Markisehuset AS tilbyr kun kvalitetsprodukter og dette fra de mest anerkjente leverandørene som finnes på markedet. De aller fleste produktene produseres i Norge under strenge kvalitetskrav og alle produkter leveres med fulle rettigheter etter kjøpsloven (5 år). Våre terrassemarkiser leveres i tillegg med en utvidet garanti på hele 15 år på rammeverket. Disse dekkes både av Markisehuset AS og fabrikken, noe som gjør kjøpet meget trygt.

Utvendig og innvendig bilde av lokalene Markisehuset AS - Avd. Alnabru

Vi har hovedkontor på Alnabru (Verkseier Furulunds vei 16 H) i Oslo og et avdelingskontor på Høvik i Bærum (Ramstadsletta 18). Vår strategi har hele tiden vært; høyt volum – høyt servicenivå – kompetanse – norskproduserte kvalitetsprodukter – lave kostnader – lave priser. Vår strategi har lykkes takket være lang bransjeerfaring på våre entusiastiske medarbeidere, kvalitetsbevisste leverandører og ved å holde volumet oppe.

Summen av dette har gitt oss tittelen Norges største forhandler av Rex markiser og Norges største enkeltkunde (kun forbigått av kjedene) hos fabrikken Vema produkter AS, som produserer innvendig sol- og innsynsskjerming. Vi er en av de største leverandørene av innvendige produkter i Oslo og store deler av Akershus.

Vi har valgt å spesialisere oss på innvendig og utvendig solskjerming. Våre montører er også de som utfører befaringen, noe som er unikt i bransjen. Disse har mange års erfaring med estetiske og praktiske løsninger både for hjem og kontor. Så dersom vi har produktet du søker kan vi bortimot garantere at ingen i Norge har den kompetansen og entusiasmen som våre montører/selgere.

Kompetanse på våre produkter er avgjørende for resultatet hjemme hos deg. Personen som eventuelt skal anbefale, måle opp og montere produktet bør ha lang erfaring fra alle disse områdene. De ulike produktene kan gjerne produseres av de beste kvaliteter, men det betyr lite hvis fargene, målene og monteringen ikke harmoniserer. Dette er et samspill hvor alle detaljer er avgjørende for sluttresultatet. Vi setter prestisje i perfekt resultat.

Vi opplever at veldig mange av våre kunder velger å følge våre råd og noen av disse har skrevet om oss; dette kan du lese om under omtaler.

Markisehuset AS tilbyr produktene enten ferdig montert eller for de som ønsker det, for selvmontering. Vi tilbyr montering og befaring i Oslo og store deler av Akershus. Vi har også avtale med speditør på transport, så uansett hvor i landet man bor kan du bestille solskjerming av oss og få det fraktet direkte hjem.

Vi lover meget konkurransedyktige priser på våre produkter samt en ypperlig service og kvalitet. Sjekk med oss – det kan lønne seg stort. Ønsker du en befaring eller en pris før det eventuelt avtales en befaring send inn kontaktskjema eller kontakt oss på telefon.

Kontakt Alnabru! Kontakt Høvik!