Våre produkter består av forskjellige modeller, tekstiler, farger og braketter for montering. Under finner du en samling videoer som viser hvordan man bestiller de forskjellige produktene i nettbutikken.
I samarbeid med vår produsent har vi laget et prøverom. Her kan du velge rommets utseende, produkt og farge. Finn ut hvordan dine valg påvirker rommets karakter.

Duette® gardiner

Duette® gardiner er banebrytende på områder som design, funksjonalitet, sikkerhet og energi. Løser de fleste sol- og innsynsproblem.

Duette® tekstilet kan leveres som 100 % lystett.

I videoen går vi gjennom steg for steg hvordan Duette® gardiner bestilles i nettbutikken.
Nettbutikk

Plisségardiner

Se også Duette® gardiner som har de samme fordelene!

I videoen går vi gjennom steg for steg hvordan plisségardiner bestilles i nettbutikken.

Nettbutikk

Rullegardiner

Rullegardinen er tilbake for fullt. Klassisk, elegant og slank design med enkle linjer. Vår rullegardin kolleksjon byr på et imponerende utvalg av tekstiler og farger. Du kan derfor være sikker på at du finner nøyaktig det uttrykket og funksjonaliteten som du søker.

I videoen går vi gjennom steg for steg hvordan rullegardiner bestilles i nettbutikken.
Nettbutikk

Lamellgardiner

Lamellgardiner gir rommet et elegant og stilrent inntrykk. De vertikale lamellene gjør at du kan skape den perfekte balansen mellom lys og skjerming. Kolleksjonen byr på alt fra det klassiske til det moderne utrykk. Du kan derfor være sikker på at du finner nøyaktig det uttrykket og funksjonaliteten som du søker.

I videoen går vi gjennom steg for steg hvordan lamellgardiner bestilles i nettbutikken.
Nettbutikk

Persienner

Våre persienner leveres med snor- og vridesystem montert lengst ut til siden, og på samme side for best mulig estetisk utførelse.
Vår Ultimate kolleksjon byr på to ulike bredder på lamellene. 25mm som gir et lunere inntrykk og 35mm som skaper et mer dramatisk utseende.
Persienner kan leveres med motorløsninger.

I videoen går vi gjennom steg for steg hvordan persienner bestilles i nettbutikken.
Nettbutikk

Insektsgardiner

Med våre insektsgardiner reduserer man betraktelig muligheten for at dyr kommer inn i rommet—slipp lufta inn og hold insektene ute!

Duken er av typen screen/netting og leveres i mørk grå farge.

I videoen går vi gjennom steg for steg hvordan insektsgardin bestilles i nettbutikken.
Nettbutikk