En sommer på godt og vondt…

Det har vært en eventyrlig sommer for mange av oss, spesielt her på sør-østlandet, men for andre har det dessverre vært krise og store utfordringer. Ingen hadde nok sett for seg en slik sommer, med strålende sol og rundt 30 varmegrader gjennom mai, juni og juli. Det har rett og slett aldri skjedd før. Drømmesommer vil mange si (inkludert oss i solskjermingsbransjen), men baksiden av medaljen har vært tørke, skogbranner og vanskelige forhold for jordbruk og avlinger og alt/alle som ikke tåler denne varmen så godt.

Selv om det for oss og vår bransje har vært en sommer vi bare kunne drømme om, har vi i bakhodet ekstremtørken og de negative effektene av dette. I den forbindelse ønsker vi å slå et slag for de “sjarmerende” grønnsakene og frukten i butikkene, som følge av tørken denne sommeren ikke er helt perfekte. Ikke la de små, skjeve og litt rare grønnsakene ligge igjen å råtne i butikken. De er like gode og faktisk litt morsommere å ha på kjøkkenbenken/i kjøleskapet/til måltidet :-))

For fremtiden sier vi Ja takk, begge deler; en flott sommer (som jo de fleste ønsker og håper på), men med noen gode og oppfriskende regnskurer i ny og ne 😉

Med ønske om en fin helg og noen fortsatt fine sensommerdager 🙂