Julegave! Fra: Oss, Til: deg

Årets julegave fra oss til deg

Desember, advent, jul… Vi går inn i den hektiske, men stemnings- og forventningsfulle måneden som runder av og oppsummerer året som har gått.

Det er mange forskjellige tanker og følelser knyttet til denne måneden, og desember kan være en god anledning til å reflektere litt og være ekstra hyggelig mot kjente og ukjente. Et ekstra smil til en ukjent på gaten gir en fantastisk følelse for både sender og mottaker :-) Det er så lite som skal til, og man vet aldri hva slags følelser og opplevelser andre har til denne høytiden.

I den forbindelse ønsker vi selv å spre litt glede og stemning i julen. På utvalgte datoer gir vi deg små gåter på veien til et gavekort på totalt 10.000 kroner, som du kan bruke på valgfrie produkter og løsninger fra vårt store sortiment. Vi gleder oss til å kunne trekke en heldig vinner på julaften: Årets julegave fra oss til deg :-) Blir du den heldige vinner? Eller kjenner du noen andre som fortjener en ekstra oppmerksomhet til jul?

Følg med på vår facebook-side, svar på gåtene og du er med i trekningen. Lykke til!

(Til info: Vi kommer gjerne og monterer ditt utvalgte produkt, men har dessverre bare mulighet til dette i vårt primærområde. Ellers i landet, sender vi produktet til deg).