Digitalt prøverom – prøv dine favoritter!

Tenk om du kunne teste ut og prøve ulike farger, strukturer og et mangfold av løsninger til ditt hjem eller arbeidsplass, før du kjøper ditt endelige produkt…

Tenk om du kunne velge stil (moderne eller tradisjonelt) og farger på vegger, møbler etc som du har i ditt hjem, for å finne ut hvilket produkt som passer best basert på disse kriteriene…

Det har du nå muligheten til – i et digitalt prøverom!

Prøv ut dine favoritter i "Prøverommet". Her kan du bestemme rommets utseende som farge på vegger og tilbehør i mange forskjellige rom. Test ut med forskjellige produkter, strukturer og farger.

Det er mange spørsmål som dukker opp ved valg av nytt interiør:

Hvilken farge passer best?
Hva slags struktur gir best effekt?
Hvor lystett er stoffet?
Hvilken løsning passer best til mine behov?…

Se hvordan solskjermingsprodukter kan endre rommets karakter med forskjellige produkter og farger. Test vårt prøverom!

Mulighetene er mange og kan tilpasses de fleste ønsker og behov til ditt hjem, fritidseiendom, arbeidsplass og lokaler, for å nevne noen. Ønsker du å gå for en rolig og harmonisk stemning, med duse og lune farger, eller et mer energisk og oppkvikkende miljø med friske og sterkere farger? Har du behov for å hindre innsyn, men fortsatt ønsker å se ut?

Sett deg godt til rette med pc’n og start prosessen i vårt digitale prøverom, fra din egen stue.
Sol – og innsynsskjerming er en investering og langsiktig løsning, og vårt hovedmål er at du skal bli 100% fornøyd med det endelige resultatet. I den forbindelse har vi lansert en unik mulighet for å prøve og teste ut ulike løsninger med farger, stil, struktur osv, med bakgrunn i din personlige smak, brukervennlighet og behov.
Genialt, synes vi :-))

Det er ikke noe som gleder oss mer enn at du er storfornøyd gjennom hele prosessen fra start til sluttresultat, og vi ønsker derfor å bidra så godt vi kan med det.

Lykke til på reisen til å finne den optimale løsningen for deg/dere – ut ifra egne ønsker og behov – og selvfølgelig med vår kunnskap og assistanse gjennom hele prosessen.

NB! Dette er en gratis service til deg som ønsker denne muligheten, men er selvfølgelig helt frivillig. Vi hjelper deg uansett frem til den beste løsningen.

Gå til prøverommet!