Den varme fine tiden!

Så ble vi nordmenn kåret til verdens lykkeligste, og verdens beste land å bo i. Vi slo til og med danskene, som i fjor ga ut en egen bok med tittelen Hygge. Den har slått an internasjonalt, da mange er nysgjerrige på hva som gjør oss nordboere så lykkelige og avslappet.
 
Med en markise skaper du en lun og hyggelig atmosfære i ditt uterom.
 
Vi vet at danskene kan hygge seg, men vi er altså vel så gode på å skape vår egen trivsel. Det er selvfølgelig mye som spiller inn – vi lever i et trygt og godt land, med goder og et sikkerhetsnett mange misunner oss for. Men gjett om vi trives og blir lykkelig av å befinne oss i hyggelige omgivelser, og er mestere på å skape dette for oss selv.
 

Hvit markise ved basseng.

Og det er nettopp tiden fremover nå vi er på vårt lykkeligste; lange lyse dager, sol og varme (forhåpentligvis!), forventninger og sosiale utendørs arrangementer.

Vi tilbringer så mye tid utendørs som mulig, og gjør uteplassen til det nye oppholdsrommet. Her skal det tilbringes mange kvalitetstimer, både i solskinns – og regnværsdager, og vi er glade og stolte av å ha hjulpet mange til dette.

 

Markise beige. Markisen skaper et fleksibelt uterom.

Vi er ikke bortskjemte med tropenetter og sammenhengende uker med sol og varme, men med det rette utstyret trenger man ikke være avhengig av været for å nyte uteplassen. (Og skulle det bli for varmt, er man beskyttet mot dette også).

Med en markise har man fleksibiliteten til å gjøre det svalt både inne og ute på ekstra varme og solfylte dager, samtidig som man kan skape en lun og beskyttende atmosfære når det er behov for det. Farge – og stoffvalg gir deg det ønskede uttrykket, stemningen og effekten du ønsker for din utendørs opplevelse.

Med ønsker om en nydelig vår og sommer, og mange lykkelige stunder med ditt produkt 🙂