Mørketid!

Top down bottum up gardiner. Disse leveres også med lystett tekstil. Skjermer den delen av vinduet som har innsyn.

Det er mørketid… Det vil si mørkere ute, lyst inne og dermed ideelle forhold for innsyn. Nysgjerrige naboer og tilfeldige forbipasserende vil om ønskelig kunne se hva du har til middag og gjør til enhver tid. Det romantiske soverommet blir kanskje ikke like romantisk med tilskuere fra flere kanter… 😉 Stemningen kan til og med bli enda hyggeligere, lunere og personlig med skreddersydde tilpasninger og valg.

Det finnes heldigvis veldig gode og fleksible løsninger på innvendige produkter, som hindrer innsyn og gir deg den harmonien og det privatlivet du ønsker. For å beholde fordelen med åpenheten fra vinduet, finnes det smarte løsninger der ønskelig del av vinduet kan dekkes og varieres. Valgmulighetene er mange, der farge, struktur og funksjon tilpasses rom og behov.

LØSNINGER:

Plisségardiner er det mest fleksible produktet på markedet. Det løser både sol – og innsynsproblematikk, samtidig som du selv bestemmer hvilken del av vinduet som skal skjermes. Ofte ønsker man ikke å dekke til hele vinduet, men variere dekningsfeltet etter stemning og behov. Tenk deg at du kan ligge i sengen eller sofaen å se ut gjennom øverste del av vinduet, mens nederste del er dekket for eventuelt innsyn. Dette kalles for svevefunksjon, og gir en større romfølelse.

DUETTE® gardiner har mye til felles med med plisségardiner – de er begge “trekkspill” tekstiler med svevefunksjon, men DUETTE® har dobbelt lag stoff og kan leveres med 100% lystetthet. Denne konstruksjonen gir samtidig en bedre isolasjon, som gjør at varmen holdes bedre inne på vinterstid og ute på sommeren.

Persienner er en evig klassiker, der man enkelt kan styre lyset i rommet avhengig av hvordan lamellene vippes. Også her har man muligheten til å velge fleksibiliteten ved en svevefunksjon, i tillegg til mange fargevalg og fargesammensetninger. Stilrent og tidløst!

*Alle våre innvendige produkter har modeller uten løse snorer, for økt barnesikkerhet.

Vårt digitale prøverom er alltid åpent og tilgjengelig for deg! Gå gjerne inn for inspirasjon og for å teste ulike løsninger.

Ønsker dere en innsynsfri, lun og fredelig mørketid 🙂