Fra begynnelsen har Markisehuset AS satset på høyt service nivå, høy kompetanse på produktene vi leverer og kvalitetsprodukter til lave priser. Dette klarer vi ved lang bransjeerfaring på våre medarbeidere, kvalitetsbevisste leverandører og ved å holde volumet oppe, noe som har gitt oss Norges fleste og beste omtaler.

Vi setter prestisje i perfekt resultat!

Les også omtaler på Trustpilot

Les våre omtaler:

Siv Kristin Muren
Siv Kristin Muren
14:07 21 Oct 21
De beste anbefalinger, dyktig , grundig og veldig god service!
Reidar Roen
Reidar Roen
09:31 06 Sep 21
Super service, profesjonelle og dyktige medarbeidere og alt som avtalt. Vi er veldig fornøyde med vår kontakt og handel med Markisehuset, og gir våre beste anbefalinger!
Bjørn Hermansen
Bjørn Hermansen
11:39 24 Aug 21
Kjempeservice. Trenkte noen deler til eldre utvendige persienner. Delene ble raskt skaffet, og delene ble også levert til min postkasse
Ann-Cathrin Eriksen
Ann-Cathrin Eriksen
19:34 04 Aug 21
God service, gunstige priser, effektive og kunnskapsrike. Føler oss ivaretatt på alle måter:) Kan anbefales.
Helge Liven
Helge Liven
19:26 09 Jul 21
Jeg bor på Lillo Gård rett nedenfor Storo senter. Vi bor i en av toppetasjene og hadde behov for en stor markise. Styret i sameiet har avtale med Markisehuset og det er jeg veldig glad for. Jeg kan ikke få fullrost den oppfølging og den servicen jeg... har fått fra de nok de har gjennom hele prosessen vært behjelpelige og punktlige å ikke minst service innstilt noen man skjeden opplever i dag. Helt fra bestilling til ferdig montering har gått helt smertefritt.

Takk for hjelpen kan anbefale dere til alle andre.
les mer
Tine Lorange
Tine Lorange
14:18 10 May 21
Vi har bare gode erfaringer med Markisehuset, og har kjøpt både rullgardiner og Plisse/Duettgardiner fra dem.
Vi var veldig fornøyd med veiledning, tilbud og montering. Vi kan anbefale Markisehuset på det varmeste!
Familien L'orange
Camilla Renè Jensen
Camilla Renè Jensen
10:26 12 Mar 21
I dag ønsker jeg å gi en rose til Markisehuset for en virkelig god opplevelse rundt en stor investering til huset mitt. I en jungel av tilbydere av de samme produktene er jeg så glad for at jeg valgte Markisehuset - de har virkelig levert både på... pris og service!
De har fulgt meg opp fra dag 1, kom raskt på befaring, leveringstiden fra bestilling til ferdig montert tok kun to uker og de har virkelig levert både på service og opplevelse for meg som kunde - kan varmt anbefale Marksehuset til andre som vurderer å anskaffe😍 solskjerming! Takk for gode råd og oppfølging under hele prosessen fra alle hos dere som jeg har vært i kontakt med! Camilla Renè Jensen
les mer
Ann-Cathrin Vikbjer
Ann-Cathrin Vikbjer
15:11 22 Feb 21
God service og veiledning både ved bestilling og montering. levert på tid og enkel å få montert.. selv for en med 10 tommeltotter! Anbefales!
Camilla Bjerke Olsen
Camilla Bjerke Olsen
09:14 19 Feb 21
Veldig fornøyd med Markisehuset avd. Høvik v/Bjørn. Han er veldig profesjonell i yrket sitt, og hyggelig som person. De er ikke de rimeligste i markedet, men tryggheten Bjørn ga oss ble avgjørende. Anbefales!
Even T Vindheim
Even T Vindheim
13:10 04 Feb 21
Vi fikk montert innvendige duet persienner fra Markisehuset Jessheim. Veldig hyggelig folk, de kommer å måler opp, og kan sine saker. De har stort visningsenter på Jessheim, og kjapp levering. Ikke de billigste, men enn får det enn betaler for.
Nils Vogt-Kielland
Nils Vogt-Kielland
08:33 28 Jan 21
Helt topp, profesjonell og god hjelp fra første kontakt til ferdig monterte terrassemarkiser. Rask levering og god informasjon hele veien gjorde dette til en meget hyggelig opplevelse, anbefales på det sterkeste😊👍🏻
Christopher Hagelund
Christopher Hagelund
14:08 05 Jan 21
Flotte produkter med høy kvalitet, gode priser og topp service. Har brukt Markisehuset flere ganger. Kan absolutt anbefales!
Connie Gran
Connie Gran
16:10 27 Dec 20
Super service, elsker duette gardinene vi kjøpte til hytta vår. Rask levering og alt var tipp topp. Anbefales på det sterkeste!
Sara Veronica Vatn
Sara Veronica Vatn
18:40 16 Dec 20
Topp service og utført jobb! Terningkast seks!
سيف الساعدي
سيف الساعدي
12:52 04 Aug 20
Excellent company with high quality
Grete Forslund
Grete Forslund
11:52 14 May 20
Hyggelige og serviceinnstilte fra bestilling til levering og montering.
Anbefales 👍😊
Geir Hønneland
Geir Hønneland
08:50 02 Apr 20
Anbefales - alltid rask tilbakemelding og god oppfølging hos Markisehuset Avd. Høvik.
Elin Ingvaldsen
Elin Ingvaldsen
09:43 14 Feb 20
Profesjonell, rask og god service fra bestilling til levering. Super kvalitet og sluttresultat!
Alf A Hammer
Alf A Hammer
17:43 06 Feb 20
Veldig bra oppfølging og service! Terningkast seks👍
Gunnar von Krogh
Gunnar von Krogh
13:33 10 Nov 19
Motoren på vår markise gikk i stykker og leverandøren ble kontaktet, men til ingen nytte. 15 m2 markiseduk var fullt utrullet og det var nødvendig å få skiftet motor for å få rullet inn markisen. Idet det var umulig å få svar på min henvendelse,... kontaktet jeg i stedet Markisehuset, som svarte umiddelbart og skaffet en servicetekniker meget raskt. Jeg er svært godt fornøyd med Markisehuset, med den vennligheten og serviceinnstillingen de utviser. Jeg er ikke i tvil hvor jeg skal henvende meg neste gang jeg trenger markise eller hjelp. Jeg gir Markisehuset mine beste anbefalinger.
mvh Gunnar på Hosle
les mer
Hallgerd Benan
Hallgerd Benan
17:03 06 Aug 19
Rett og slett usedvanlig hyggelig, profesjonell og rask kundebehandling og gjennomføring av tjenesten, både av May Britt på telefonen og montør Marco.
Henriette Andresen
Henriette Andresen
12:11 06 Aug 19
Kjempefornøyd!! Proff befaring, nydelige plissegardiner og perfekt montering!
Arletta Lech
Arletta Lech
20:16 05 Jul 19
Veldig profesjonelt, levering etter avtale, hyggelige ansatte og behjelpelige med råd
Jørgen Gulliksen
Jørgen Gulliksen
08:03 28 Jun 19
Så flotte markiser a gitt!
Kaman Choi
Kaman Choi
10:31 16 Mar 19
Veldig god service og fremstår som ekstrem profesjonelle. Vi hadde en montør på befaring som virkelig kunne faget sitt også var vi innom showrommet på Alnabru for å se på farger og da vi fikk kjempegod service. Anbefaler selskapet på det sterkeste... hvis man trenger solskjermingsprodukter! 🙂les mer
Ole Jørgen Jølle Dalberg
Ole Jørgen Jølle Dalberg
12:29 08 Dec 18
Kjempe service hele veien. Takk til hele gjengen på Alnabru😄
Anne-Line Slette Christensen
Anne-Line Slette Christensen
08:56 03 Jul 18
Super service fra May Britt. Fikk raskt svar på telefon og Mail. I tillegg ble det noen ekstra bruker tips i butikken 🙂
Hilde Johansen
Hilde Johansen
10:23 19 Jun 18
Har nettopp fått montert markise og duettgardiner i vår nye leilighet på Kruttverket i Nittedal. Vi er kjempefornøyd. Veldig god service og rask levering.
Knut Lorentzen
Knut Lorentzen
17:21 14 Apr 18
Hei!
Her kommer min tilbakemelding.
• Vi var veldig fornøyd med den mottakelsen vi fikk ca. 10 min. etter stengetid, samt informasjonen vi fikk om de forskjellige typer av gardiner.
• Veiledningen ved befaringen satte vi veldig stor pris... på. Selger hadde med seg ett stort og rikholdig utvalg miniatyrgardiner, og viste dem frem på en meget profesjonell måte, samt tok seg god tid.
• Tilbudet og prisen ble godt forankret hos oss ovenfor de forskjellige typene.
• Montøren viste en profesjonell måte å opptre på. Tok seg god tid til instruksjon og bruk etter montering, samt ryddet opp og tok med seg avfallet av innpakningen.
• Leveringen kom faktisk litt før forventet og på en solskinnsdag.

Totalt sett er vi meget fornøyd med Markisehusets tjenester og kan på det sterkeste anbefales til andre.

Mvh.
Knut Lorentzen
les mer
Roy Karlsen
Roy Karlsen
10:23 12 Apr 18
God mottagelse, og kjempefin service. Anbefaler Markisehuset på det varmeste.
Anne-Cathrine Reppen
Anne-Cathrine Reppen
11:01 27 Mar 18
Nå har jeg kjøpt duett-gardiner fra Markisehuset, og det er min tredje handel der.
Jeg er superfornøyd, både med produktene og med servicen! Vennlige, pålitelige og presise.
Jeg er ikke i tvil om hvor jeg vil handle om jeg skulle trenge mer... solskjerming!les mer
Torill Hermansen
Torill Hermansen
14:40 26 Mar 18
Superfornøyd fra første telefon samtale og til ferdig montering.Super profesjonelt og rask service.Kjempefornøyd med min nye markise,og kan anbefales på det varmeste.
Jan Petter Backer
Jan Petter Backer
09:59 16 Mar 18
Markisehuset – ikke bruk dette selskapet hvis du vil unngå trøbbel.
Etter ni måneder er vår reklamasjon overfor Markisehuset endelig løst. Vår reklamasjon gjaldt feil montert duette gardiner som medførte at vindu sprakk. Vår opplevelse av... Markisehuset er svært negativ. Markisehuset viste ingen vilje til å få løst vår sak minnelig, hverken etter vår reklamasjon eller ved megling hos Forbrukerrådet. Vi opplevde Markisehuset som lite imøtekommende, useriøse og direkte ufine. Saken ble til slutt avgjort i Forbrukerklageutvalget og vi fikk hevet kjøpet mot full refusjon, delvis erstatning av sprukket vindu og renter på vårt krav. Avgjørelsen kan man lese ved å gå inn på Forbrukerutvalgets sider og søke opp avgjørelse med saksnummer 17/1352.
Vi har mottatt oppgjør og Markisehuset har hentet gardinene. Før henting av gardinene, krevde Markisehuset at vi skulle dekke lønnsutgifter til selskapets montører i strid med Forbrukerklageutvalgets vedtak. Markisehuset slutter tydeligvis aldri å prøve seg.
les mer
Laura Cruz Stieglmeier
Laura Cruz Stieglmeier
11:25 15 Dec 17
Super service og kvalitetsprodukter. Vi har hatt lystette duette pliségardiner på forrige hjem siden 2013 som vi var så fornøyde med og vi ønsket å ha det på alle vinduer i det nye hjemmet. Foruten lystette duette pliségardiner med barnesikker... snorløsning i soverommene har vi også gått for pene lameller og pliségardiner i stua med en lun farge. En fryd i hverdagen. God veiledning, utvalg og service fra befaring til montering.les mer
Vibecke Vannebo
Vibecke Vannebo
09:06 14 Nov 17
Anbefaler Markisehuset på det sterkeste . Veldig gode produkter , utrolig mange valgmuligheter. Har blitt møtt av serviceinnstilte personale i alle ledd .
Mo Sullis
Mo Sullis
09:03 01 Sep 17
Veldig fornøyd med hele prosessen fra bestilling til levering og montering og alt underveis. Flinke fagfolk, ikke verst priser og ikke minst en veldig hyggelig og flink dame i administrasjonen som forklarte alt underveis i prosessen. Markisehuset... leverte som avtalt og kan trygt anbefales.les mer
Fawzi Attia
Fawzi Attia
12:09 28 Jun 17
Topp service, hyggelige medarbeidere, rask levering og montering! Anbefaler Markishuset på det sterkeste!
Stian Vik Bjørntvedt
Stian Vik Bjørntvedt
10:29 08 Feb 17
Vi er svært fornøyd med Markisehuset. Kjempegod service, rask levering og montering. Anbefaler Markisehuset på det sterkeste.
Line Bolgvåg
Line Bolgvåg
08:24 04 Jan 17
Jeg er veldig fornøyd med markisene, pris i forhold til kvalitet, og med kundebehandlingen, og vil ikke nøle med å anbefale Markisehuset AS videre til andre.
Ruth Elinor Larsen
Ruth Elinor Larsen
09:40 21 Dec 16
Veldig god service og god informasjon underveis i prosessen. Hyggelige og dyktige montører. Er svært fornøyd.
Ellen Østberg
Ellen Østberg
19:21 16 Dec 16
Valgt Markisehuset til plisségardiner på nytt etter flytting. Topp oppfølging, kommer som avtalt, godt resultat! Anbefales!!
Hilde Leite Gaupås
Hilde Leite Gaupås
11:04 12 Nov 16
Topp service og utført jobb! Anbefales! �
Hanna Ekeli
Hanna Ekeli
11:16 12 Sep 16
Renate Karlsnes Skilnand
Renate Karlsnes Skilnand
08:15 22 Aug 16
Vi valgte Markisehuset som leverandør av både innvendige og utvendige solskjermingsprodukter og vi er superfornøyde. Vi fikk god informasjon om de ulike produktene, super oppfølging og rask levering.
Inge Ottervig
Inge Ottervig
17:38 18 Aug 16
Topp service! Kommer som avtalt og meget hyggelige folk. Veldig fornøyd med plissé-gardinene som ble montert, så kan på det sterkeste anbefale Markisehuset:)
Camilla Wiermyhr
Camilla Wiermyhr
19:13 11 Jul 16
Super service i alle ledd. Hyggelige, ekspeditte og raske på befaring og levering . Handler garantert her flere ganger .
Merete Skogrand Nymoen
Merete Skogrand Nymoen
08:19 11 Jul 16
Markisehuset var den 4. leverandøren vi hadde på besøk, og begynte å bli passe lei. De var raske til å svare på vår henvendelse, selger kom med gode forslag og løsninger, leveransen kom slik som avtalt og montøren gjorde en god og effektiv jobb. Vi... er veldig fornøyde med resultatet.les mer
Stein Mathisen
Stein Mathisen
20:56 04 Jul 16
Hele prosessen har vært en fornøyelse fra befaring til montering. Spesielt servicen fra kontoret på Alnabru. Har kjøpt fra Rex markiser flere ganger før og vært meget fornøyd. Det blir jeg sikkert nå også.
Steffen Rikenberg
Steffen Rikenberg
11:29 29 Jun 16
Utrolig fornøyd!

Ekstremt flinke og hyggelige folk. Bra service og gjennomsiktighet i forhold til pris og produkter i motsetning til andre.
Espen Dennis Kristoffersen
Espen Dennis Kristoffersen
17:15 19 Jun 16
God og rask gjennomføring fra første telefon til markisen kunne tas i bruk.
Linn Bøhler
Linn Bøhler
06:56 18 Jun 16
Jeg har veldig god erfaring med Markisehuset. De var veldig hyggelige på telefon og ordnet med rask befaring i leiligheten min. Befaringen var også en hyggelig opplevelse og jeg fikk gode råd til både løsninger og farger. Montøren som kom var også... hyggelig, og tok seg tid til å vise meg bruk og rengjøringstips. Og kanskje det viktigste, det ble skikkelig lekkert. Anbefaler Markisehuset på det varmeste.les mer
Tom Birkeland
Tom Birkeland
16:58 04 Nov 15
Vår markisesnor hadde røket og jeg var usikker på hvilket firma som hadde installert den, men trodde det var Markisehuset og fikk kontakt med dem. Det var ikke de som hadde installert den, men Kjells Markiser. Jeg var irritert fordi det var tredje... gangen den hadde røket på få år og uten å si dette til Markisehuset svarte de at hos dem hadde det vært en garantisak etter de to årene som var gått siden siste reparasjon. Kjells markiser kom i forsvar med en gang jeg kontaktet dem - og før jeg fikk svar på om de kunne komme i den perioden jeg behøvde dem ba de om fakturaadresse! Ungikk helt å diskutere eventuell garanti. Jeg mislikte da Kjells Markiser så sterkt etter møtet med Markishuset at jeg bestemte meg for å bruke dem i stedet for å disktuere mer med Kjells Markiser. De kom etter et par dager, de justerte markisen for feilen som hadde årsaket at den røk tidligere og de kom med en meget behagelig faktura dessuten. Jeg kan ikke anbefale dette firmaet nok!!les mer
Eirik Thomassen
Eirik Thomassen
09:29 07 Oct 15
Kjempefornøyd! Kjapp bestilling, kort leveringstid og hyggelig og kjapp montering. Mvh Eirik
Geirr Sletbak
Geirr Sletbak
08:05 24 Sep 15
Kan anbefale Markisehuset AS på det varmeste, bare hyggelige mennesker utmerket service og flotte produkter.
Gerd Lisbeth Winger
Gerd Lisbeth Winger
21:34 03 Sep 15
Markisehuset anbefales. Hyggelige og profesjonelle . Rask levering og akseptabel pris.
Erling Frøysa
Erling Frøysa
09:15 23 Aug 15
Vi anbefaler Markisehuset på det varmeste. Helt fra vi gikk inn døren første gang har vi fått raske svar, god oppfølging og gode anbefalinger tilpasset vår bolig. Dette er folk som tar seg god tid og lytter til kunden. Anbefaler befaring hvor det... blir enklere å få en feeling på hva som er riktig farge på solskjermingen, samtidig som de måler opp vinduene for et perfekt resultat. Hurtig montering, helt til avtalt tid. Alt i alt en veldig hyggelig kundeopplevelse.les mer
Rigmor Ødegård
Rigmor Ødegård
15:02 20 Aug 15
Litt kronglete å finne første gang (selv med GPS). Men meget vennlig mottakelse gjorde raskt opp for det!
God veiledning, hyggelig oppfølging. Montering gikk raskt og effektivt, og vi er fornøyde. Kommer nok tilbake med ny bestilling etter... hvert. 😉les mer
Cecilie Høivik
Cecilie Høivik
18:18 14 Jul 15
Veldig god service. Fikk raskt svar, befaring med en gang og rask levering og montering. Fikk god hjelp og tips på befaring. Servicen har vært super og de som jobber for Markisehuset har vært veldig profesjonelle. Kommer til å anbefale dem på det... sterkeste til andre!les mer
Kirsten Anne Buller
Kirsten Anne Buller
15:20 10 Jun 15
Vi er veldig fornøyde med servicen til Markisehuset! Vi tok først kontakt på e-post med omtrentlige mål av vinduene vi ville ha solskjerming på, og fikk svar allerede dagen etter med omtrentlige priser på de ulike produktene. Vi hadde Bjørn på... gratis befaring. Han er veldig kunnskapsrik og hyggelig. Det tok deretter ca. 3 uker til våre "duetter" var klare for montering. Bjørn var fleksibel i forhold til når han kunne komme og montere dem, noe som betydde mye for oss. Produktene er av høy kvalitet! Vi anbefaler Markisehuset på det varmeste!les mer
Morten Bøe
Morten Bøe
20:37 19 May 15
Vi var i kontakt med flere leverandører, men Markisehuset utmerket seg med hyggelig og profesjonell opptreden. Ikke noe forsøk på å presse frem en rask avgjørelse, som visse andre. Rett og slett en veldig behagelig opplevelse hele veien fra tilbud... til montering. I tillegg var de konkurransedyktige på pris.les mer
Bo Christensen
Bo Christensen
14:45 16 May 15
Helt supert hengte opp nye markiser på no time, 2 kjempe hyggelige montører som jobbet effektivt
Kari Sundby
Kari Sundby
07:50 16 Apr 15
Kjempefornøyd med service fra første befaring og til montering var avsluttet. Hyggelig og pålitelig. Kommer til rett tid, Kan trygt anbefale markisehuset. Dersom jeg flytter og trenger solskjerming, ringer jeg Markisehuset uten tvil.
André Evensen
André Evensen
07:35 15 Apr 15
Strålende service, gode råd, hyggelig og kunnskapsrik montør og flotte produkter (lameller og duetter). Jeg ringer Markisehuset neste gang også!
Merete Røberg-Larsen
Merete Røberg-Larsen
12:44 20 Mar 15
Fantastisk service, flere gode råd av dyktige folk, og veldig rask levering! Er så fornøyd med resultatet. Eneste jeg angrer på er at jeg ikke bestilte dette tidligere:)
Anbefales på det varmeste!
Jannicke Halvorsen
Jannicke Halvorsen
20:46 26 Feb 15
Veldig fornøyd med Markisehuset. God kundeoppfølging, hurtig levering og veldig bra resultat. Anbefales på det sterkeste!
Lise Wold
Lise Wold
10:20 17 Feb 15
Kan anbefale Markisehuset på det sterkeste. Har brukt disse to ganger nå, og de er raske, flinke og profesjonelle. Og sist men ikke minst hyggelige.
Janco Johan Nicolai Støren
Janco Johan Nicolai Støren
12:25 08 Oct 14
Kjempefornøyd med Markisehuset! Kom når de skulle, leverte det de lovte og svarte raskt på mailer og telefoner. ANBEFALES!
Anne Beate Mellegaard
Anne Beate Mellegaard
19:57 11 Sep 14
FANTASTISK SERVICE!!( salgsperson)....ombestemte meg ang.type..solgardin..INTET problem!!leveranse raskere enn forventet!!...2 veldig hyggelige karer som kom og monterte!!Har både fått markiser+ plissegardiner....SUPERFORNØYD FRA A TIL Å... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!les mer
Gro Berge
Gro Berge
14:07 10 Sep 14
Svært fornøyd med både utvendige persienner og innvendige plissegardiner.
Rask tilbakemelding, god service og pent utført arbeide.
Kan anbefales på det varmeste 🙂
Morten Walløe Tvedt
Morten Walløe Tvedt
09:01 06 Sep 14
Flotte svevegardiner, veltilpasset og gode fargevalg. Ganske dyrt, men tilsynelatende god kvalitet (har hatt dem I et halvt år). Finfin service og flinke folk. Anbefales varmt!
Heidi Bragerhaug
Heidi Bragerhaug
19:03 07 Jul 14
Fenomenal service! Svarer lynraskt på Mail og tlf. Utrolig hyggelige karer.... Mens de monterte, tilbøy de seg til og med å bære opp den nyankomne sofaen, som budfirma fra Bolia nektet å bære opp, i 2.etg for meg! Og nå sitter vi her i sofaen å... nyter vakre lammeller, duett gardiner og rullgardiner! Thanks!les mer
Unni E. Bakken
Unni E. Bakken
20:32 17 Feb 14
Meget hyggelig service og proffesjonel veiledning. Leverte lekre plissègardiner til avtalt tid og pris. Er veldig fornøyd med Markisehuset og anbefaler dere gjerne videre. Mange fine produkter i god kvalitet!
Tom Rikenberg
Tom Rikenberg
20:52 14 Feb 14
Anett Lunde
Anett Lunde
05:54 27 Jan 14
Bjørn Hjelle
Bjørn Hjelle
12:38 15 Nov 13
Har nettopp fått reparert en markise av Markisehuset AS. Meget bra service og flinke og hyggelige medarbeidere som kom og gjorde jobben. Anbefales på det varmeste!
Roar Henry Jakobsen
Roar Henry Jakobsen
21:38 17 Aug 13
Ingar Sagedal Bie
Ingar Sagedal Bie
12:04 09 Aug 13
Vår markise løsnet i et uvær. Ringte neste dag til Markisehuset, som sa at de hadde mye å gjøre, men at de kunne forsøke å finne plass blant en del andre oppdrag. Anbefalte meg å undersøke med andre firma i nærheten også, for det kunne ta opptil en... uke. jeg gjorde så, men alle kunne fortelle om laaaange ventelister, opptil fire måneder.
To hyggelige menn fra Markisehuset kom neste dag. Etter tre kvarter var de ferdige. Regning to dager senere ble 1500,-
Vi er svært fornøyd.
les mer
Neste side
js_loader
Siv Kristin Muren
Siv Kristin Muren
14:06 21 Oct 21
Grundig jobb, svært pålitelig og veldig god service!
Daniel Hunn
Daniel Hunn
09:08 01 Sep 21
Helt uproblematisk leveranse, har ingenting å sette fingeren på.Valget vårt falt på Markisehuset utelukkende på grunn av anmeldelser på Google, ikke bare fordi de har fått bra anmeldelser, men fordi et par kjente konkurrenter har fått ganske... dårlige anmeldelser.Vi fikk kjapp respons når vi tok kontakt, på befaring kom det en mann med god kompetanse som ikke prøvde å prakke på oss noe unødvendig. Veldig behagelig når man ikke har peiling på markiser og bare ønsker en kjøligere leilighet. Leveringstid på 6-8 uker, vi bestilte midt på sommeren og hadde ikke store forhåpninger at de skulle klare dette, men her traff de også, så da fikk vi litt skjerming denne sesongen også. Monteringspersonellet var også drevne. Glad jeg valgte denne leverandøren.les mer
inger stoll
inger stoll
14:19 25 Aug 21
God service fra første til siste kontakt. Helt topp!
Anne Kohlberg
Anne Kohlberg
16:04 20 Aug 21
Komkurranse dyktige priser, topp kalitet og ikke minst eksepsjonell og god service fra A-Å.
Hans-Chr. Wettre
Hans-Chr. Wettre
19:20 18 Aug 21
Min brors markise hadde slått seg vrang og lot seg ikke heise opp igjen fra utslått stilling. Firmaet som i sin tid hadde levert markisen var forlengst borte.Flere firmaer viste seg å bare ta service på produkter de selv hadde levert.Markisehuset... tok jobben og til avtalt tid kom en servicemann som tok markisen ned, fant feilen, fikset den og monterte den opp igjen.Alt gjort på meget kort tid. Meget flott levert.les mer
Marianne Olsen
Marianne Olsen
12:10 18 Aug 21
Markisehuset oser kvalitet i alle ledd og leveranser!
Tore Svendsen
Tore Svendsen
08:04 16 Aug 21
Veldig fornøyd med service og montering av ny markise.
J G
J G
10:16 03 Aug 21
Veldig fornøyd med opplevelsen med Markisehuset.Bra kundeservice både før og etter jobben var gjort. God veiledning under befaring. Bestilte både sreen og markise. Veldig fornøyd og anbefales.
Atle Kind Gundersen
Atle Kind Gundersen
09:29 15 Jul 21
Bra service gjennom hele prosessen, samt absolutt konkurransedyktig på pris når vi sjekket markedet for markise. Anbefales 🙂
Tone Eisler
Tone Eisler
11:19 14 Jul 21
Anna Kennedy
Anna Kennedy
13:44 12 Jul 21
Eldbjørg
Eldbjørg
17:32 25 Jun 21
Veldig fornøyd med hele prosessen fra befaring til montering av plissegardiner. God pris og topp service.👍
civili666
civili666
09:35 12 Jun 21
Vi kjøpte markise samt screens hos Markisehuset, etter å ha hatt flere andre leverandører på befaring. Markisehuset avd Alnabru fremstod definitivt som de mest seriøse. Den hyggelige fyren som var på befaring påpekte feks at screens på døra til... terassen ville medføre at døra ikke åpner seg 100%. Dette var det ingen av de andre som engang nevnte. God oppfølging og generelt god service. Vi er fornøyde!les mer
Eskil Flakstad
Eskil Flakstad
16:07 23 Apr 21
Markisehuset leverer som alltid. De er ikke klassens rimeligste, men til gjengjeld får du en solid leveranse.De har flinke folk som monterer, «min kar» ga gode råd mtp farge, plassering, type fjernkontroll ++Har tidligere handlet markise og... plisségardiner, denne gangen var det elektrisk rullegardin.Fungerer utmerket!Ekstra takk for at han tok seg tid til å etterjustere markisen etter 4 år.Markisehuset Alnabru kan anbefales!les mer
Amelie Lied Haga
Amelie Lied Haga
11:53 29 Mar 21
Anbefales på det sterkeste! Alt var helt knirkefritt fra første kontakt til levering, og markisen fungerer helt strålende. I tillegg er de ansatte utrolig hyggelige!
Paal-Inge Hestvold
Paal-Inge Hestvold
07:55 23 Mar 21
Jeg opplevde godt samarbeide og profesjonalitet i alle ledd i kjøpet og montringen. Produktet fremstår som vellaget og solid.
espen vatn
espen vatn
09:59 15 Jan 21
Flotte produkter og topp service! Anbefales!
Berit Kristensen
Berit Kristensen
14:45 17 Nov 20
Er meget fornøyd med markiser fra Markisehuset. Alt ble perfekt. Hyggelige og flinke folk. Kan absolutt anbefales. De hadde også det rimeligste tilbudet.
P. R. Johansen
P. R. Johansen
10:19 25 Sep 20
Har handlet markiser hos Markisehuset ved to anledninger, i 2016 og 2020. Godt fornøyd begge ganger, både pristilbud, kommunikasjon, befaring og selve produktet. Kan absolutt anbefales.
Shiran Jefferson
Shiran Jefferson
16:07 07 Sep 20
Fantastisk service og oppfølging. Anbefales!
Hallvar Hyldbakk
Hallvar Hyldbakk
09:41 28 Aug 20
Peter Øygard Oma
Peter Øygard Oma
09:08 08 Aug 20
Super forhandler av markiser. Veldig fornøyd med både pris, service og montering. Anbefales!
Bjørn Sandaker
Bjørn Sandaker
18:54 15 Jul 20
Topp service fra første stund. Befaring, oppfølging, montering var alt meget bra og helt etter avtaler. Proffe folk. ( og hyggelig)
Kjersti Ruud Haraldsen
Kjersti Ruud Haraldsen
16:40 15 Jul 20
Super service gjennom hele prosessen fra første kontakt til montering av markise. Hyggelig befaring, effektiv montering og når markisen kom to uker før forventet tid kan man virkelig ikke klage.
Hanne Karina Jenshagen
Hanne Karina Jenshagen
10:25 08 Jul 20
Super kundeservice fra start til sluttGod veiledning underveis med valg av løsning for både markise og varmelampe.Avtaler ble overholdt med høy kvalitet i leveransen.Tusen takk til flinke selgere, montører og staben på kontoret.
Marianne Berdal
Marianne Berdal
07:54 04 Jun 20
Veldig fornøyd med hele prosessen og produktene. Anbefales!
Pål Gabrielsen
Pål Gabrielsen
19:28 08 May 20
Vi er strålende fornøyd med Markisehuset. Alt fra besøk på kontoret/utstillingen deres, hjemmebefaring, bestillingsprosessen og montering.Hyggelige og dyktige folk i alle ledd.
Hallgerd Benan
Hallgerd Benan
19:30 06 May 20
En god kundeopplevelse fra ende til annen! Hjelpsom og hyggelig hjelp, god rådgivning på befaring, rask montering og fantastisk resultat. Vi kjøpte plissegardiner til hele leiligheten. Styr unna konkurrenter som reklamerer med 30 % avslagskampanjer.... Markisehuset var rimeligere til fastpris.les mer
Kristine Korneliussen
Kristine Korneliussen
11:45 02 Mar 20
Godt utvalg, god veiledning og super service. Prisene var heller ikke askrekkende. Jeg kjøpte plisségardiner der høsten 2019. Jeg fikk god hjelp av konsulent i forkant via hjemmebesøk + fyldige svar på diverse e-poster. Gardinene kom tidligere enn... forventet og montøren var presis, hyggelig og effektiv, og resulatetet ble kjempebra.les mer
Kåre Dybdal Hovden
Kåre Dybdal Hovden
12:38 10 Oct 19
Proffe selgere med lang erfaring. God veiledning. Godt utvalg, men butikken ligger litt gjemt.
Vegard Salte Flatval
Vegard Salte Flatval
16:28 14 Aug 19
Rask respons på befaring og oppmåling, samt leveranse. Strålende fornøyd i to runder med Markisehuset, en med montering og en hvor jeg monterte selv. Meget imøtekommende, kunnskapsrike og blide folk som jobber der også!
Sofie Kollerud
Sofie Kollerud
21:00 06 Jun 19
Vi kjøpte plisségardiner fra Markisehuset avdeling Alnabru i 2016 og har vært utrolig fornøyd med disse. Da vi denne våren skiftet vinduer i 2 andre rom og ønsket plisségardiner også her, var valget enkelt om hvem vi skulle kontakte. Er rett og... slett veldig fornøyd med hele prosessen og med selve gardinene. Helt super service og oppfølging, og plisségardinene kom mye raskere enn vi regnet med 🙂les mer
Ronny Wenthe Larsen
Ronny Wenthe Larsen
17:43 22 Apr 19
Jonny Ostensen
Jonny Ostensen
06:17 09 Apr 19
Vår markise var i ferd med å falle ned pga uforsvarlig dårlig feste fra opprinnelig leverandør. Markisehuset kom med det samme med to mann som ordnet problemet raskt og til en god pris. De får mine beste anbefalinger.
Line Marie Bjørnstad
Line Marie Bjørnstad
10:48 13 Mar 19
Lars Harald Fevang
Lars Harald Fevang
11:11 05 Dec 18
Vi hadde plissegardiner på alle vinduer utenom ett og bestilte , la inn bilde av det vi hadde fra før. Rask levering og helt strøkent og perfekt resultat! Anbefaler Markisehuset!
Roger Stefferud
Roger Stefferud
20:29 26 Sep 18
Vi, barne og venner har benyttet Markisehuset AS, Alnabru flere ganger og har meget god erfaring med servicenivået, kundebehandling, punktlighet og kvalitet på ferdig montert produkt.Knut Haugen kom dagen vi ringte for å ta mål! Tilbudet kom dagen... etter og levering/montering ble som forespeilet noen uker etter.May Britt J. Sighaug sender oss hyggelige mailer og yter topp service på tlf.Rett dame på rett plass!Vi vurderte aldri å kontakte andre leverandører med den gode erfaringen vi allerede hadde fra før.Lykke til videre med driften!MvhRoger og Liv StefferudBrekkeveien 160884 Osloles mer
Kjell Einar Kjærstad
Kjell Einar Kjærstad
07:55 30 Aug 18
Jeg er meget godt fornøyd med Markisehuset på Alnabru. Jeg hadde et problem og May fant løsningen. Fikk til og med returrett hvis jeg ikke ble fornøyd. Veldig god kundebehandler..
Roland Ruiken
Roland Ruiken
11:56 18 Aug 18
Jo I Steen
Jo I Steen
14:44 16 Aug 18
Meget god service, Kom bare for en ledning, men ble sittende snakke og underholdt av Linda. 😀
Andreas Granlund
Andreas Granlund
10:10 03 Jun 17
Neste side
js_loader
Helene Wahl
Helene Wahl
14:42 22 Sep 21
Veldig fornøyd med Markisehuset. Veldig flinke og hyggelige folk, både med oppmåling, veiledning og montering av markise og duette gardiner. Perfekte produkter og rask levering - kom lenge før antatt. Fornuftige priser. Anbefales!
Berit Nordahl
Berit Nordahl
20:34 02 Aug 21
Flott markise, rask levering og hyggelige montører!
Frank Vestveit
Frank Vestveit
12:58 23 Jul 21
Levering og montering av 9*3,5m terrasse markise på Engersand i Lier.Sjeldent hyggelig og bra kunde oppfølging og råd for valg av løsning for markise, kvaliteter og fargevalg av duk. Montert av fagfolk med lang erfaring.Markisehuset kan absolutt... anbefales.les mer
Anželika Ša
Anželika Ša
11:22 21 Jul 21
Very happy with this company! Ordered duette plissegardin from them for 4 windows, a guy came within a very short notice, with a lot of advices and materials to pick from, it was very easy to select and order what I wanted. The order itself came in... 4 weeks as promissed and montering was planned and executed very fast. Plus the product itself is fantastic, very happy how it stops the sun but still lets in enough light and is solid, aka I see it will hold for years and years.So thank you very much! 😉les mer
rolf solberg
rolf solberg
07:35 13 Jul 21
Anmeldelse fra Anne Urnes og Rolf Solberg 13.07.2021Følgende meget bra:- befaring/råd i leiligheten og- senere montering og råd mht. bruk av bestilte produkter.Litt rot med å finne parkering på Høvik (første kontakt) - ellers OK.
Birgitte Lund
Birgitte Lund
09:50 11 Jun 21
Kjempebra rådgiving når vi skulle velge markise, hyggelig oppfølging og proff montering. Super kvalitet. Kjempefornøyd:)
A Opdahl
A Opdahl
12:32 07 Jan 21
Anbefales! Fra jeg tok kontakt gikk alt veldig raskt. Hyggelig mottakelse på telefon, fikk hjemmebesøk med gode råd ang. type plissegardiner og fargevalg og tilbud i etterkant. Monteringen var gjennomført på kort tid og alt fungerer strålende. Flere... leverandører har de samme produktene, men hos Markisehuset får du god service, de tar nøyaktige mål og ikke minst veldig hyggelige i alle ledd.les mer
Christopher Hagelund
Christopher Hagelund
14:07 05 Jan 21
Flotte produkter med høy kvalitet, gode priser og topp service. Har brukt Markisehuset flere ganger. Kan absolutt anbefales!
Elisabeth Thomte Edvardsen
Elisabeth Thomte Edvardsen
18:51 13 Dec 20
Christian Stenseng
Christian Stenseng
11:41 12 Dec 20
Kan absolutt anbefales. Rask og god service. Pris og leveringstid ble som forventet og avtalt. Veldig bra resultat. Vi er superhappy 🙂
Kåre Ertresvåg
Kåre Ertresvåg
09:52 01 Dec 20
Ryddig ,rask og med gode forklaringer til alle alternativer .Overkjører ikke kundens behov.Rask montering på stedet, de viser hvordan alt virker,og gir råd om bruk og vedlikehold.Høflige folk.Meget bra,fra befaring og måltagning,til ferdig... montert markise, av samme folk.les mer
Sonja Wikberg
Sonja Wikberg
07:13 29 Oct 20
Markisehuset ga oss god service fra start til slutt. Dyktige folk med god kunnskap og flinke til å montere. Vi kan helt klart anbefale Markisehuset til andre.
Oliver Ossege
Oliver Ossege
08:17 30 Aug 20
Hyggelig opplevelse, fra befaring til montering.
Andrea Hagen
Andrea Hagen
16:21 29 Jun 20
Rask respons og veldig god service gjennom hele prosessen. Anbefales på det varmeste
Jan Steinar Røsting Brekke
Jan Steinar Røsting Brekke
16:17 12 Jun 20
Ikke det billgste stedet å handle markiser men veldig god salgsservice og hyggelig selger! Vi får se etterhvert om det blir kjøp og da eventuelt revurdering av anmeldelsen.
Marit Norheim
Marit Norheim
10:23 11 May 20
Kjempegod service og topp produkter!
marthe jørgensen sommerseth
marthe jørgensen sommerseth
08:57 08 May 20
Super service, kommer til avtalt tid og oppleves veldig dyktige!
Henning Kolstad
Henning Kolstad
10:43 21 Apr 20
En irriterende reklamasjon forvandlet til glede! En av våre tre plissé-gardiner gikk opp i limingen etter nesten fem år i sola. "Vi bytter dem alle tre"! sa Markisehuset. Etter under en uke hadde vi tre nye gardiner som passet perfekt der de gamle... hadde vært. Det er ved klagebehandling den beste leverandøren viser seg.les mer
shahabaz basheer
shahabaz basheer
11:52 23 Mar 20
Har kjøpt 2 markiser fra Markisehuset og er super fornøyd med hele kjøpsprosessen (fra første kontakt/befaring til montering). Det tok 2,5 uker fra bestilling til montering. De samme folka som kom på befaring monterte markiser og jeg syns de var... veldig erfarne og flinke. De brukte den tida det trengte for å montering markisene riktig, både estetisk og funksjonell. Kan sterk anbefales!les mer
Tom Verner Karlsen
Tom Verner Karlsen
09:13 22 Mar 20
Rask behandling og meget bra utført for montering av ZIP Screens. Kan absolutt anbefale Markisehuset Høvik 🙂
Øivind Røegh
Øivind Røegh
16:58 09 Dec 19
Var på jakt etter innvendig solskjerming, sjekket markedet og valgte Markisehuset pga gode kundetilbakemeldinger. M leverte! Super service med rask levering, imponert!
Ronny Wenthe Larsen
Ronny Wenthe Larsen
17:11 30 Nov 19
Kjell Aronsen
Kjell Aronsen
08:16 15 Oct 19
Skal du handle markise ?Se efter omtale/anbefalingerDu finner ingen bedre ennMarkisehuset - HøvikDe får 5 stjerner av megJeg angrer ikke
Hege Tundal
Hege Tundal
08:14 03 Oct 19
Jens Petter Sollie
Jens Petter Sollie
05:40 18 Sep 19
Superfornøyd med ultra-rask leveranse og veldig god oppfølging. Svært fornøyd med at de utfordret vår kjedelige grå stil, og lot oss få tid å vurdere farge på noen av i alt 10 markiser: og det ble veldig flott, med veldig eksklusivt utseende. Selv... med standardpriser konkurrerte de med andre som tilbød 30% rabatt. Med butikken: muligheten til å ta og føle, se og prøve med svært gode råd i alt fra vedlikehold til kvalitet og farger; da var vi solgt! Og nå er det montert! Svært god tilpasning til åpning. Superfornøyd. Anbefales!les mer
Erling Løken Andersen
Erling Løken Andersen
14:23 22 Aug 19
For en super bedrift! Vi bestilte befaring på nettet, besøkte butikken på Høvik og fikk god oppfølging fra både Høvik- og Alnabruavdelingen. Rask og smidig bestilling, fantastisk kundeservice og rask levering - cirka 4 uker. Markiser er alltid dyrt,... men vi er godt fornøyde med prisen også... Markisehuset kan anbefales på det aller sterkeste 🙂les mer
Marie Christina Lindvard
Marie Christina Lindvard
07:06 09 Aug 19
Kjempegod service og produkter, og pålitelige fagfolk!
Britt Otterhals
Britt Otterhals
09:56 16 Jul 19
Veldig godt fornøyd med leveransen fra bestilling til ferdig montering. God kundeservice og dyktige montører.
Arne Sjøvik
Arne Sjøvik
15:25 01 Apr 19
Meget profesjonelt fagmiljø som ga meget god informasjon om egenskapene til de ulike typer av markiser kunne tilfredstille mine krav til funksjonalitet; kvalitet ;og lev levetid.Meget god oppfølging og leveransen var iht tilbud.Montøren ryddet... etter seg og tok med gamle markiser.Markisene er en glede å operere, og er preget av kvalitet.les mer
Nils Erland Mikkelsen
Nils Erland Mikkelsen
07:11 09 May 18
Profesjonelle, god kompetanse og gode rådgivere.Dette kan de!Anbefales.
Tom Rikenberg
Tom Rikenberg
13:32 04 May 18
Asbjørn Evensen
Asbjørn Evensen
14:39 16 Apr 18
Vi tok kontakt med Markisehuset for å få plissegardiner i hele leiligheten. De responderte utrolig raskt, og kom bare noen dager etterpå på befaring. Selger som kom var meget dyktig i sin veiledning, og hjalp oss med å plukke ut og bestemme oss i et... hav av muligheter. De leverte raskere enn beregnet, og vi er meget fornøyd med resultatet. Anbefales på det sterkeste.les mer
Xu Han
Xu Han
10:27 06 Apr 18
Timely and quick response for all my inquiries and questions. Very nice, experienced and professional inspection and assembly. Product is of great quality so far.
Elisabeth Gander
Elisabeth Gander
06:48 21 Nov 17
Stort utvalg og kjempebra service
Merete Skogrand Nymoen
Merete Skogrand Nymoen
08:17 11 Jul 16
Markisehuset var den 4. leverandøren vi hadde på besøk, og begynte å bli passe lei. De var raske til å svare på vår henvendelse, selger kom med gode forslag og løsninger, leveransen kom slik som avtalt og montøren gjorde en god og effektiv jobb. Vi... er veldig fornøyde med resultatet.les mer
Øyvind Isaksen
Øyvind Isaksen
07:36 18 Mar 16
Rask og god oppføling, hyggelige montører og veldig fint resultat. Anbefales!
Øyvind Lindholm
Øyvind Lindholm
14:45 30 Nov 15
Profesjonelle og meget servicemindede mennesker. Vi var strålende fornøyde.
Gerd Johansen
Gerd Johansen
12:09 04 Nov 15
Veldig effektivt og hyggelige personer å forholde seg til.
elsa wennevold. Aas
elsa wennevold. Aas
09:51 21 Oct 15
Vi er svært godt fornøyd med hele prosessen, fra Knut, som kom presis for å ta mål og ga oss gode råd, - til Bjørn monterte.Nå er vi glad for at vi valgte dette firma. Gardinene er flotte.
Bendik Rund Torgalsbøen
Bendik Rund Torgalsbøen
16:48 29 Sep 15
Fikk installert innendørs persienner i min leilighet og er strålende fornøyd med resultatet! Dyktige og trivelige kundebehandlere som alltid møter presis. Konkurransedyktige på pris og rask levering. Anbefales på det varmeste!
Terje Kvarme
Terje Kvarme
10:36 20 May 15
Vi fikk montert markise og duettgardiner. Vi er strålende fornøyde med både resultatet og prosessen. Pålitelige, proffe og hyggelige folk, som holder avtaler og gir gode råd underveis. Jeg gir de mine varmeste anbefalinger!
Stein B Jensen
Stein B Jensen
15:25 02 Feb 15
Meget god service og rask levering. Trivelige og profesjonelle kundebehandlere. Vi er meget fornøyd med vår markise og ser frem til våren og sommeren. Kan anbefales!
Frederik Skytte
Frederik Skytte
08:08 11 Oct 13
Ganske dyre produkter, men med god kvalitet, service og levering langt raskere enn estimert er det lett verdt det. Tommel opp.
Kari Bergh
Kari Bergh
12:27 04 Oct 13
Vi er meget godt fornøyd med mottakelse, informasjon, hjemmebesøk. Rask levering og montasje. Meget hyggelig og god kundebehandling!Kan absolutt anbefales.
Neste side
js_loader
Heidi Bjørang
Heidi Bjørang
12:25 11 Oct 21
Topp service fra Linda, Markisehuset på Jessheim.
Remi Skare
Remi Skare
13:39 21 Sep 21
Topp service og trivlige medarbeidere. Anbefales!
Kenneth Sørgård
Kenneth Sørgård
14:32 31 Aug 21
Skulle kjøpe deler til utvendige persienner og gikk innom Markisehuset på Jessheim. Jeg hadde ikke kjøpt persiennene der. Ei blid og hyggelig ekspeditør sørget for å bestille fra en av deres leverandører. Dette ble levert på døra mi til en hyggelig... pris. I tillegg ble jeg kontaktet underveis for å høre om jeg hadde mottatt varen. Super service, Markisehuset Jessheim anbefales. Mvh Kenneth Sørgårdles mer
Camilla Jensen
Camilla Jensen
10:22 12 Mar 21
I dag ønsker jeg å gi en rose til Markisehuset for en virkelig god opplevelse rundt en stor investering til huset mitt. I en jungel av tilbydere av de samme produktene er jeg så glad for at jeg valgte Markisehuset - de har virkelig levert både på... pris og service!De har fulgt meg opp fra dag 1, kom raskt på befaring, leveringstiden fra bestilling til ferdig montert tok kun to uker og de har virkelig levert både på service og opplevelse for meg som kunde - kan varmt anbefale Marksehuset til andre som vurderer å anskaffe solskjerming! Takk for gode råd og oppfølging under hele prosessen fra alle hos dere som jeg har væt i kontakt med! Camillales mer
Camilla Jentoftsen Feby
Camilla Jentoftsen Feby
08:33 12 Jan 21
Vi har fått installert innvendig solskjerming, duette plisé, og er veldig fornøyde med hele prosessen. Veldig behjelpelig mennesker, både de som sitter på kontoret deres og de som er ute på befaring og montering. Prisene er upåklagelige, veldig... konkurransedyktige iht de andre som er ute på markedet og det blir veldig fine resultater. Han som var på befaring kom med gode tips og veiledning for at vi skulle få det beste resultatet. De kom fort ut på befaring og vi ventet ikke lenge på produktene heller. Kan absolutt anbefale disse til alle.les mer
Laila Afelad
Laila Afelad
13:02 03 Nov 20
Fornøyd med valg av sted, utrolig rask befaring og produktene kom like fort etter. Veldig hyggelig folk, og kontakten har vært super. Anbefales på det sterkeste.
Ingvild de Sousa
Ingvild de Sousa
09:10 11 Sep 20
Tusen takk for flott service!! 🙂 Fra den første dagen vi var hos dere i butikken og møtte Linda, til han som var på befaring, og til montørene som kom for å montere. Dere er imøtekommende, profesjonelle, og holder det dere lover når det kommer til... å gi tilbakemeldinger og leveringsfrister dere har opplyst om. Jeg vil trygt anbefale Markisehuset avd Jessheim 🙂les mer
Jorn Pedersen
Jorn Pedersen
08:34 11 Aug 20
Hei.En fantastisk opplevelse fra besøk i butikk til levering og montering. En veldig god service hvor alle innvolverte i prosessen fremsto som profesjonelle.Takk👍
vicki hoelsæther
vicki hoelsæther
18:50 08 Jun 20
Terningkast 6 fra første kontakt, oppmøte (punktlig), hjelp til å finne riktige produkter og montering. Kjempe hyggelige hyggelige ansatte i alle ledd. Kan anbefale Markisehuset på det sterkeste.
Hans Eik
Hans Eik
18:17 21 Apr 20
Meget ryddig og punktlig firma hele veien fra første kontakt til levering. Meget hyggelige ansatte i alle ledd.
Gring 14fg
Gring 14fg
17:08 01 Mar 20
Meget fornøyd med servicen og montøren
Olga Kivika
Olga Kivika
12:42 27 Feb 20
Veldig fornøyd med produktet raskt levering og bra montering av Marco markisehuset på Jessheim 🙂
Michelle Haugen
Michelle Haugen
20:07 18 Dec 19
Her var alt i særklasse. Fikk raskt og oversiktlig svar på henvendelsen min. Hyggelige og serviceminded både på befaring hjemme hos meg, på kontor/mail og ved oppmøte i butikken. Jeg følte meg så ivaretatt fra første stund at jeg ikke så noe behov... for å styre med en anbudsrunde. Bra pris, rask levering, kort ventetid på å få det levert og montert med montør. Det er bare å bøye seg i hatten. Anbefales!!!les mer
christen volle
christen volle
13:14 12 Dec 19
Rask og god service. Jeg trengte å få tilpasset noe i vindu på soverommet og som var lystett. Resultat ble meget bra. Markisehuset kan virkelig gi god og profesjonell service. Anbefales 🙂
Thorleif Sjølie
Thorleif Sjølie
12:56 14 Sep 19
Rask og god service, ble levert i h.h. til avtale og montert raskt og slik jeg ønsket. Fikk god instruksjon i bruk m.m.
Mari Rustad
Mari Rustad
17:52 12 Aug 19
meget fleksible,proffe og ærlige!Bjørn tittet nøye på befaringen og sparte oss for markiser på øst siden der vi hadde det tidligere,til alt overmål kom regningen på 1200 kr. mindre enn pris tilbudet-makeløs service!kommer tilbake når skal ha... innvendig solskjermingles mer
Morten Berg
Morten Berg
19:00 17 Jul 19
God veiledning på befaringen. Rask og god hjelp fra start til slutt. Anbefales!
Ken Dutte Larsen
Ken Dutte Larsen
16:39 20 Apr 19
Jo I Steen
Jo I Steen
14:47 16 Aug 18
Kom bare for en ledning, de hadde desverre ikke den , men ble henvist til Alnabru. God service, og hyggelig med hund i lokalet. 😀
js_loader