Markisehuset AS søker ny montør til Oslo og Akershus!

Vi ser etter deg som er en allsidig og fleksibel person. Stillingen krever at du har evnen til å jobbe selvstendig og nøyaktig. Du har høy arbeidsmoral og er ikke redd for å ta ansvar.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:
 • Montering av våre innvendige og utvendige solskjermingsprodukter
 • Opparbeide seg produktkunnskap og på sikt foreta kundebefaringer
 • Yte den beste kundeservicen i bransjen
 • Diverse forefallende arbeidsoppgaver
 • Ved behov bistå avdelingskontorene
 • Kvalifikasjoner og egenskaper:
 • Fleksibel, effektiv og løsningsorientert
 • Ønskelig med fagbrev, men ikke et krav
 • Gode samarbeidsegenskaper og nøyaktighet
 • Service- og kundeorientert
 • God fysisk form
 • Det er viktig at du snakker godt norsk
 • Førerkort klasse B
 • Vi kan tilby:
 • Spennende jobb i solid firma med gode kollegaer
 • Mulighet for personlig og faglig utvikling
 • Egen monteringsbil, verktøy og firmatelefon
 • Konkurransedyktig lønn
 • Varierte arbeidsdager med mye utejobbing i sommersesongen

 • Søknadsfrist: 1.januar 2018
  Tiltredelse: Etter avtale
  Sted: Oslo, Akershus

  Høres dette ut som en spennende mulighet for deg? Da håper vi å motta en søknad med bilde til: may@markisehuset.no

  Ved eventuelle spørsmål ta kontakt med May Britt Sighaug på telefon 93 48 58 63

  Om arbeidsgiver
  Markisehuset AS består i dag av vår avdeling på Høvik og vårt hovedkontor på Alnabru. På nyåret åpner vi en avdeling på Jessheim. Vi er per i dag et team på 5 som skal øke til 7 ansatte. Markisehuset AS leverer sol- og innsynsskjerming til privat- og næringsmarkedet. Vi leverer kvalitet i alle ledd og har bransjens beste omtaler. Vi kan også vise til meget solid økonomi. Se vår nettside for mer informasjon.

  TOR SKOTAAM
  TOR SKOTAAM
  1701797028
  Dette virker som et svært solid kvalitetsprodukt (Duette), selv om prisen kan synes noe høy. Har hatt de i ca. 3 uker og de virker som de skal. Enkle i bruk, hyggelige og profesjonelle produktveileder og montører. Anbefales.
  Bjørn Reidar Johansen
  Bjørn Reidar Johansen
  1701768308
  Bra service dyktige folk mye gode råd og tips angående fargevalg bruk stell o.l alle 10 produkter fungerer godt og tilpasning er topp på alle 10.Anbefaler til alle å handle her.
  Morten Ragnar
  Morten Ragnar
  1699524600
  Svært fornøyd med kundeservicen, produktet og montasjen.
  Margareta Damcevska
  Margareta Damcevska
  1698597922
  Kjempegod kundeservice i butikken. Rask og hyggelig befaringen med god informasjon om hvilket produkt som var best egnet i vårt hjem. Interiørbevisst og faglig sterk på deres produkter, fargevalg, materiale. Formidlet god og forståelig informasjon. Rask levering og montering. Hyggelig montør som tok seg god tid til spørsmål som jeg hadde og var meget behjelpelig. Topp Service! Vi er kjempefornøyde med Markisehuset og anbefaler de på det varmeste. Tusen takk!
  Frode Karoliussen
  Frode Karoliussen
  1693610619
  Dette er folk å stole på! Anbefales. Terningkast 6.
  Magnar Nordtug
  Magnar Nordtug
  1692521185
  God og nyttig informasjon under befaringen, rask levering og pen montering.
  Karoline Bakkerud Nærby
  Karoline Bakkerud Nærby
  1691998050
  Ringte for å spørre om hjelp til ekstradeler til en gammel markise, fikk veiledning og nydelig service av Norges hyggeligste, dyktigste dame. Da er prosjekt markise i gang! Takk for fantastisk hjelp.
  Vasile Radu
  Vasile Radu
  1691531427
  I visited their shop to inquire about curtains in my rented apartment that developed mold. The staff at the shop was incredibly helpful, kind, and professional. They took the time to explain how these curtains work, what's considered normal wear and tear, and how I can prevent this issue from happening again.They even went the extra mile and tried to clean the damaged curtains, which could potentially save me from having to buy new ones. Additionally, they provided me with a price quote in case my landlord decides to replace the curtains. Surprisingly, the quoted price is 20% lower than what my landlord originally paid for them at another store.What I truly appreciated the most was that throughout the entire interaction, there was never any pressure on me to make a purchase.
  Ove Bakken
  Ove Bakken
  1691175549
  Knallgod kundeservice og levering av kvalitetsproduktBestilte 3-vindus zip screen via epost/telefon og installerte på egen hånd. Markisehuset AS sørget for at jeg fikk nøyaktig det jeg trengte. Og med veiledning gikk installasjonen bortimot knirkefritt.Fra start til slutt har de vært veldig ålreite. De er proffe, hyggelige og hjelpsomme. Og de svarer raskt, så man blir ivaretatt. De tar fullt ansvar for at du får en best mulig kundeopplevelse, i et marked hvor det er mye rart.
  Ove Bakken
  Ove Bakken
  1691166823
  Knallgod kundeservice og levering av kvalitetsprodukt

  Bestilte 3-vindus zip screen via epost/telefon og installerte på egen hånd. Markisehuset AS sørget for at jeg fikk nøyaktig det jeg trengte. Og med veiledning gikk installasjonen bortimot knirkefritt.

  Fra start til slutt har de vært veldig ålreite. De er proffe, hyggelige og hjelpsomme. Og de svarer raskt, så man blir ivaretatt. De tar fullt ansvar for at du får en best mulig kundeopplevelse, i et marked hvor det er mye rart.
  Michael Rosland
  Michael Rosland
  1690233582
  Veldig ryddig kommunikasjon, virket profesjonelle og kunnskapsrike. Markisene ble levert og montert som forventet i henhold til avtalen.Hadde andre tilbydere på befaring, men Markisehuset skilte seg betydelig positivt ut!
  Geir Lapidus
  Geir Lapidus
  1690198571
  Meget hyggelig opplevelse med May Britt på kundeservice. Alle kastet seg rundt og hjalp til når vi fikk problemer med vår markise. Anbefales på det varmeste
  Harald Hauger
  Harald Hauger
  1689617641
  Utrolig forekommende og hjelpsom , kunnskapsrik på pruktenede selger et meget seriøst firma
  Kay Vestengen
  Kay Vestengen
  1689156957
  trengte deler til markise og ringte og pratet m ei hyggelig Dame :):)og det er ikke shell som har ekstraservice,Dama kom jammen å leverte varene på døra mi etter arbeidstid,🏆🏆🏆🏆🏆🏆👏👏👏👍👍👍
  Glen Farley
  Glen Farley
  1687157072
  Vi valgt Markisehuset primært på grunn av alle de positive omtaler de hadde og alle de negative omtaler av konkurrentene. Og Markisehuset absolutt innfridd våre forventninger. De var hyggelig, profesjonell og rimelig priset. Markiset er feilfritt og var raskt montert.
  Odd Sapiraa
  Odd Sapiraa
  1686760256
  Etter å ha ventet i vel 3 år på tillatelse for markise med diverse nedturer, var det en opptur å få kontakt med Markisehuset. Fra første hyggelige kontakt til ferdig oppsett, opplevde jeg kun vennlige, profesjonelle og serviceinnstilte mennesker. Og kvaliteten fremstår som meget god.
  Odd Sapiraa
  Odd Sapiraa
  1686760180
  Etter å ha ventet i vel 3 år på tillatelse for markise med diverse nedturer, var det en opptur å få kontakt med Markisehuset. Fra første hyggelige kontakt til ferdig oppsett, opplevde jeg kun vennlige, profesjonelle og serviceinnstilte mennesker. Og kvaliteten fremstår som meget god.
  Kjetil Moberg
  Kjetil Moberg
  1685512500
  Hadde en ulykke med markisen ved siste (uvendtede) snøfall. Duken sprakk og litt hardware gikk filleveien. Fikk befaring og pris samme dag som jeg henvendte meg. Rask levering og montering, samt reparasjon av det som kunne reddes. Meget fornøyd
  Sverre Eidem Yrstad
  Sverre Eidem Yrstad
  1684876487
  Svært fornøyd med hele prosessen fra første kontakt og befaring til ferdig monterte vindusmarkiser. Hyggelig og informativt. De hadde overraskende mange farger og kunne matche en eksisterende vi trodde var utgått. Handler her igjen. Markisehuset var også billigere enn alle de med du vet med 30 % rabatt.
  Elizabeth Elton
  Elizabeth Elton
  1684262445
  Bestilte fra avdeling Høvik. Meget god service hele veien, hyggelige ansatte som kom med forslag til gode løsninger for oss, godt tilbud og superrask levering. Er også veldig fornøyd med markisen! Anbefales!
  Paul Harrington
  Paul Harrington
  1684221810
  Det er ikke ofte at man kjøper en markise, men du er i trygge hender med Markisehuset. Helt proff fra starten til slutten. Anbefales i det sterkest.
  Kätlin Noot
  Kätlin Noot
  1683798412
  Maria Skovly
  Maria Skovly
  1683789702
  Super service og rask levering. Proffe, service minded og veldig hyggelige 🤗
  Jon Magne Moen
  Jon Magne Moen
  1683401538
  God rådgivning, som avtalt både på pris og levering.
  Håkon Stangeland Mundal
  Håkon Stangeland Mundal
  1682578255
  Kjøpte tre utvendige screens og tre motoriserte innvendige rullgardiner. Strålende service og levering som avtalt. God veiledning og råd rundt kjøp av produkter. Når de var innom og tok mål, fikk vi råd om hvilke produkter han trodde vi hadde bruk for og hvilke de tenkte vi ikke trengte. Deilig å slippe følelse av å bli prakket på produkter man ikke har bruk for. Kan anbefales på det sterkeste!
  Johannes Braaten
  Johannes Braaten
  1682073190
  Super service, hyggelig befaring og montering.
  JM
  JM
  1682051212
  Markisen ble levert og montert til avtalt tid.Veldig god og hyggelig service hele veien.Anbefales.
  Nicolai Woxmyhr
  Nicolai Woxmyhr
  1681897605
  Rask på visning, veldig rask levering. Kjempe hyggelig installatører. God tilbakemelding hele veien hvordan det lå an med bestillingen! En klasse for seg i forhold til andre vi har hatt erfaring med.Anbefales på det sterkeste!
  Tommy Amundsen
  Tommy Amundsen
  1665581085
  Tusen takk for en fantastisk service da jeg var innom og fikk med meg deler og gode råd. Jeg anbefaler venner og bekjente å bruke dere :)
  Cecilie Schløsser Møller
  Cecilie Schløsser Møller
  1662040982
  Både befaring, bestilling og montering gikk overraskende raskt og smertefritt. Den nye markiseduken er kjempefin!
  Eli Gjørven
  Eli Gjørven
  1658759492
  Gode råd, effektiv leveranse, og veldig godt fornøyd med resultatet.
  Reidun Aarstad
  Reidun Aarstad
  1658301068
  Rask respons på forespørsel. Imøtekommende, hjelpsom, kunnskapsrik; - profesjonelle folk over hele linja. Rask levering og montering. Fagfolk er fagfolk - Markisehuset kan anbefales!!
  Trine Beate Lund
  Trine Beate Lund
  1658220741
  super service av alle.
  holder alltid avtaler.
  Markisehuset kan anbefales !
  Terning kast 6😊
  Ivar Barlindhaug
  Ivar Barlindhaug
  1656527161
  Opplevelsen jeg fikk fra første kontakt, til veiledning og til montering av produkt (Måltilpassede Plisségardiner) gir jeg terningkast 6! Markisehuset er virkelig hel ved med kvalitet i alle ledd!
  Roar Gravdahl
  Roar Gravdahl
  1653303072
  Meget godt fornøyd med hele prosessen. Selger brukte god tid på å forklare forskjellene på type nedtrekksgardiner uten å nødvendigvis "selge inn" dyreste løsning. Hadde gode tips på fargevalg og gjorde grundig jobb med oppmåling.
  Produksjonstiden er relativt lang, men de kom litt før anslått tid. Montasjen gikk fort og resultatet ble utsøkt.
  Annki Varild Ruud
  Annki Varild Ruud
  1651245566
  Alt fungerer flott! God service,rask ekspedering, og dyktige montører. Takk for hjelp til valg av farge, den er nydelig :D
  Gry Jansen Jørgensen
  Gry Jansen Jørgensen
  1645109761
  Anbefales 👍
  Fra første dag vi tok kontakt, gikk alt på skinner, med befaring, tips, pris og oppsett.
  Veldig fornøyd.
  Atle Larsen-Asp
  Atle Larsen-Asp
  1639125907
  kan på det sterkeste anbefale Markisehuset A/S
  Da vi kontaktet de for anskaffelse av ny solskjerming på stua, fikk vi god hjelp og veiledning når det kom til type gardin og fargevalg når de var hos oss på befaring.
  Rask levering og montøren var både dyktig og hyggelig.
  14 dager etter montering fikk vi en hyggelig oppfølgingsmail🥰
  Rigmor Irene Reitan Sigvardsson
  Rigmor Irene Reitan Sigvardsson
  1636723988
  Er veldig fornøyd med mitt kjøp av markise , Hyggelig proff befaring . Montørene var suverene og hjelpsomme. Bor i 4 etg. Uten heis. De heiste opp markise via terrassen,med tau. Dette kunne de👍 Møtte punktlig. Kan trykt anbefale Markisehuset AS- Alna. Hyggelig betjening på telefon⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
  Hanne Sørli
  Hanne Sørli
  1636113644
  Jeg tok kontakt pr. telefon om å få ett tilbud på 2 vinduer på vårt styrerom. De ga meg konkret pris og rett etterpå kom det en håndverker å målte vinduet og hadde med vareprøver. De anbefalte farger. Duetgardinene kom før tiden. Montøren kom å satte de i fast og tok med eldgamle gardinene. Bra service hele veien
  Rolf Eriksen
  Rolf Eriksen
  1636102630
  Topp service og produkter. Helt ok priser. Anbefales!
  Bente Gulbrandsen Eracleous
  Bente Gulbrandsen Eracleous
  1636046243
  Skal du montere solavskerming ?
  Markisehuset AS anbefales.
  Jeg er skeptisk og krever mye.
  Kjempefornøyd fra A til Å
  God service, informasjon og ikke minst - hurtig levering - alt skjedde som avtalt 👍
  At prisen også er bedre enn konkurrentene, settes pris på. ( innhentet tilbud fra 5 stk)
  Guttene som monterte hos meg var hyggelige, effektive og informerte godt 👏
  Siv Kristin Muren
  Siv Kristin Muren
  1634825264
  De beste anbefalinger, dyktig , grundig og veldig god service!
  Reidar Roen
  Reidar Roen
  1630920698
  Super service, profesjonelle og dyktige medarbeidere og alt som avtalt. Vi er veldig fornøyde med vår kontakt og handel med Markisehuset, og gir våre beste anbefalinger!
  Bjørn Hermansen
  Bjørn Hermansen
  1629805154
  Kjempeservice. Trenkte noen deler til eldre utvendige persienner. Delene ble raskt skaffet, og delene ble også levert til min postkasse
  Ann-Cathrin Eriksen
  Ann-Cathrin Eriksen
  1628105662
  God service, gunstige priser, effektive og kunnskapsrike. Føler oss ivaretatt på alle måter:) Kan anbefales.
  Helge Liven
  Helge Liven
  1625858774
  Jeg bor på Lillo Gård rett nedenfor Storo senter. Vi bor i en av toppetasjene og hadde behov for en stor markise. Styret i sameiet har avtale med Markisehuset og det er jeg veldig glad for. Jeg kan ikke få fullrost den oppfølging og den servicen jeg har fått fra de nok de har gjennom hele prosessen vært behjelpelige og punktlige å ikke minst service innstilt noen man skjeden opplever i dag. Helt fra bestilling til ferdig montering har gått helt smertefritt.

  Takk for hjelpen kan anbefale dere til alle andre.
  Tine Lorange
  Tine Lorange
  1620656280
  Vi har bare gode erfaringer med Markisehuset, og har kjøpt både rullgardiner og Plisse/Duettgardiner fra dem.
  Vi var veldig fornøyd med veiledning, tilbud og montering. Vi kan anbefale Markisehuset på det varmeste!
  Familien L'orange
  ×
  js_loader