alnabru. Har kjøpt fra Rex markiser flere ganger før og vært meget fornøyd. Det blir jeg sikkert nå også.
Steffen Rikenberg
Steffen Rikenberg
2016-06-29T11:29:22+0000
Utrolig fornøyd! Ekstremt flinke og hyggelige folk. Bra service og gjennomsiktighet i forhold til pris og produkter i motsetning til andre.
Espen Dennis Kristoffersen
Espen Dennis Kristoffersen
2016-06-19T17:15:37+0000
God og rask gjennomføring fra første telefon til markisen kunne tas i bruk.
Linn Bøhler
Linn Bøhler
2016-06-18T06:56:01+0000
Jeg har veldig god erfaring med Markisehuset. De var veldig hyggelige på telefon og ordnet med rask befaring i leiligheten min. Befaringen var også en hyggelig opplevelse og jeg fikk gode råd til både løsninger og farger. Montøren som kom var også hyggelig, og tok seg tid til å vise meg bruk og rengjøringstips. Og kanskje det viktigste, det ble skikkelig lekkert. Anbefaler Markisehuset på det varmeste.
Tom Birkeland
Tom Birkeland
2015-11-04T16:58:16+0000
Vår markisesnor hadde røket og jeg var usikker på hvilket firma som hadde installert den, men trodde det var Markisehuset og fikk kontakt med dem. Det var ikke de som hadde installert den, men Kjells Markiser. Jeg var irritert fordi det var tredje gangen den hadde røket på få år og uten å si dette til Markisehuset svarte de at hos dem hadde det vært en garantisak etter de to årene som var gått siden siste reparasjon. Kjells markiser kom i forsvar med en gang jeg kontaktet dem - og før jeg fikk... svar på om de kunne komme i den perioden jeg behøvde dem ba de om fakturaadresse! Ungikk helt å diskutere eventuell garanti. Jeg mislikte da Kjells Markiser så sterkt etter møtet med Markishuset at jeg bestemte meg for å bruke dem i stedet for å disktuere mer med Kjells Markiser. De kom etter et par dager, de justerte markisen for feilen som hadde årsaket at den røk tidligere og de kom med en meget behagelig faktura dessuten. Jeg kan ikke anbefale dette firmaet nok!!read more
Eirik Thomassen
Eirik Thomassen
2015-10-07T09:29:18+0000
Kjempefornøyd! Kjapp bestilling, kort leveringstid og hyggelig og kjapp montering. Mvh Eirik
Geirr Sletbak
Geirr Sletbak
2015-09-24T08:05:54+0000
Kan anbefale Markisehuset AS på det varmeste, bare hyggelige mennesker utmerket service og flotte produkter.
Gerd Lisbeth Winger
Gerd Lisbeth Winger
2015-09-03T21:34:20+0000
Markisehuset anbefales. Hyggelige og profesjonelle . Rask levering og akseptabel pris.
Erling Frøysa
Erling Frøysa
2015-08-23T09:15:04+0000
Vi anbefaler Markisehuset på det varmeste. Helt fra vi gikk inn døren første gang har vi fått raske svar, god oppfølging og gode anbefalinger tilpasset vår bolig. Dette er folk som tar seg god tid og lytter til kunden. Anbefaler befaring hvor det blir enklere å få en feeling på hva som er riktig farge på solskjermingen, samtidig som de måler opp vinduene for et perfekt resultat. Hurtig montering, helt til avtalt tid. Alt i alt en veldig hyggelig kundeopplevelse.
Rigmor Ødegård
Rigmor Ødegård
2015-08-20T15:02:19+0000
Litt kronglete å finne første gang (selv med GPS). Men meget vennlig mottakelse gjorde raskt opp for det! God veiledning, hyggelig oppfølging. Montering gikk raskt og effektivt, og vi er fornøyde. Kommer nok tilbake med ny bestilling etter hvert. 😉
Cecilie Høivik
Cecilie Høivik
2015-07-14T18:18:57+0000
Veldig god service. Fikk raskt svar, befaring med en gang og rask levering og montering. Fikk god hjelp og tips på befaring. Servicen har vært super og de som jobber for Markisehuset har vært veldig profesjonelle. Kommer til å anbefale dem på det sterkeste til andre!
Kirsten Anne Buller
Kirsten Anne Buller
2015-06-10T15:20:15+0000
Vi er veldig fornøyde med servicen til Markisehuset! Vi tok først kontakt på e-post med omtrentlige mål av vinduene vi ville ha solskjerming på, og fikk svar allerede dagen etter med omtrentlige priser på de ulike produktene. Vi hadde Bjørn på gratis befaring. Han er veldig kunnskapsrik og hyggelig. Det tok deretter ca. 3 uker til våre "duetter" var klare for montering. Bjørn var fleksibel i forhold til når han kunne komme og montere dem, noe som betydde mye for oss. Produktene er av høy... kvalitet! Vi anbefaler Markisehuset på det varmeste!read more
Morten Bøe
Morten Bøe
2015-05-19T20:37:56+0000
Vi var i kontakt med flere leverandører, men Markisehuset utmerket seg med hyggelig og profesjonell opptreden. Ikke noe forsøk på å presse frem en rask avgjørelse, som visse andre. Rett og slett en veldig behagelig opplevelse hele veien fra tilbud til montering. I tillegg var de konkurransedyktige på pris.
Bo Christensen
Bo Christensen
2015-05-16T14:45:53+0000
Helt supert hengte opp nye markiser på no time, 2 kjempe hyggelige montører som jobbet effektivt
Kari Sundby
Kari Sundby
2015-04-16T07:50:45+0000
Kjempefornøyd med service fra første befaring og til montering var avsluttet. Hyggelig og pålitelig. Kommer til rett tid, Kan trygt anbefale markisehuset. Dersom jeg flytter og trenger solskjerming, ringer jeg Markisehuset uten tvil.
André Evensen
André Evensen
2015-04-15T07:35:44+0000
Strålende service, gode råd, hyggelig og kunnskapsrik montør og flotte produkter (lameller og duetter). Jeg ringer Markisehuset neste gang også!
Merete Røberg-Larsen
Merete Røberg-Larsen
2015-03-20T12:44:36+0000
Fantastisk service, flere gode råd av dyktige folk, og veldig rask levering! Er så fornøyd med resultatet. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke bestilte dette tidligere:) Anbefales på det varmeste!
Jannicke Halvorsen
Jannicke Halvorsen
2015-02-26T20:46:46+0000
Veldig fornøyd med Markisehuset. God kundeoppfølging, hurtig levering og veldig bra resultat. Anbefales på det sterkeste!
Lise Wold
Lise Wold
2015-02-17T10:20:51+0000
Kan anbefale Markisehuset på det sterkeste. Har brukt disse to ganger nå, og de er raske, flinke og profesjonelle. Og sist men ikke minst hyggelige.
Janco Johan Nicolai Støren
Janco Johan Nicolai Støren
2014-10-08T12:25:33+0000
Kjempefornøyd med Markisehuset! Kom når de skulle, leverte det de lovte og svarte raskt på mailer og telefoner. ANBEFALES!
Anne Beate Mellegaard
Anne Beate Mellegaard
2014-09-11T19:57:34+0000
FANTASTISK SERVICE!!( salgsperson)....ombestemte meg ang.type..solgardin..INTET problem!!leveranse raskere enn forventet!!...2 veldig hyggelige karer som kom og monterte!!Har både fått markiser+ plissegardiner....SUPERFORNØYD FRA A TIL Å !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gro Berge
Gro Berge
2014-09-10T14:07:31+0000
Svært fornøyd med både utvendige persienner og innvendige plissegardiner. Rask tilbakemelding, god service og pent utført arbeide. Kan anbefales på det varmeste 🙂
Morten Walloe Tvedt
Morten Walloe Tvedt
2014-09-06T09:01:29+0000
Flotte svevegardiner, veltilpasset og gode fargevalg. Ganske dyrt, men tilsynelatende god kvalitet (har hatt dem I et halvt år). Finfin service og flinke folk. Anbefales varmt!
Heidi Bragerhaug
Heidi Bragerhaug
2014-07-07T19:03:38+0000
Fenomenal service! Svarer lynraskt på Mail og tlf. Utrolig hyggelige karer.... Mens de monterte, tilbøy de seg til og med å bære opp den nyankomne sofaen, som budfirma fra Bolia nektet å bære opp, i 2.etg for meg! Og nå sitter vi her i sofaen å nyter vakre lammeller, duett gardiner og rullgardiner! Thanks!
Unni E. Bakken
Unni E. Bakken
2014-02-17T20:32:40+0000
Meget hyggelig service og proffesjonel veiledning. Leverte lekre plissègardiner til avtalt tid og pris. Er veldig fornøyd med Markisehuset og anbefaler dere gjerne videre. Mange fine produkter i god kvalitet!
Tom Rikenberg
Tom Rikenberg
2014-02-14T20:52:04+0000
Anett Lunde
Anett Lunde
2014-01-27T05:54:19+0000
Bjørn Hjelle
Bjørn Hjelle
2013-11-15T12:38:43+0000
Har nettopp fått reparert en markise av Markisehuset AS. Meget bra service og flinke og hyggelige medarbeidere som kom og gjorde jobben. Anbefales på det varmeste!
Roar Henry Jakobsen
Roar Henry Jakobsen
2013-08-17T21:38:27+0000
Ingar Sagedal Bie
Ingar Sagedal Bie
2013-08-09T12:04:03+0000
Vår markise løsnet i et uvær. Ringte neste dag til Markisehuset, som sa at de hadde mye å gjøre, men at de kunne forsøke å finne plass blant en del andre oppdrag. Anbefalte meg å undersøke med andre firma i nærheten også, for det kunne ta opptil en uke. jeg gjorde så, men alle kunne fortelle om laaaange ventelister, opptil fire måneder. To hyggelige menn fra Markisehuset kom neste dag. Etter tre kvarter var de ferdige. Regning to dager senere ble 1500,- Vi er svært fornøyd.
Next Reviews

Markisehuset AS – Avd. Oslo

Markisehuset AS - Avd. Oslo
Reviewed from Google

4.9 out of 5 stars

Amelie Lied Haga
Amelie Lied Haga

5 out of 5 stars

posted 3 weeks ago

Highly recommended! Everything was completely smooth from the first contact to delivery, and the awning works absolutely brilliantly. In addition, the staff is incredibly nice!

Paal-Inge Hestvold
Paal-Inge Hestvold

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

I experienced good cooperation and professionalism in all stages of the purchase and assembly. The product appears well-made and solid.

Berit Kristensen
Berit Kristensen

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Am very happy with awnings from the Awning House. Everything was perfect. Nice and nice people. Can definitely be recommended. They also had the most affordable offer.

espen vatn
espen vatn

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Great products and top service! Recommended!

P. R. Johansen
P. R. Johansen

5 out of 5 stars

posted 6 months ago

Have bought awnings at Markisehuset on two occasions, in 2016 and 2020. Well satisfied both times, both price offer, communication, inspection and the product itself. Can definitely be recommended.

Markisehuset AS – Avd. Asker og Bærum

Xu Han
Xu Han

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Timely and quick response for all my inquiries and questions. Very nice, experienced and professional inspection and assembly. Product is of great quality so far.

A Opdahl
A Opdahl

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Recommended! From the time I got in touch, everything went very quickly. Nice reception by phone, received home visits with good advice regarding the type of pleated curtains and color choices and offers afterwards. The assembly was completed in a short time and everything works brilliantly. Several suppliers have the same products, but at Markisehuset you get good service, they take accurate measurements and not least very nice at all levels.

Christopher Hagelund
Christopher Hagelund

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

Great products with high quality, good prices and top service. Have used the Awning House several times. Can definitely be recommended!

Christian Stenseng
Christian Stenseng

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Can definitely be recommended. Fast and good service. Price and delivery time were as expected and agreed. Very good result. We are super happy 🙂

Kåre Ertresvåg
Kåre Ertresvåg

5 out of 5 stars

posted 4 months ago

Neat, fast and with good explanations for all alternatives.
Does not exceed the customer's needs.
Quick assembly on site, they show how everything works, and give advice on use and maintenance. Polite people.
Very good, from inspection and measurement, to pre-assembled awning, by the same people.

Markisehuset AS – Avd. Romerike

Camilla Jensen
Camilla Jensen

5 out of 5 stars

posted 1 month ago

Today I want to give a rose to the Awning House for a really good experience around a large investment for my house. In a jungle of providers of the same products, I am so happy that I chose the Awning House - they have really delivered on both price and service!
They have followed me up from day 1, came quickly for an inspection, the delivery time from order to finished assembled took only two weeks and they have really delivered both service and experience for me as a customer - can highly recommend Marksehuset to others who are considering acquiring sun protection ! Thank you for good advice and follow-up during the entire process from all of you with whom I have been in contact! Camilla

Camilla Jentoftsen Feby
Camilla Jentoftsen Feby

5 out of 5 stars

posted 3 months ago

We have installed internal sun protection, duette plisé, and are very happy with the whole process. Very helpful people, both those who sit in their office and those who are out for inspection and assembly. The prices are impeccable, very competitive according to the others on the market and the results are very good. He who was on inspection came with good tips and guidance so that we would get the best result. They came out quickly for an inspection and we did not wait long for the products either. Can definitely recommend these to anyone.

Laila Afelad
Laila Afelad

5 out of 5 stars

posted 5 months ago

Satisfied with the choice of place, incredibly quick inspection and the products arrived just as quickly after. Very nice people and the contact has been super. Highly recommended.

Ingvild de Sousa
Ingvild de Sousa

5 out of 5 stars

posted 7 months ago

Thank you so much for the great service !! 🙂 From the first day we were with you in the shop and met Linda, to the one who was inspecting, and to the fitters who came to assemble. You are attentive, professional, and keep your promises when it comes to giving feedback and delivery deadlines you have stated. I would safely recommend Markisehuset avd Jessheim 🙂

Jorn Pedersen
Jorn Pedersen

5 out of 5 stars

posted 8 months ago

Hello.
A fantastic experience from a visit to the store to delivery and assembly. A very good service where everyone involved in the process appeared to be professionals.
Takk👍