Våre ansatte har lang erfaring med prosjektering og leveranser av både innvendig og utvendig sol- og innsynsskjerming til bedriftsmarkedet.

Vi har et godt samarbeid med store og små bedrifter i regionen og leverer blant annet til Telenor, Tomra, Asker kommune, Bærum kommune, Norges Skiforbund, National Oilwell Varco, Espresso House Norge med flere.

Vi tilbyr kun kvalitetsprodukter fra de beste og mest anerkjente leverandørene som finnes på markedet. Produktene produseres utelukkende av norske fabrikker under strenge kvalitetskrav og alle produkter leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (5 år).

Referanser kan oppgis på forespørsel eller les gjerne våre omtaler på linkene.

Vi kan tilby:

  • Anbefalte løsninger både innvendig og utvendig som vil dekke behovene.
  • Faste priser med gyldighet i ett år.
  • Alle innvendige produkter leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (5 år). På terrassemarkiser leveres produktet med en utvidet garanti på selve rammeverket på hele 15 år. Disse dekkes både av Markishuset AS og fabrikken, noe som gjør kjøpet meget trygt og er enestående i bransjen.
  • Alle våre produkter leveres av meget anerkjente fabrikker, de fleste norske, som ikke gjør kompromisser på kvaliteten.
  • Våre montører utfører en eventuell befaring for best å kunne anbefale både produkttype og monteringsmåte.
  • God oppfølging og kort leveringstid er en selvfølge.
  • Logo/trykk leveres etter ønske.

Perfekt resultat!

Avgjørende for resultatet er også at personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere produktet har erfaring fra alle disse områdene. Eksempelvis kan et produkt gjerne produseres av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmoniserer. Dette er et samspill hvor alle detaljer er avgjørende for sluttresultatet.

Våre montører er også de som utfører befaringen. Disse har mange års erfaring med estetiske/praktiske løsninger og har sett de ulike løsningene ferdig montert. De fleste i bransjen har egne selgere som ikke har denne erfaringen med ferdig monterte produkter. Vi kan garantere at du vil møte en meget kunnskapsrik og entusiastisk person med interesse for eget fag. Bruk vår ekspertise og få personlig rådgivning av fagmann med erfaring innen både montering og estetikk.

Les gjerne våre omtaler fra kunder som har fått levert produkter fra oss.

Barnesikkerhet!

Det har kommet nye regler/standarder for barnesikkerhet på solskjermingsprodukter. Våre montører som utfører en eventuell befaring kan anbefale ulike produkter fra vårt sortiment som ivaretar både barnesikkerheten og dekker behovene.

Strategi!

Fra begynnelsen har Markisehuset AS satset på høyt service nivå, høy kompetanse på produktene vi leverer og kvalitetsprodukter til lave priser. Dette klarer vi ved lang bransjeerfaring på våre medarbeidere, kvalitetsbevisste leverandører og ved å holde volumet oppe. Vi er Norges største Rex forhandler (markiser) og en av de største leverandørene av innvendig sol- og innsynsskjerming i Oslo og Akershus.

Pristilbud?

Vi anbefaler å få et pristilbud av oss, enten på e-post, telefon eller ved at man avtaler en befaring. Dette er gratis og er helt uforpliktende.
Bruk gjerne kontaktskjemaet til en av våre avdelinger.
Kontakt Alnabru! Kontakt Høvik!

Ta kontakt for et meget konkurransedyktig tilbud – det kan lønne seg.